2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Acayip sinirlendim simdi bunu sana nasıl yaparlar ki ????

Bende chicco almak istedim sonra nuna pepp indirimli aldım extra ona puset da aldım. Böyle arabaları şuan 0+ kullanıyorlar korkmayın
Nuna da çok iyi çok hafif canım abimlerde var oradan biliyorum.
Ben de ya chicco ya da joie brisk lx baston almaya karar verdim, puseti uygun bir şey alacağım sadece arabada ve evde kullanırım diye. 9-36 oto koltuğu var o yüzden puseti çok kullanmam diye düşünüyorum.

Ben kızıma ilk tecrübesizlik mi nedir travel sistem pierre cardin almıştım pusetli. Ama travel hic sevemedim. Bna cok kaba geldi kullanımı herşeyiyle.
Ama pusette lazim mi lazim ilk zamanlar.
Sonrası büyüyünce maclaren baston aldim off büyük konformuş.
Hoş suan 4 yasinda ve hic araba kullanmıyoruz oturmaya başlayınca 1 yaş sonrası özellikle kesinlikle baston önerim de maclaren.
Şuan mecburen pusetli bir model al araba ile isim olursa. Malûm kış bebekleri olacaklar araba almayım tek puset te is görür diyorsan odaçok mantıklı.

Araba ve evde kullanmak için ayrı puset alayım dedim canım, ama ilerisi için de şimdiden baston alayım dedim. Baston kullananlar yenidoğandan itibaren kullandık dediler. Ben sürekli yatak istirahatinde olduğum için bebek doğunca kış olsa da sıkı giydirip gezmek istiyorum çok bunaldım evde çünkü

Canım bizde çok araştırdık bu konuyu. en son bağı neo serisinde karar kıldık ve onu aldık. Alma nedenimiz hafif olması tek elle açılıp kapanabilmesi ve katlandiginda az yer kaplaması. Eşim olmadığında ben tek başıma rahatlıkla aç kapa kaldır yapabilirim. İçinden puset aparatı da çıktı. Onuda ikinci el almayı planlıyorum. Zaten en fazla 6 ay kullanacağız.

Düşündüğün mantıklı puset al birtane o cepte.
Arabaya koyarsın evde kullanırsın.
Yenidoğan i baston da deneyimlemedim iyi diyorlarsa guzel bir model al o halde her ikiniz icinde güvenli ve konforlu olsun ama bu cok önemli.
Travel e bulaşma derim kapatması açmadı bagaj da saklaması herseyi dert.

Evet Ben de bagi neo çok beğeniyordum baktım da ama katlanınca bana ağır geldi canım, o yüzden vazgeçtim ve arabanın bagajı küçük, sığmaz gibi geldi. Şimdi bastonlara da bir bakacağım herkes hafif diyor bakalım

Kizlar bu arada puset falan demişken puset örtüsü ve minderi aldım trendyoldan hatta suan kampanyalı bakmak isteyen olursa.
Bende bunu yaptırdım dolaptan gelince de çok beğendim ama her satıştan sonra 20 TL 20 TL arttırıyorlar galiba her baktığımda fiyat artıyor

Eklentiler

• Screenshot_20221120_220336_com.dolap.android.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 102
Evet kime sorsam sakın travel alma dedi evet çok güzel görünüyor ama ileriyi de düşünmek zorundayım, sonrasında yine baston almak zorunda kalacağım fiyatlar da iyice artacak. Genelde arabayı ben kullanıyorum eşim işte sonuçta, tek başıma katlayıp bagaja koyabilmem vs önemli diye düşündüm. Geçen e bebekte travellere baktım gerçekten en hafif dediği bile ağır geldi bana.

Bende bunu yaptırdım dolaptan gelince de çok beğendim ama her satıştan sonra 20 TL 20 TL arttırıyorlar galiba her baktığımda fiyat artıyor
Cok tatlı canim saglikli günlerde kullanın Sen ne kadara yptirdin hic araştırmadım tak diye aldim da minderi var mi?

Cok tatlı canim saglikli günlerde kullanın Sen ne kadara yptirdin hic araştırmadım tak diye aldim da minderi var mi?
Minder ve örtüsü 180 di kargo bedava işte 9 TL gibi bi hizmet bedeli eklendi ama şuan baktım 280 bana geleli daha 1 hafta olmadı çok ilginç geldi eve bunca eşyası geldi bebeğin ama puset minderi ve örtüsünü pusete takıp bakınca içimiz bir tuhaf oldu çok değişik resmen onun içinde eve getireceğiz nasipse ne tuhaf

Bizimki battaniyeliydi dikkat etmedim aldigim urunden gorunce paylastim direk biz hepsi buradada. Aldık tabi uzerinden 3 sene gecti

Dolaba baktım ben bence pahali,2
Elide sifirida baska siteleri araştırınca. Bende çiçek sepetinden aldim geldi pamuklu bir kumas muslin değildi zaten biliyordum 160 a aldim acaba versem mi dedm sonra cok kullanmayacağımizi düşündüm bikac ay icin 200 küsüre almayim dedim. Yalniz minderi yikaynca bozuldu henüz yıkamadım biseyi ama minder nasil yıkanack bilemedm

Kızlar size bi sey danışcam bana da soru isaretleri hep bu saatlerde geliyo nedense hani derler ya dogum yaptiktan 1 2 gun sonra süt gelir diye sizinde oyle gec mi geldi yoksa hemen emzirebildiniz mi? Mamaya karşı biri değilim eger sütüm gelmezse hani aspirasyon sondasını meme başına bantlayip emziriyolar ya o sekilde yapicam ama tabi ki isterim ki sütüm hemen gelsin

Normal dogum yaptım hemen geldi ama yeterli olmadı hemşireler şırıngayla mama verdi canım

Peki canim hani bebek emdikce süt gelir, süt olmasa bile emzirin diyolar ya o mamayı verince süt olmasa bile ara ara emzirdiniz mi
Tabi ki 2 saatte bir emzirmeye devam ettim sürekli. Sonrasında artmaya basladı zaten mamayı içmedi doydugu için. Emzirmelerden sonra mama veriliyordu doyunca içmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…