- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.121
Acayip sinirlendim simdi bunu sana nasıl yaparlar ki ????Benim kv sözde bana bakmaya geldi ama iş yapmaktan belim kopuyor şuan yok evi sil süpür çamaşır as at topla yok yemek yap banyoyu temizle daha yeni oturdum ama ölüyorum sancıdan bir de küçük eltim onun oğlu doğunca benim oğlumu sevmezsiniz falan diye ağlamış bana geldi onu anlatıyor hayır sen benim evimden çıkmıyorsun oğlun 6 aydır çişini öğrenemedi her yere işedi ben hasta halimle temizledim her gün çocuğunu gönderiyorsun gelip bu şekilde davranmak niye bir de dün ateş kusma öksürük neden geldin hani yanlış anlama bana bulaşsa ne olacak dedim zaten çocuğun burda bakıyorum sen dinlenseydin dedim diye şimdiden istemiyor bile oldum Allahım bir gram düşünce yok
Nuna da çok iyi çok hafif canım abimlerde var oradan biliyorum.Bende chicco almak istedim sonra nuna pepp indirimli aldım extra ona puset da aldım. Böyle arabaları şuan 0+ kullanıyorlar korkmayın
Ben kızıma ilk tecrübesizlik mi nedir travel sistem pierre cardin almıştım pusetli. Ama travel hic sevemedim. Bna cok kaba geldi kullanımı herşeyiyle.Kızlar bebek arabasında Chicco Liteway veya Kraft Q77 baston tipi alıp arabaya normal bir puset mi alsam, yoksa yine aşağıda fotoğrafı olan normal bebek arabasının içine puset koyulanlardan (baktığım Sunny marka) mı alsam?
Travel almak istemiyorum, Chicco ve Kraft da yenidoğandan itibaren kullanılır diyorlar?
Bebek arabasında pusetli kullanmak şart mıdır? Sadece arabada veya evde puset kullanmayı düşünüyorum, olmaz mı?
Özellikle Chicco 4 yaşına kadar kullanılıyormuş. Ama pusetli olanlar o kadar uzun süre gitmiyor diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yemin ederim normal araba almaktan daha zor bu iş. Herkes bir şey diyor kafam karman çorman oldu
Araba ve evde kullanmak için ayrı puset alayım dedim canım, ama ilerisi için de şimdiden baston alayım dedim. Baston kullananlar yenidoğandan itibaren kullandık dediler. Ben sürekli yatak istirahatinde olduğum için bebek doğunca kış olsa da sıkı giydirip gezmek istiyorum çok bunaldım evde çünküBen kızıma ilk tecrübesizlik mi nedir travel sistem pierre cardin almıştım pusetli. Ama travel hic sevemedim. Bna cok kaba geldi kullanımı herşeyiyle.
Ama poşette lazim mi lazim ilk zamanlar.
Sonrası büyüyünce maclaren baston aldim off büyük konformuş.
Hoş suan 4 yasinda ve hic araba kullanmıyoruzoturmaya başlayınca 1 yaş sonrası özellikle kesinlikle baston önerim de maclaren.
Şuan mecburen pusetli bir model al araba ile isim olursa. Malûm kış bebekleri olacaklar araba almayım tek puset te is görür diyorsan odaçok mantıklı.
Canım bizde çok araştırdık bu konuyu. en son bağı neo serisinde karar kıldık ve onu aldık. Alma nedenimiz hafif olması tek elle açılıp kapanabilmesi ve katlandiginda az yer kaplaması. Eşim olmadığında ben tek başıma rahatlıkla aç kapa kaldır yapabilirim. İçinden puset aparatı da çıktı. Onuda ikinci el almayı planlıyorum. Zaten en fazla 6 ay kullanacağız.Kızlar bebek arabasında Chicco Liteway veya Kraft Q77 baston tipi alıp arabaya normal bir puset mi alsam, yoksa yine aşağıda fotoğrafı olan normal bebek arabasının içine puset koyulanlardan (baktığım Sunny marka) mı alsam?
Travel almak istemiyorum, Chicco ve Kraft da yenidoğandan itibaren kullanılır diyorlar?
Bebek arabasında pusetli kullanmak şart mıdır? Sadece arabada veya evde puset kullanmayı düşünüyorum, olmaz mı?
Özellikle Chicco 4 yaşına kadar kullanılıyormuş. Ama pusetli olanlar o kadar uzun süre gitmiyor diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yemin ederim normal araba almaktan daha zor bu iş. Herkes bir şey diyor kafam karman çorman oldu
Düşündüğün mantıklı puset al birtane o cepte.Araba ve evde kullanmak için ayrı puset alayım dedim canım, ama ilerisi için de şimdiden baston alayım dedim. Baston kullananlar yenidoğandan itibaren kullandık dediler. Ben sürekli yatak istirahatinde olduğum için bebek doğunca kış olsa da sıkı giydirip gezmek istiyorum çok bunaldım evde çünkü
Evet Ben de bagi neo çok beğeniyordum baktım da ama katlanınca bana ağır geldi canım, o yüzden vazgeçtim ve arabanın bagajı küçük, sığmaz gibi geldi. Şimdi bastonlara da bir bakacağım herkes hafif diyor bakalımCanım bizde çok araştırdık bu konuyu. en son bağı neo serisinde karar kıldık ve onu aldık. Alma nedenimiz hafif olması tek elle açılıp kapanabilmesi ve katlandiginda az yer kaplaması. Eşim olmadığında ben tek başıma rahatlıkla aç kapa kaldır yapabilirim. İçinden puset aparatı da çıktı. Onuda ikinci el almayı planlıyorum. Zaten en fazla 6 ay kullanacağız.
Bende bunu yaptırdım dolaptan gelince de çok beğendim ama her satıştan sonra 20 TL 20 TL arttırıyorlar galiba her baktığımda fiyat artıyorKizlar bu arada puset falan demişken puset örtüsü ve minderi aldım trendyoldan hatta suan kampanyalı bakmak isteyen olursa.
Evet kime sorsam sakın travel alma dedi evet çok güzel görünüyor ama ileriyi de düşünmek zorundayım, sonrasında yine baston almak zorunda kalacağım fiyatlar da iyice artacak. Genelde arabayı ben kullanıyorum eşim işte sonuçta, tek başıma katlayıp bagaja koyabilmem vs önemli diye düşündüm. Geçen e bebekte travellere baktım gerçekten en hafif dediği bile ağır geldi bana.Düşündüğün mantıklı puset al birtane o cepte.
Arabaya koyarsın evde kullanırsın.
Yenidoğan i baston da deneyimlemedim iyi diyorlarsa guzel bir model al o halde her ikiniz icinde güvenli ve konforlu olsun ama bu cok önemli.
Travel e bulaşma derim kapatması açmadı bagaj da saklaması herseyi dert.
Cok tatlı canim saglikli günlerde kullanınBende bunu yaptırdım dolaptan gelince de çok beğendim ama her satıştan sonra 20 TL 20 TL arttırıyorlar galiba her baktığımda fiyat artıyor
Minder ve örtüsü 180 di kargo bedava işte 9 TL gibi bi hizmet bedeli eklendi ama şuan baktım 280Cok tatlı canim saglikli günlerde kullanınSen ne kadara yptirdin hic araştırmadım tak diye aldim da minderi var mi?
Ben aynisini aldimmmmKizlar bu arada puset falan demişken puset örtüsü ve minderi aldım trendyoldan hatta suan kampanyalı bakmak isteyen olursa.
Bizimki battaniyeliydi dikkat etmedim aldigim urunden gorunce paylastim direk biz hepsi buradada. Aldık tabi uzerinden 3 sene gectiEvet trendyolda gördüm bu seti çok tatlı görünüyor hoşuma gitmişti favorilemistimsette battaniye de olsa süper olurmuş ama bende zaten 5 li set alıp battaniye ayrı alacağım yanına buyuk ihtimalle ya da bu seti alıcam eşekkür ederim bilgi için
Alt komşum sağolsunAaa çok iyi 3 tane 5 li setin hediye gelmiş olması
Dolaba baktım ben bence pahali,2Minder ve örtüsü 180 di kargo bedava işte 9 TL gibi bi hizmet bedeli eklendi ama şuan baktım 280bana geleli daha 1 hafta olmadı çok ilginç geldi eve bunca eşyası geldi bebeğin ama puset minderi ve örtüsünü pusete takıp bakınca içimiz bir tuhaf oldu çok değişik resmen onun içinde eve getireceğiz nasipse ne tuhaf
Normal dogum yaptım hemen geldi ama yeterli olmadı hemşireler şırıngayla mama verdi canımKızlar size bi sey danışcam bana da soru isaretleri hep bu saatlerde geliyo nedensehani derler ya dogum yaptiktan 1 2 gun sonra süt gelir diye sizinde oyle gec mi geldi yoksa hemen emzirebildiniz mi? Mamaya karşı biri değilim eger sütüm gelmezse hani aspirasyon sondasını meme başına bantlayip emziriyolar ya o sekilde yapicam ama tabi ki isterim ki sütüm hemen gelsin
Peki canim hani bebek emdikce süt gelir, süt olmasa bile emzirin diyolar ya o mamayı verince süt olmasa bile ara ara emzirdiniz miNormal dogum yaptım hemen geldi ama yeterli olmadı hemşireler şırıngayla mama verdi canım
Tabi ki 2 saatte bir emzirmeye devam ettim sürekli. Sonrasında artmaya basladı zaten mamayı içmedi doydugu için. Emzirmelerden sonra mama veriliyordu doyunca içmiyorPeki canim hani bebek emdikce süt gelir, süt olmasa bile emzirin diyolar ya o mamayı verince süt olmasa bile ara ara emzirdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?