2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
merhaba. bugün detaylı ultrasona girdim. bebekte böbrek genişlemesi var dendi. sizde aynı durumu yaşamışsınız.naısl geçti bu süreç.neler yaptınız
Merhaba 4 yıl once kızımda detsylida çıkmıştı evet. İdrar geri kaçıyor olabilir denildi doğunca kesinlesir dediler. Doğunca ultrasonla bakıldı ki idrar geri kaciyormus normal ölçüldü yani. Bu durumla çok karşılaşiliyormus. Size ne dediler doktorunuz açıklama yapmadı mı?

Vesveseye çok kapılmışsınız bol bol okuyormusunuz ?? Hamilelik hormonları birazda psikoloji korkular hepsi bir arada gelmiş size hepimiz benzer düşünceleri yaşadık

Valla eşinizin net uyarması lazım bu gidişle iyilik adı altında yapılanlar çok tuhaf

Allah razı olsun canım inşallah şu süreci bundan sonrası sakin bir şekilde halledeceğiz diye umut ediyorum
Ay inşallah bak bizim iki yılımız senin gibi geçti bu da olmaz dediğimiz ne varsa oldu şimdi sakin bak yani sakin derken o da önceye göre ama buna da şükür

Canim mesajını yeni gördüm gecenlerde benzer bi olay bende yaşadım ust komsumun çocukları buyuk aslında ama sürekli bi kosma sesi ve ve gıcırtı sesi geliyordu sabahtan aksama kadar ama araliksiz kosuyolar. Yatak odasindan oturma odasina kosuyolar bizim koridorda baya bi uzun yani düşün evde duramiyodum esim de diyo ki gündüz vakti nolcak diyo ama evde duramıyorum o kadar ses var. En son dun bi tabaga kurabiye falan koydum kapisina çıktım kibarca kendimi izah ettim meger çocuk bakmaya baslamis onların sesiymis. Dedim cocuk olur benim de olacak ama 7/24 olamaz yani senin başın agrimiyo mu neyse halimi anlattım kavga etmedim ama. Şükür simdi sesleri yok normal insani sesler geliyo ona da kimse bi sey demez yani. Demek istedigim biz soylemeyince rahatsiz oldugumuzu anlamıyorlar ve alta inen ses daha fazla oluyo onlar duydukları sesi normal sanıyor

Canim ben mevlut yapmicam ama yine de dolaptan hediyelik yaptirdim magnet yaptirdim tanesi 3.5 lira cikolata yaptirdim 100 tanesi 190 lira bi de sans bilekligi gibi bi şey yaptırdım minimal onunda tanesi 3.5 ben tabi azar azar yaptırdım mevlut olunca daha çok tutar ama bana fiyatlar iyi gelmisti

Bunlar normal.fiyarlar bunları duysam bana da normal.gelirdi ama benim en düşük duyduğum 12.5

Merhaba. Çok hassas bir dönemdeyiz ve çok uzun zamandır hasretini çektiğin bebişine kavuşmana az kalmış. Evet belki endişe etmekte haklısın ama kendini çok fazla yıpratıp bebeğini de üzme olur mu instagramda o videolar neden var bilmiyorum izleme gerekirse sosyal medya hesaplarını kapat, bende çok etkileniyorum böyle şeylerden.
Gebeliğini herkes müthiş bir keyifle geçiremeyebiliyor. Ben anne olmayı her zaman çok istemiştim, hayalini kurmuştum ama hiç hazır olmadığım zamanda plansız öğrendim. Kabullenmesi çok zordu taki kalp atışlarını duyana kadar. Neden zor kabullendim? O an çalıştırdığım işyerinden ayrılmak istiyordum. çok rahat iş bulabildiğim için istifa ettim ki 2 gün sonra bebişi öğrendim. İşsiz kaldım. Hamileyim diyince haklı olarak almadı firmalar işe. Tam 13 gün işsiz kaldım bunalıma girdim ki 13.günde iş buldum. Evet hamileyken beni işe aldılar. Bu sırada eşimin işleri yolunda gitmemeye başladı. Üstüne ev sahibimiz evde ben oturucam çıkın dedi. Babamların kiracıyı çıkarıp orada oturmaya karar verdik ki 2 ay çıkmadılar. O süreçte tüm eşyalarımız çatıda bekledi. Biz annemlerde kaldık. Kiracı çıktı derken ev tadilata girdi 1 ayda o sürdü. Biz sersefil eşyalar bi orda bi burda perişan olduk. Neyse eve yerleştik derken bi baktık ki varımız yoğumuz gitmiş borçlar boyumuzu aşmış, geçim derdine düştük. Gebeliğimden inanki hiçbir şey anlamadım. Ama bebeğimi dört gözle bekliyorum. Doğuma 2 ay kaldı sayılır. Doğum iznine ayrılcam. Eşimin işleri düzeliyor ki inşallah düzelir çünkü işe dönmek istemiyorum bir süre Bir dokun bin ah işit gibi oldu belki ama herkes gönlünce geçiremiyor gebeliğini gerçekten. Ağzımdan “çok şükür bir bebeğim olacak” cümlesi çok geç çıktı. Hep bir karamsarlığım vardı. Ben bu süreci hep üzülerek hatırlıcam belkide….
2015ten beri diyorsun ne kadar uzun bir bekleyiş.. bence bebeğine odaklan, onunla kavuşacağın günün hayalini kur. Bugünler çabucak geçecek ve bu kadar kendimizi yıprattığımız için çok üzülcez gerekirse destek al çünkü bebeğinin güçlü olmana ihtiyacı var

Vesveseye çok kapılmışsınız bol bol okuyormusunuz ?? Hamilelik hormonları birazda psikoloji korkular hepsi bir arada gelmiş size hepimiz benzer düşünceleri yaşadık
Sürekli okumaya çalışıyorum…
Vesveseler çok yüreğimde..
En kısa sürede kurtarırım inşallah ne diyeyim…

Terlikden o kadar ses gidecegini dusunemiyordur belki canim. Sen guzellikle uyar simdi siz sessizsiniz bi alttaki sessiz belki yalitimi iyi sanıyordur.yalitim kotu olduğu için cok ses geliyor diye durumu anlat.en azindan saat 10 dan sonra felan terlik ve esya tasima seslerine dikkat ederler .

Valla kibarca bir yolunu bulup bi söyleyeyim o zaman, gerçekten gün içi ses çok umrumda olmuyor kullandığım oda belli olunca ama tam hadi yattık diyoruz o terlikle odanın sürgülü kapısı istisnasız her gün 11 den bire kadar devam ediyor salonda da takılmıyor inşallah anlayış ile karşılayıp dikkat eder

Artık hersey el yakıyor eskisi gibi hediyelik yaptıran da yok.esimin kuzeni ypti en son bebek mevlidi sadece şeker dağıttı top top minik ustuste renkliydi.
Ben kızımın mevlidinde şunları yaptırmıştım tabi yıl 2018 .birde ufak bir yazı ile hoşgeldin Irmak yazan çikolatalar ikram etmiştik gül suyu ile

Eklentiler

• 1669054133589150473677675136269.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 50
Bende oğlumda yasin dağıtmıştim 2019 senesin de ama şimdi her şey gerçekten çok pahalı

Minicik bir balkon demiri asılacak biyer varsa dışarıya asilsbilir o demire. Birde bebek çamaşırlarını sabun tozu ile yumuşatıcısız yikarsan evde kurutmanın zararı olmaz diye düşünüyorum diğer odaya asarsin.

Bende oğlumda yasin dağıtmıştim 2019 senesin de ama şimdi her şey gerçekten çok pahalı
O zaman bunlar veriliyordu genelde ama eşarp vs.yada minik havlu ve lokum yaptrmisti bi tanidikta kağıt poşetlerde dagitmisti.
Minik havlular da çok mantıklı ama maliyeti ne olur bilmiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…