- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.181
Kuzu ben söylenmesi taraftariyim böyle şeylerin kırmadan tartışmadan tatlı bı dille uyarabilirsinizKızlar şimdi size çocuk konusundan bağımsız bişey soracağım ona göre üst kata çıkacağım belli mi olur belki ben hamilelikle abartıyor olurum
Biz 2. Katta oturuyoruz alt kattaki ailenin küçük bebeği var ama inanın o bebek balkona çıkmasa altta biri var mı yok mu bilmem oysa bina da ses yalıtımı diye bişey yok öyle kötü. Onlar öyle sakin diye ne evde sesli müzik dinlerim, ne erken yada geç ev süpürürüm akşam bir iş için yatak odası tarafına geçeceksek eşim de bende terliğimizi çıkartırız, gece lavabo kullanılacaksa odadaki değil de uzak olana gideriz.
Ama gelin görün bir üst komşu var taşındık taşınalı eşya sürüme huyları bitmedi hadi susalım dedik sandalye vs kullanmasınlar mı,oğlunun gitarına da eyvallah günlük bir doz saydım kaç gün oldu ile de devam, ablanın günlük evi süpürmesine de tamam ama bir terlikleri var kim nerde yürüyor belli sürekli tık tık, gece yatıyoruz yatak odasında insanın hiç mi işi bitmez ne topluyor ne düzeltiyor ayakta bir terlik her gün tık tık tık, sürgü pencere aç kapa aç kapa o ses, en son 12 buçukta yatak odası balkonu yıkadı ona uyandık.
Bu terlikle belli bir saat sonrası yatak odası üstünde yapılan sesten uyuyamadığımızı söylesek ayıp mı olur ya çok mu abartı sizce. Hani bizim dikkat kesilip duyduğumuz bir ses değil bakın video çekince bile duyuluyor.
İsimli çikolata tarzı şeylerden alsan kuzu onların fiyatı nasıl ?Kızlar kızıma 40 mevcudu yaptıracağım ama heidyelikleri sordukca canım sıkılıyor. Cok pahalı fiyat söylüyorlar anahtarliklar 12 liradan başlıyor tesbihi setler 20 lira... Ne yapacağımı şaşırdım
Sabah bende bulantiyla kalktım umarım geçerBenim de bugün yine midem çok kötü kızlar. Ağrıyor, yanıyor, bulanıyor bir garip
Kurutmayi çamaşır makinesinin üstüne koysan benim öyleydi ?Kizlar benm evim 1 arti 1 yani bebegimin ayri bi odasi olmicak bizimle ayni.odada kalicak yatagini aldik güzelde sigdi ama sorun su ki benm evim 60 metre kare kadar banyoya sadece camasir makinesi.sigiyor camasir kurutma.makinesi sigmiyor ve kisin.nasil camasir kurutucam.bebekli.evde allah korusun akciger hastaligi yapiyormus evde.kurutmak..suan oturma odasinda kurutuyorum cami yari acarak bazen tam.ama bebek gelince zarari olurmu diye.korkuyorm
İsimli çikolata yaptıracağım nun fiyatı biraz daha iyi ama onu hastane odasına götüreceğim. 40 mevludu yaptığım zaman anı olarak bir hediye vermek istiyorum ama işte her şey çok pahalı ne yapacağımı bilemedim. Oğlum da yaptığım için kızıma da yapasım var ama bu fiyatlarla çok zorKuzu ben söylenmesi taraftariyim böyle şeylerin kırmadan tartışmadan tatlı bı dille uyarabilirsiniz
İsimli çikolata tarzı şeylerden alsan kuzu onların fiyatı nasıl ?
Sabah bende bulantiyla kalktım umarım geçer
Kaç kisi cağıracaksiniz?İsimli çikolata yaptıracağım nun fiyatı biraz daha iyi ama onu hastane odasına götüreceğim. 40 mevludu yaptığım zaman anı olarak bir hediye vermek istiyorum ama işte her şey çok pahalı ne yapacağımı bilemedim. Oğlum da yaptığım için kızıma da yapasım var ama bu fiyatlarla çok zor
Yok iste.üstünede sigmiyorKurutmayi çamaşır makinesinin üstüne koysan benim öyleydi ?
Ya ben baya kişi çağıracağım ama 30 falan anca oluruz 20-30 arasu diye düşünüyorumKaç kisi cağıracaksiniz?
Yaa beyazdan benim de varE bebekte ne güzel şeyler vardı kızlar yaaa.. Çok çeşit vardı buradaki e bebekte.. ve ben hepsini almamak için zor tuttum kendimi.. Şu beyazını hastanede giydircem inşallahtulum da yenidogan. Diğer 2 takım 3 ay aldım zaten çabuk boy atıyorlar diye.. 2 takım daha almıştım bıraktım bütçe kısıtlı olduğundan. Ablasından kalma kıyafetler filanda var diye fazla bişi almadım
Allah'tan mevlit yapcak kimsem yok memlekette yazın 6 aya yapicamİsimli çikolata yaptıracağım nun fiyatı biraz daha iyi ama onu hastane odasına götüreceğim. 40 mevludu yaptığım zaman anı olarak bir hediye vermek istiyorum ama işte her şey çok pahalı ne yapacağımı bilemedim. Oğlum da yaptığım için kızıma da yapasım var ama bu fiyatlarla çok zor
Bu sorunun sebebi ne?Bu sadece iç döküş mesajıdır....
"Hamileyim" ama hala hamile olduğumu kendime idrak edemiyordum..
2015 yılından beri uğraştığım bir şeydi hiç ummadığım bir anda olunca bir de "tüp bebeğe kesin giderim aman şu aşılamada geçsin" dediğim ayda meydana geldi..
Çok ağladım saçma sapan şeylerde...
"İdrak etme" problemini bile kendimde bir problem olarak gördüm. "Rabbim karnımdakini kucağıma vermeyecek o yüzden idrak edemiyorum" diye saçma sapan düşüncelere girdim...
Hiç bir şey yapmak, hiç bir şey almak gelmedi içimden.
İnanmazsınız belki ama 27 haftaya kadar böyle geçti, gitti hamileliğim.
28 haftada alışverişi yaptım, herşeyi aldım iyi güzel hoş...
Şimdi yine eskiye döndüm..
Aldığım hiç bir kıyafeti yıkayıp ütüleyesim gelmiyor içimden...
Hamileliğimin başında duyduğum korkular, üzüntüler başa dönmüş şekilde hayatıma bir kabus gibi girdi yeniden...
İnstgramda ölü doğan bebekler videoları çok çıkmaya başladı karşıma..
İyice çıldırma noktasına geldim..
Ve artık her an her saniye ağlama potansiyeline girdim yeniden...
Merhaba canim, biz nem alici cihazi aldik , "camasir kurutma" modu var, yani camasirlari odaya asiyoruz ve bu program sayesinde daha da cabuk kuruyor havadaki nemi hizlica aliyor makine, o dolunca kendiliginden kapaniyor ve biz suyu bosaltiyoruz (istersen balkonu temizlersin o suyla/ya da baska turlu degerlendirirsin). Bizim icin cok pratik oldu, cunku bizimde camasir kurutma makinesini koyacak yerimiz yok maalesef o yuzden simdilik bu cozumu bulduk.Kizlar benm evim 1 arti 1 yani bebegimin ayri bi odasi olmicak bizimle ayni.odada kalicak yatagini aldik güzelde sigdi ama sorun su ki benm evim 60 metre kare kadar banyoya sadece camasir makinesi.sigiyor camasir kurutma.makinesi sigmiyor ve kisin.nasil camasir kurutucam.bebekli.evde allah korusun akciger hastaligi yapiyormus evde.kurutmak..suan oturma odasinda kurutuyorum cami yari acarak bazen tam.ama bebek gelince zarari olurmu diye.korkuyorm
Yok zaten ben asla sinirli bir şekilde diyemem öyle yapım olsa şimdiye çıkardım ama işteKuzu ben söylenmesi taraftariyim böyle şeylerin kırmadan tartışmadan tatlı bı dille uyarabilirsiniz
İsimli çikolata tarzı şeylerden alsan kuzu onların fiyatı nasıl ?
Sabah bende bulantiyla kalktım umarım geçer
Bu sorunun sebebini ah bir bilsem ona göre hareket edeceğim..Bu sorunun sebebi ne?
Çoğu aldıklarımız ayni canımE bebekte ne güzel şeyler vardı kızlar yaaa.. Çok çeşit vardı buradaki e bebekte.. ve ben hepsini almamak için zor tuttum kendimi.. Şu beyazını hastanede giydircem inşallahtulum da yenidogan. Diğer 2 takım 3 ay aldım zaten çabuk boy atıyorlar diye.. 2 takım daha almıştım bıraktım bütçe kısıtlı olduğundan. Ablasından kalma kıyafetler filanda var diye fazla bişi almadım
Benim de işte kayinvslifrm iş arkadaşlarım falan kendi tarafım uzakta onlar olsa 60 kişiyi gözden çıkarmam gerekirdi en azAllah'tan mevlit yapcak kimsem yok memlekette yazın 6 aya yapicam
Bu sorunun sebebi ne?
Benim oturdugum yerde bizim camasir makinesinin ustunde birde duvara Monte Elektrikli Su Isitici var.Kurutmayi çamaşır makinesinin üstüne koysan benim öyleydi ?
Bunu bi arastirayim,.ilk.kez duyuyorm.böyle bi alet cokkk tesekkür ederimMerhaba canim, biz nem alici cihazi aldik , "camasir kurutma" modu var, yani camasirlari odaya asiyoruz ve bu program sayesinde daha da cabuk kuruyor havadaki nemi hizlica aliyor makine, o dolunca kendiliginden kapaniyor ve biz suyu bosaltiyoruz (istersen balkonu temizlersin o suyla/ya da baska turlu degerlendirirsin). Bizim icin cok pratik oldu, cunku bizimde camasir kurutma makinesini koyacak yerimiz yok maalesef o yuzden simdilik bu cozumu bulduk.
Komşuya kızıpta senin bebe kuduruk çıkarsa kötüYok zaten ben asla sinirli bir şekilde diyemem öyle yapım olsa şimdiye çıkardım ama iştezihnimde düzgünce söyleme cümleleri kuruyorum birgün bebek gelmeden söylemem lazım ama en korktuğum ben bu kadar ölçüp biçip söyleme derdinde olup aynı devam ederse vay halime
Bende günlük 4 hap kullanıyorum evlendik 2. Günü eşim atandı evimiz de düzgün bı kahvaltı bile yapamadan kimsenin olmadığı bir şehre geldik birbirimizden başka kimsemiz yok evliliğimin 7. Ayında hamileligimi öğrendim.İstedigim birşeydi ama tabiki zorlandım çok dua ettik güzel geçsin diye çünkü ben düşsem yardım edecek burada hemen gelecek kimsem yoktu. çok ağladım ama çokta şükrettim yaşadığımız her şeye. Buraya kadar hayırlısıyla geldim inşallah saglikla kucağımda alırım. demem o ki hayat bu ne getireceği ne götürecegi belli olmuyor. Hamilelik zaten boylu boyuna bambaşka bir psikoloji. Ama kendinizi en kısa zamanda buna hazirlayin yoksa lohusalık döneminiz daha zor geçebilirBu sorunun sebebini ah bir bilsem ona göre hareket edeceğim..
Aynı zamanlarda tedavi görmeye başladığımız diğer arkadaşın başına gelen olaylar beni çok etkiledi sanırım.
Bir de hamileliğimin başından beri kullanmak zorunda kaldığım haplar.
Troit için ayrı, enfeksiyon için ayrı hap, her şey için resmen hap kullanıyorum artık.
Aşağı yukarı günlük 6 hap kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?