2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bunu bi arastirayim,.ilk.kez duyuyorm.böyle bi alet cokkk tesekkür ederim
Biraz pahali olabilir, birde bunlarin hava temizleyici modelleri de var fiyatlari neredeyse iki katiydi benim oldugum ulkede.. Simdilik bu cozumu bulduk biz sadece nem alici cihaz, kis aylari gecsin zaten o sorunda aradan kalkiyor, burada yazlar cok uzun daha gecen aya kadar hep gunesliydi mesela.. Gecmisteki kislarda camlari acsamda kurumuyordu camasirlar bende cok uzuluyordum hep, ama kurutma makinesi imkani yok sigmasina bu yuzden bu kis icin alalim dedim aldik cok sukur.

Ay parol içince biraz toparlıyorum etkisi gidince yine yatak döşek... mide bulantısı tavan yapmış durumda ateşim de çıkıyor okusurj zaten nefes aldırmıyor... Hayırlısıyla bir biteydi

Hamilelik başlı başına farklı bir süreç hem fiziksel hem psikolojik. Hele de öncesinden bu konu ile ilgili bazı zorluklar yaşandı ise. Korku da sevinç de insana özgü doğal duygular. Size tavsiyem neden böyleyim diye sürekli irdelemeyin. Karşınıza ne kadar olumsuz video, örnek çıkarsa çıksın sizin de başınıza gelecek diye bir kural yok.

Aynı kişi bile hamileliklerini aynı yaşamıyor. Ben de iki yıl tedaviler için farklı ilaçlar kullandım, bir kez bebek kaybettim ama bu demek değil ki bir kez kötü sonuçlandı diye yine aynısı olacak. Şuan da günlük iğnesi ilacı neler var kullandığım ama olsun bu geçici bir süreç böyle bakmak gerek.

Biraz tevekkül etmeyi bilmeliyiz aslında. Ne hamile kalmak bizim elimizde ne de bu canı yaşatmak. Verecek olan Allah. Nasibimizde varsa zaten güzelce doğum sonrası evimize döneceğiz. Bize düşen şu süreçte sağlıkla kendimize dikkat etmek bunun ötesinde ne gelir ki elimizden

Ay parol içince biraz toparlıyorum etkisi gidince yine yatak döşek... mide bulantısı tavan yapmış durumda ateşim de çıkıyor okusurj zaten nefes aldırmıyor... Hayırlısıyla bir biteydi
Tövbe yarabbim senin başına gelen pişmiş tavuk başına gelmedi gibi oldu şu süreçte Artık eşim bile seni biliyor ben kendimi böyle şeyleri çeker bilirdim beni bile geçti diyor

Valla kuduruk çıkarsa mekan belli yatak odası salonda ağlasa bile koşarak oraya gideceğim diyorum ama alt kata üzülüyorum bir yandan

Tövbe yarabbim senin başına gelen pişmiş tavuk başına gelmedi gibi oldu şu süreçte Artık eşim bile seni biliyor ben kendimi böyle şeyleri çeker bilirdim beni bile geçti diyor
Kiz sorma ya benim bağışıklığı zaten düşük. Ben 7 yıl önce yoğun bakımda çalışıyordum oradaki haftalarda ne enfeksiyon varsa hepsini geçirdim o kadar çabuk hastalaniyorum bir de sunuzute bağlı daha ağır geçiyor. Oğlan da hasta olduğun da uzer8mde uyuduğu için ister istemez bana geçiyor hemen

Aynı evde yaşamıyoruz canım normalde o alt katta yaşıyordu bir daha gelmemek üzere memleketten ev tutturdu eşyalarını istedi gönderdik bir ay sonra ben hastanede kalıyorum diye sözde bana yardıma geldi bir anda kimseye danışmadan şubat sonuna kadar kalacağını söyledi normalde geldiğinde eşimin bekar evinde kalacaktı ne hikmetse ordada kalmıyor bakalım nereye kadar sabredicez

Ay sadece hastalık mı kaç düştün bide hatırla dikkat etmen gereken şu sürede biz valla ailecek sana dua ekibiyiz bugün de olaysız bitse diye

Eveeeet bugün de doğurmadım kızlar doktorum takiple biraz daha bekleme kararı aldı
Sen erken olacak derken gör bak zamanını bulacaksın küçük bey nasılmış peki iyi demekki doktor kalıyorsun içerde dedi bir dahaki doğurma riskli randevu ne zaman

Sen erken olacak derken gör bak zamanını bulacaksın küçük bey nasılmış peki iyi demekki doktor kalıyorsun içerde dedi bir dahaki doğurma riskli randevu ne zaman
İyi görünüyordu ultrasonda keyfi yerindeydi kıpır kıpır ama hala toto üstü duruyor gelecek pazartesi tekrar gel dedi

Büyük eltim gelip evi falan temizliyor çocukları da büyük zaten küçük çocuğa yengeye git diyor bana gönderiyor sonra çocuk kaçtı evden aana geliyor diyor bir de hasta sabah öksürüyorsun yine geldin dedim boğazlarım acımaya başlayınca söyledim kaynanama sen ona bakmaya gelmişsin gel kızım burda yersin gel kızım burda dinlen git kal onda o zaman dedim yok cahil ne anlar zaten kuzenin doğunca seni sevmeyecekler diye 3 yaşındaki çocuğa bunu aşılarsa ne beklerim insandan

Bende Yasin yaptırmak istedim sonra baktım dağıtıyorlar ama kimse okumuyor şimdide çikolata dağıtacağım bakalım

Hiç sabredilecek şeyler yapmıyor ki siz sokakta bulmadınız bu bebeği eşin desin o zaman bu eve kimse gelmeyecek diye yada gelen olsa da bişey hazırlamayın gidin yatın

Hiç sabredilecek şeyler yapmıyor ki siz sokakta bulmadınız bu bebeği eşin desin o zaman bu eve kimse gelmeyecek diye yada gelen olsa da bişey hazırlamayın gidin yatın
Ki benim bir tane düşüğüm var ona rağmen dikkatli davranmaya çalışıyorum telefonda kavga ediyordu eşimle akşam gelince anlarım bakalım derdi neymiş diye aman hakkımda hayırlısı kayınpederimin yanında aynı şeyleri yapamıyor korkusuna bende kayınpederimin yanında inadına söylüyorum akşam gelir kayınpederim bende kalmıyor o büyük eltimde kalıyor bize geliyor sadece bir saat o zaman dicem hani hastayken gelmeyin falan diye

Ay sadece hastalık mı kaç düştün bide hatırla dikkat etmen gereken şu sürede biz valla ailecek sana dua ekibiyiz bugün de olaysız bitse diye
Allah razı olsun canım inşallah şu süreci bundan sonrası sakin bir şekilde halledeceğiz diye umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…