2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evet kitaplarda bile bahsediyorlar . Doğal doğum diye bir kitap bitirdim yakınlarda türkiye bu konuda başı çekiyormuş zaten artık insanlar bu süreci doğal yaşamak istiyor çok güzel bir söz vardı kitapta vucudunuza güvenin diye tabi zorunlu şartlar dışında en güzeli normal doğum bakalım bizim doğum hikayemiz nasıl olacak

3 gün yapamadim tuvaletimi bende her halde hastayım diye serum ilaclar terleme derken vucutta sasirdi dun zor yaptım baktim hemoroid gibi bir şey çıkmaya çalışmıs hemen bi nemlendirici sürüp ılık duş yaptım

Ybu akinti işi bende de var baya akıntı geliyo benden aynı adet oldum saniyorum renk olarak sarımsı bnmki ama afedersnz hiç kurumuyo iç giyimim
Ben fitil bile kullandım ama fazla hareket sonrası baktım yine gelmiş ama yemyeşil bişey değil sarı desem sarı da değil tuhaf

Ya kızlar sezeryan olursak benimde en büyük korkum uyuşmamak inşallah onu anlıyabiliyorlardır ya
Benimde korkum sezaryan olursak yarı uyuşuk olduğumda korkarmıyım tedirgin olur muyum diye
Bu benim ilk hamileliğim bir tecrübem yok yani ama böyle beyninize olumsuz şeyler atmayın kızlar, doğru hiç denemediğimiz tecrübe etmediğimiz bişey yaşayacağız ağrımı sızımız da olacak ama öyle uyuşmayız hissederiz diye olumsuzu çağırıp kendimizi korkutmaya gerek yok bakın görün her çıkan evet ya dikiş sızım var ama rahat geçti diyecek nasipse

Ybu akinti işi bende de var baya akıntı geliyo benden aynı adet oldum saniyorum renk olarak sarımsı bnmki ama afedersnz hiç kurumuyo iç giyimim
Benim yeni başladı ama bu aylarda artabiliyormuş düzenli idrar tahlili veriyorum o da temiz aslında

Doktora git bence yarin yesil akıntı hep doktora gidilmesi gereken bisey mantar filan vardir belki

Enfeksiyon ve mantar kaynaklı oluyor yeşil renkte akıntı ve akıntının kokulu olması.. Kaşıntı da giriyor sonrasında.. Dr git bnce en azından ilaç verir bebek için iyi değil enfeksiyon

Benimki pek anlamıyor kardeş işlerini sadece şaşkın şaşkın bakıyor karnıma artık nasıl olacak bilemiyorum
Göğüsün neden ağrıyor bir tahminin vsr mi? Sütten filan mi acaba
Ciğer geliştirici iğne yaptı sanırım baya hormon yukluymus o ignede sutumu indirdi sanirim
Ya kızlar sezeryan olursak benimde en büyük korkum uyuşmamak inşallah onu anlıyabiliyorlardır ya
Kızlar korkmayin onlar anlamasa bile kesi atıldığı an caniniz yanacak ve soyleyeceksiniz zaten küçük bı kesi de o kadar size zarar vermez ellerimizi kaç kere kesmisizdir şimdiye kadar

Benimde korkum sezaryan olursak yarı uyuşuk olduğumda korkarmıyım tedirgin olur muyum diye
Ya ben böyle şeylerden çok ürken biriyim zaten, aklıma geldikçe kötü oluyorum ama genel anestezi sonrası daha kötüymüş ya dişi sıkıcaz mecbur.. hem belki bize kafa yapcak rahatlatıcı bişey vururlar
Doğru söylüyorsun canım, aminn inşallahta dediğin gibi olur ama panik ruhlu bizlere gelde anlat düşünmemeyi
Kız zaten o daha travmatik değil mi.. ayy Allahım korusun

Ben mi çok rahatım bilemedim kii

Ben de kronik kabızım magneziee calsinit miydi ne adı onu kullanıyordum arada aynı dediğin gibi kirrç gibi. Ama şimdi baktım cok kabız olacak gibiyim magnimore yerine 2 gün magnorm alıyorum rahatlıyorum
Aynen o calcine gibi bişeydi.
Ay kabızlıkta çok zor ilkinde lavmana kadar gifiyordum bunda da ishal. Bir ortası olsaydı da rahatlasaydim

Benim de iki gündür surekli sertlesiyor ya ama sancim yok. İlk hamileligim 32 de sonlandi ama ben hic sertlesme yasadigimi hatirlamiyorum
Sertlesmenin kasilma oldugunu da burada öğrendim.
Canım 32 de kaç kilo doğdu senin bebiş?
İnşallah sen çok güzel şeyler duyarsın kuzum erken veya geç sağlıkla gelsinler de tek duam o
Bi kaç gündür aynı şeyi söylüyorum. Artık erken ya da geç sağlıklı gelsin kuzum
Benim de az önce ölçtüler 10 mm olmuş. Ben artık kabullendim erken doğumu Bi tek 34 ü görmek istiyorum kilosu biraz daha iyi olsun diye.

Hala hastanede misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…