- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.941
Şuan durdurmak için ilaç bişey veriyorlar mı peki birde miniğin kilosu ne kadarCanım 32 de kaç kilo doğdu senin bebiş?
Bi kaç gündür aynı şeyi söylüyorum. Artık erken ya da geç sağlıklı gelsin kuzum
Benim de az önce ölçtüler 10 mm olmuş. Ben artık kabullendim erken doğumu Bi tek 34 ü görmek istiyorum kilosu biraz daha iyi olsun diye.
Ben de eminim o son gün gelip ani bişey olmazsa ertesi gün sezeryan olacağım gece muhtemelen gözüme uyku girmeyecek ama o güne kadar kurbanlık koyun modumu açtım aman düşünsem de kesecekler düşünmesem de diye devam ediyorumYa ben böyle şeylerden çok ürken biriyim zaten, aklıma geldikçe kötü oluyorum ama genel anestezi sonrası daha kötüymüş ya dişi sıkıcaz mecbur.. hem belki bize kafa yapcak rahatlatıcı bişey vururlar
Doğru söylüyorsun canım, aminn inşallahta dediğin gibi olur ama panik ruhlu bizlere gelde anlat düşünmemeyi
Kız zaten o daha travmatik değil mi.. ayy Allahım korusun
Evet kuzum 14 gün oldu bugün. Cuma günü taburcu edelim dediler ben istemedim. Korkuyorum yetişemezsem diye.Hala hastanede misin
Progestan veriyorlardı kuzu ama kestiler 1 hafta oldu. Hiç bişey yok sadece nst yapıyorlar sancı çıkarsa serum veriyorlar o kadar. Cuma günü taburcu edelim diyen doktor progestan yazıyordu. Taburcu yu iptal edince progestan ı da iptal etti. Bi de rahim ağzında enfeksiyon çıktı damaryolu üzerinden şırıngayla antibiyotik veriyorlar 4 kez. Bugün ölçtüler 1868 gr şu an 32+3 üz bugün.Şuan durdurmak için ilaç bişey veriyorlar mı peki birde miniğin kilosu ne kadar
Benim doktorum 28. Haftada 1400 kilo görünce bişey olsa Allah korusun kurtalıcak hale gelmiş demişti bak senin 2 kg olmasına bişey kalmamış gönlünü ferah tut olur mu, biliyorum için içini yer ama evde değilsin bizzat hastahanede takip altındasın erken de olsa geç de olsa yeterki süreci ikiniz de sağlıkla atlayınEvet kuzum 14 gün oldu bugün. Cuma günü taburcu edelim dediler ben istemedim. Korkuyorum yetişemezsem diye.
Progestan veriyorlardı kuzu ama kestiler 1 hafta oldu. Hiç bişey yok sadece nst yapıyorlar sancı çıkarsa serum veriyorlar o kadar. Cuma günü taburcu edelim diyen doktor progestan yazıyordu. Taburcu yu iptal edince progestan ı da iptal etti. Bi de rahim ağzında enfeksiyon çıktı damaryolu üzerinden şırıngayla antibiyotik veriyorlar 4 kez. Bugün ölçtüler 1868 gr şu an 32+3 üz bugün.
Magnorm canım kullan rahatlaYa bende de kabızlık var yani hangisi iyi geliyor
Ayy lavman deme hic sevmiyorumAynen o calcine gibi bişeydi.
Ay kabızlıkta çok zor ilkinde lavmana kadar gifiyordum bunda da ishal. Bir ortası olsaydı da rahatlasaydim
Doktora git bence yarin yesil akıntı hep doktora gidilmesi gereken bisey mantar filan vardir belki
Daha ondan sonra olmadı hiç, bakayım yarın da devamı gelirse giderim. Bebek hareketli ve tepki veriyor bana allahtan. Bugün biraz yordum kendimi, şimdi dinleniyorumEnfeksiyon ve mantar kaynaklı oluyor yeşil renkte akıntı ve akıntının kokulu olması.. Kaşıntı da giriyor sonrasında.. Dr git bnce en azından ilaç verir bebek için iyi değil enfeksiyon
Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla olsunCanım 32 de kaç kilo doğdu senin bebiş?
Bi kaç gündür aynı şeyi söylüyorum. Artık erken ya da geç sağlıklı gelsin kuzum
Benim de az önce ölçtüler 10 mm olmuş. Ben artık kabullendim erken doğumu Bi tek 34 ü görmek istiyorum kilosu biraz daha iyi olsun diye.
İnşallah canımBenim doktorum 28. Haftada 1400 kilo görünce bişey olsa Allah korusun kurtalıcak hale gelmiş demişti bak senin 2 kg olmasına bişey kalmamış gönlünü ferah tut olur mu, biliyorum için içini yer ama evde değilsin bizzat hastahanede takip altındasın erken de olsa geç de olsa yeterki süreci ikiniz de sağlıkla atlayınböyle şeyler benim çok bildiğim şeyler değil öyle olunca değişik şeyler söyleyemiyorum dua etmekten başka
İnşallah canım sağolAllah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla olsun
Doğum sonrası 1 hfta snra da aşırı kabız oldum oturamadim ya resmen valla ne çektiysek bu totolarsan çektikMagnorm canım kullan rahatla
Ayy lavman deme hic sevmiyorumtamam rahatlatici birşey kabul ama iste.
Artık kaderimizi yasicaz her doğum gebelik kendine has kimsenin kimseye bnzemiyor kaldi ki aynı bedende ki gebelik aynı olmaması bunu çok açık gösteriyor. Serklaj falan yapılmış miydi sanaİnşallah canım sağol
Aman sonunda sağlıkla gelsin de sen bu gerilimlerin acısını çıkartırsın hiç merak etmeİnşallah canımduan yeter zaten doktorlar bile bişey söyleyemiyor. Ben her sorduğumda sen ne zaman sancının geleceğini biliyor musun diyorlar. Bizim kız showmen çıktı yaa yarışma programlarındaki sunucular gibi geri sayım yapıyor bize gerilim yaratıyor
Artık kaderimizi yasicaz her doğum gebelik kendine has kimsenin kimseye bnzemiyor kaldi ki aynı bedende ki gebelik aynı olmaması bunu çok açık gösteriyor. Serklaj falan yapılmış miydi sana
Dogum öncesi lavman yaptılar sonrasında ben de olduydumDoğum sonrası 1 hfta snra da aşırı kabız oldum oturamadim ya resmen valla ne çektiysek bu totolarsan çektikayarsız bağırsaklar.
64 lü paketlerden 2 paket 1 2 paket 2 aldım canım duruma gore devam edecem. Bunlar biter hemen gunde 10 bez baglıyoruz rahatKızlar bebek bezini kaç numara almalıyızsleepy iki numara mı alsam bebek biraz iri benim kullanan yada alan var mı
Ben iki kere spinal oldum çokta memnun kaldım şimdide öyle istiyorum. Buarada çok geçmiş olsun inşallah geçer biran önce rahatsızlığın. Hamilelikte ekstra zor oluyor çünkü böyle sıkıntılarSezeryan olacaklar genel anestezi mi spinal epidural mi dusunuyorsunuz? Benim ilki spinaldi tutmadı genel oldum yine genel isticem
Spinal yada epidural bize seçenek sunuluyor mu yada farkı ne acaba belden ikisi de biliyorum amaBen iki kere spinal oldum çokta memnun kaldım şimdide öyle istiyorum. Buarada çok geçmiş olsun inşallah geçer biran önce rahatsızlığın. Hamilelikte ekstra zor oluyor çünkü böyle sıkıntılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?