2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Şuan durdurmak için ilaç bişey veriyorlar mı peki birde miniğin kilosu ne kadar

Ben de eminim o son gün gelip ani bişey olmazsa ertesi gün sezeryan olacağım gece muhtemelen gözüme uyku girmeyecek ama o güne kadar kurbanlık koyun modumu açtım aman düşünsem de kesecekler düşünmesem de diye devam ediyorum

Kızlar selam takip ediyorum ama bir süredir yazamıyorum. Tam yazıcam alıntılar yapıyorum falan yine bişeye takıp moralimi bozuyorum kalıyor öyle. Az önce ölçtüler 10 mm rahim ağzı uzunluğu hala hastanede yatıyorum. 2 hafta daha sabretsek artık kabullendim erken doğum durumunu. Ama sezeryan mı normal mi hiç bilmiyorum.Hiç bişey söylemiyorlar

Hala hastanede misin
Evet kuzum 14 gün oldu bugün. Cuma günü taburcu edelim dediler ben istemedim. Korkuyorum yetişemezsem diye.
Şuan durdurmak için ilaç bişey veriyorlar mı peki birde miniğin kilosu ne kadar
Progestan veriyorlardı kuzu ama kestiler 1 hafta oldu. Hiç bişey yok sadece nst yapıyorlar sancı çıkarsa serum veriyorlar o kadar. Cuma günü taburcu edelim diyen doktor progestan yazıyordu. Taburcu yu iptal edince progestan ı da iptal etti. Bi de rahim ağzında enfeksiyon çıktı damaryolu üzerinden şırıngayla antibiyotik veriyorlar 4 kez. Bugün ölçtüler 1868 gr şu an 32+3 üz bugün.

Benim doktorum 28. Haftada 1400 kilo görünce bişey olsa Allah korusun kurtalıcak hale gelmiş demişti bak senin 2 kg olmasına bişey kalmamış gönlünü ferah tut olur mu, biliyorum için içini yer ama evde değilsin bizzat hastahanede takip altındasın erken de olsa geç de olsa yeterki süreci ikiniz de sağlıkla atlayın böyle şeyler benim çok bildiğim şeyler değil öyle olunca değişik şeyler söyleyemiyorum dua etmekten başka

Doktora git bence yarin yesil akıntı hep doktora gidilmesi gereken bisey mantar filan vardir belki

Enfeksiyon ve mantar kaynaklı oluyor yeşil renkte akıntı ve akıntının kokulu olması.. Kaşıntı da giriyor sonrasında.. Dr git bnce en azından ilaç verir bebek için iyi değil enfeksiyon
Daha ondan sonra olmadı hiç, bakayım yarın da devamı gelirse giderim. Bebek hareketli ve tepki veriyor bana allahtan. Bugün biraz yordum kendimi, şimdi dinleniyorum

Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla olsun

İnşallah canım duan yeter zaten doktorlar bile bişey söyleyemiyor. Ben her sorduğumda sen ne zaman sancının geleceğini biliyor musun diyorlar. Bizim kız showmen çıktı yaa yarışma programlarındaki sunucular gibi geri sayım yapıyor bize gerilim yaratıyor

Aman sonunda sağlıkla gelsin de sen bu gerilimlerin acısını çıkartırsın hiç merak etme bu işin içerden uğraştırması kadar bide dışarı çıkışı var o zaman görürüm ben bu bebeleri

Doğum sonrası 1 hfta snra da aşırı kabız oldum oturamadim ya resmen valla ne çektiysek bu totolarsan çektik ayarsız bağırsaklar.
Dogum öncesi lavman yaptılar sonrasında ben de olduydum e napalım bagırsakları o kadar boşaltınca dolması zaman alıyor ya ben gecen gün hemo oldum ya yine. Ne cekiyoz valla bu ikinci beynimizden

Sezeryan olacaklar genel anestezi mi spinal epidural mi dusunuyorsunuz? Benim ilki spinaldi tutmadı genel oldum yine genel isticem
Ben iki kere spinal oldum çokta memnun kaldım şimdide öyle istiyorum. Buarada çok geçmiş olsun inşallah geçer biran önce rahatsızlığın. Hamilelikte ekstra zor oluyor çünkü böyle sıkıntılar

Spinal yada epidural bize seçenek sunuluyor mu yada farkı ne acaba belden ikisi de biliyorum ama

Kızlar artık doğum çantam hazır sadece yelek koymadım onu da koyacağım 1 numara 2 paket bez aldim ama çantaya 20 tane koydum. İlk doğumum da sabah 9 gibi oğlum doğmuştu ertesi günde 9 gibi taburcu olmuştuk inşallah bunda da öyle olur da bir an önce evimize geliriz. Çünkü bu sefer evde bekleyen bir oğlum olacak. Süt sagma.makinesini falan aldım yanıma çünkü ilk sutum gelmeyebilir ve o makinenin basıncıyla 4-5 cc bile gelse kızıma yeter zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…