2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım Allah korktuklarına uğratmasın en hayırlı vakitte alalım inşallah bebeklerimizi bizim topik bebeleri çılgın biraz

Canım makinen hangi marka mochi alayım dedim ilk sütü getirmede etkili olur mu ki

Bende bir pijama ve hırkam vardı onları yıkamışken valize koydum

Ben 32 de açılma ile de gitmiştim Allah bir şekilde yardımcım oldu bir de bebek o zaman 1700 falandı benim 16 mm kısalık 3-4 cm açılma vardı şimdi 34+5 oldum daha doğurmadım ama sancılarım var bu seferde açılmam yok olsa alacaklar doğuma şimdilik direniyorum Allah yar ve yardımcın olsun canım ilaçlar ve serumlarla yükselmişti benim inşallah şeninde yükselir

Hangi marka aldin. Ben nette molfix gördümde 1 numara 222 tane bu cok mu olur.
Benim sleepy hiç onu bilmiyorum sayı olarak az mı fazla mı olur sleepy belli küçük yani ilk numarası ondan fazla alamadım korkumdan ama molfix boyutu ile ilgili fikrim yok hiç

Canım Allah korktuklarına uğratmasın en hayırlı vakitte alalım inşallah bebeklerimizi bizim topik bebeleri çılgın biraz
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza. Bizim kız babası gibi sabırsız olucak galiba.
İnşallah biz de oralara kadar geliriz canım. Benim galiba sezeryan düşünüyorlar sağ over de çikolata kistim vardı onun iyi huylu tümör olduğunu düşünüyorlar doğum sırasında ondan da parça alıp patolojiye gönderecekler galiba.

Bana nasip olmadı belki de hayırlısı buydu çünkü beni kanda tutuyor baya cesaretliymisim o zaman spinal istediğime gore şimdi hiç cesaretim yok. Her açıdan.
Genelin de sonrası narkozu atmasi korkutuyor
Hicbisey görmüyorsun ki pek hissetmiyorsunda 10 15 dakka mi desem kisacik surede bebek bir bakıyorsun agliyor sen icini ferah tut düşünme bunları dusunmen gerektigi zaman ne istiyorsan o olsun

Bence de kesinlikle anestezi uzmanıyla ilgili. Ben de kötüsüne denk geldim maalesef

Dilyy canım yeleği bitirince at demiştin bitti ama unutmuşum atmayı.bak böyle oldu çok prof değilim örgüde yani bu kadar becerebildim
Ayy duygulandim kucuuck bir beden giyecek hayirlisiyla sadece yaka kısmı bir daha örersen genis ör bence darlar gibi geldi de bende cok severim ormeyi kendi kemdime netten bakip yaparsam oda yoksa hic bilmiyorum

Ya sorma benim doktor da öyle daha 29 haftalık hamileyken bana bebek makat gelişli böyle giderse sezaryen doğurursun dedi ama dedim zaten daha erken değil mi dönmesi için eveledi geveledi bir şeyler 32. Haftada tam da zamanında döndü bebeğim ama en ufak bir şey de beni sezaryene yönlendirmesi beni çok rahatsız etti

Bu mide yanmasından oluyorum oluyorum. Oğlumda da aynıydı artık mide yanmasından ağlıyordum bunda da öyle.
Bende oyle cigenem tableti verdi doktor rennie idi adi galiba ama yinede oluyor eskiler bebegin saci cikarsa artar derdi ben ona bağlıyorum son zamanlarda cok artti benimde

Kızlar size spinal ve uyuşmamayla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum ama yanlış anlamayın, korkmayın, sadece bir tecrübe olarak okuyun, belki işinize yarar. şahsen bu tecrübeden önce sadece çok güzel geçenler anlatmasaydı, bilseydim belki öyle bir şey yaşamazdım. Kötü tecrübeleri anlatmak genelde ayıplandığı için konuşmuyor insanlar pek ama keşke ben bilseydim belki o kadar şok yaşamazdım.

Bana spinal yaptılar, ameliyata başlayacaklardı ben bacaklarımı hissediyorum yalnız dedim. İnanmadılar kaldır bakalım dediler. Kaldırdım. İşte o noktada ben bilseydim genele dönün diye tuttururdum. Çünkü bu tarz olanlar hep öyle olmuş, konuştuğum ve okuduğum insanlardan hep bunu duydum sonrasında. Ama benim denk geldiğim maalesef adı uzman olan kendisini Allah’a havale ettiğim dengesiz insan sadece ek doz yapıp spinale devam etti.
Yaptığı doz da daha bebek çıkmadan etkisini kaybetti ve ben her şeyi hissettim.

Bebeğin doğduğu anı gör spinal harika vs diye soktukları ameliyatta bebeğin çıktığı anlarda ben acı içindeydim asla o güzel anı yaşayamadım. Bir yerimizi hafif kesmek gibi basit bir acı değil o Allah kimseye yaşatmasın. Aylarca atlatamadım.. Daha da kötüsü bu beceriksiz uzman ameliyathaneden çıkıp gitmiş, doktorum onu çağırtıp getirtene kadar acı çektim. Yani bakın spinalin oturmaması diye bir şey evet olabiliyor. Onlar uzmanlar illaki anlarlar diye düşünüyordum, işte anlamadılar. Asla olmaz diye bir şey yok. Ben o an böyle bir şeyin nasıl olabildiğine bile inanamadan yaşadım o zorluğu.

Ama bakın altını tekrar tekrar çiziyorum ben çok ama çok kötü bir uzmana denk geldim. Şanssızlık. O dönemki anne grubumuzda birkaç normal doğum ve genel anestezi dışında nerdeyse herkes spinal sezaryen oldu sadece ben yaşadım böyle kötü bir şeyi. Galiba bu tarz olayları çok oldu o uzmanın ki şu an o hastanede çalışmıyor. Nereye gitti bilmiyorum Allah karşısına çıkacak hastalara güç kuvvet versin kendisine de tez emeklilik diliyorum..

Doğum yaklaştıkça aklımda hep aynı korku var. Ya yine aynı şey olursa.. ama bu kez bacağımı hissedersem genele dönün diye yıkarım ortalığı. Kıssadan hisse burası… umarım hiçbirinize lazım olmayacak bir bilgi olur.

Sana sonra hiç bir açıklama özür bişey olmadı mı hastahane tarafından yani bu olayın normal bir süreç olmayıp sorumluluk alıp bişey demediler mi, ay okudum ama okumasam daha mu iyiydi yada bilinçlendim iyi oldu diyorum da şuan cidden içime bişey oturdu

Canım yanlış anlama ama keşke yazmasaydın bunu insan gerçekten etkileniyor böyle şeylerden. Yaşadığın şey çok zir ama böyle.kotu anıları anlatmamak şu an bence daha iyi olur hepimiz acisindna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…