2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benimde korkum sezaryan olursak yarı uyuşuk olduğumda korkarmıyım tedirgin olur muyum diye
Canim bunun icin korkma bence ,benim dogumda hemsir basimda bekledi korkarsan bana söyle tamamen uyuturum diye.yani yari uyusmayi tercih ettin diye hep oyle devam etmene gerek yok. Sen yine doktorunla konus böyle şansım var mi diye. Ben korkmadığım için uyutturmadim.

Bende keşke okumasaydım
Şuan korkum 2 katına çıktı

1670 kilo 40 cm dogdu canim.
Kizlar benim göbek deliğim yirtilacak gibi aciyor ya misafirlerim vardi fazla kacirdim yemeyi ondan mi olmustur acaba.

Canim masallah haftasi kilosu iyiymis insallah en az 34 e kadar dayanir bebisin de evinize kucaginda gidersiniz. Haftasina gore kilosu iyi bu haftaya daha fazla kilo istemiyorlar zaten doktorlar. Benim bi tanidik 2.5 kilo dogurmus o haftalarda doktor senin ki daha saglikli olan demisti.

Spinal yada epidural bize seçenek sunuluyor mu yada farkı ne acaba belden ikisi de biliyorum ama
İkisi de belden canim ..ablam epidural ben spinal oldum .benim guzel gecti diye ablam ikinciyi spinal oldu ama epiduralde bel agrisi cekmemistim spinalde belim cok agridi dogumdan sonra dedi.
Evet bel agrisi yapti ama bildigim yontem diye yine spinal tercih ederim cok rahat geçmişti benim yine ayni hastanede dogum yapacagim nasip olursa .

Hayırlısı olsun canım ama kendini strese hiç sokma en azından hastanedeyim bir şey olsa evden iyidir mantığı güzel bence

Canım makinen hangi marka mochi alayım dedim ilk sütü getirmede etkili olur mu ki
Canim ben onun mantigini anlamadim ya elinle pompa yapmiyor musun onda . Eller serbest z,elektriksiz felan diyor kendi kendine nasil emis yapıyormuş anlamadim. Benim ilk dogumda yoktu bu ürün lansinoh elektrikli var bende su an . Dogum yapan arkadas el pompali almisti ise yaramadi demisti benimkini odunc almisti. Tabi sutu hemen gelmeyen için elde sagim zor olur.

Canım süt gelmez hemen zaten sezeryan benim de sıcak uygulama yaparız biraz masaj mochiyi de takınca ister istemez bir çekim olacaktır diye düşünüyorum,umarım umduğum gibi de olur esasen ben tazyikli sütü önlemek amaçlı aldım ilerleyen aylarda ilk çocuğumda meme reddine kadar gitti hızlı geliyordu emmede sorun yaşadı oğlum ön sütü alırsa mochi bebek rahat emer umudum

Evet elle sağma yok sıkıyorsun basıncı ile çekiyor e bebekte indirimde almak isteyen olursa ben bu akşam sipariş verdim umarım işe yarar

Sistemini anlamadim canim ben onun anlatir misin biliyorsan nasil sagim yapiyor ? Elinle pompa mi yapiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…