2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim de kayıplarım var

Merhaba canim, bende dun gittim kontrol vardi
Benim oglan da ayni pozisyondaydi, gobek deligim etrafinda ben hareketlik hissedip gorunce doktora sordum burayada bakalim diye burada ayakmi var/bacakmi dusundum, o sirada doktor basina bakiyordu asaga dogru, bir cikti gobek deligimde poposu varmis

Kızlaarr nasılsınız baya uğramayali yazışmalar olmuş.. Hamile imzası neden yok ya telefondan mı kaynaklı acaba geçen gezmeye çıktık fotoğraf çekiniyim derken telefonum toprağa düştü ve bozuldu.. mahsus yere atsam bozulmazdi Eşim telefonu tamirciye vermiş.. yenisini aldı ama hiç beğenemedim telefonu Ne yalan söylüyim daha güzel bişi beklerdim.. Eski telefonumu bekliyorum.. Yeni aldığını iade et dedim ama Turkcell mağazası kabul etmiyormus ne yapabilirim bilmiyorum.. Benim bu aralar kasılmalarim çok oluyor ama Bebek hareketli diye Dr a gitmek istemedim.. kontrol zamanı da gelmiş ama bilerek gitmiyorum karnım sertleşiyor normal olduğunu düşünüyorum..Bu arada hastane çantasını da hazırladım ama sonradan farkettim ki kendim için hiçbir şey koymamisim

Son düzenleme:
Ben değişik bunlar aldım ayrı, ayrı body aldım. Bu site çok uygun fiyatlar şaşırdım. Facebook ta bir bayan tavsiye etti .Bi bakın istersen çok şey var

Eklentiler

• Screenshot_20221201-144759_Chrome.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_20221201-144738_Chrome.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20221201-144706_Chrome.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar bence ağrınız yoksa kasılmalar normal bende yaklaşık 1-1buçuk aydır oluyor ama ağrım yok. Salı günü nst de sancım çıktı ama 35+6 olduk kasilmayla sertlesmeye alakalı olduğunu zannetmiyorum artık normal bu aralar sancılarının olması demişti doktor. O yüzden ağrınız yoksa vücudunuzu çok dinlemeyin herşeyi kafaya takıp stres yapabiliyoruz bu bile geriyor bebisleri

Valla bundan bende şüphelenir oldum ne yalan söylim mesela Aralık annelerinde zamanında doğuran kalmicak nerdeyse birçoğu Kasımda doğurdu hem erken doğum çok arttı hem de kasılmalar sancılar çok arttı. Ben kızımı 2018 de doğum yaptım hiç sancı kasılma nedir bilmemiştim. Bunda kasılmasız bir günüm yok resmen ben asi yaptırmadım ama covid geçirdim ve covidden önce hamileliğim çok güzel gidiyordu bu Ağustosta ilk defa yakalandım ve sonrasında kasılmalar sancılar... tesadüf olamaz heralde

Bende öyle düşünüyorum.oğlum 2016 doğumlu 1 kere kasılmam olmadı.bunda aşı da oldum öncesinde, covid de geçirdim.başından beri kanaması bilmem nesi bitmedi, şimdi de kasılmalar var.bence de tesadüf değil

Sanmam canım benimki kilolu değil ama oluyor. Aşılardan vs yaşıyor olabiliriz evet ama öyle olsa doktorlar da şaşırırdı genelde normal diyorlar.
Valla ben hem aşı oldum hem covid bilmiyorum etkisi var yok ama cidden bu iş giderek zorlaşıyor etrafımda illa sorun yaşayan biri mutlaka var sadece burası değil bence yediğimiz içtiğimiz radyasyon bunlar da etkili öncesine göre giderek sağlıklı beslenme kalitemiz düşüyor sonuçta

Tamam benim erken dogum riskim var ama açılma ve rahim agzinda sıkıntı yok çok şükür.Senin durum farkli canim bende senin yerinde olsam giderdim sanci durumunda

Benim sıpa da mi orda acaba gobek deliğimin oldufu yerler yirtilcak gibi elleyince de aciyor

Aldım ben de denedim. Sesi de yok denecek kadar az, gayet güzel. Herkes online alıyor sanırım, 1 yerde buldum paketi elime aldım online olarak satıldı o dedi reyonda duran şeyi müşteri olarak ben aldım. Siz başka mağazadan sipariş alın dedim. Olmaz vs dese de tüketici hakkı. Reyonda bırakmasaydı 450 500 civarı İnternette

Ben de 34 haftalık olacağım. Artık ayağı göğüs kemiğine doğru vuruyor, ittiğinde resmen ayak topuğunu görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…