- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.541
Benim de kayıplarım varYa canim ben 31+3 de dogurdugum halde o ana kadar mide bulantisi dahil hic sorun yasamadim (sadece oturarak calistigim icin kalca agrim cok oldu ) herseyi bir günde yasadim ve bitti.
Ve farkettiysen herkes kayip yasiyor kalbi duruyor ikinci de ucuncu de ilerleyebiliyir hamileligi .Bende onlari asılara bağlıyorum.cunku ben dahil cevremde cok kisi bunu yasadi.
Merhaba canim, bende dun gittim kontrol vardiBenim minik popoyu dayıyor yumruk gibi havada kalıyor, göbek deliğine yakın yerlerde yapıyor, başı aşağıda. Geçen hafta dr ultrasonda bakarken de yaptı. Hafifçe eliyle itti. Gel popoya vur diyor sana dedibunu yaparken rahim kemiğime bastırıyor, ağrı yapıyor dedim. Olur öyle, büyüdü artık sorun değil bunlar dedi. Altta ağrı olursa problemdir diğer türlü ağrıları sorun yapma, pozisyon değiştirir dedi.
Ben değişik bunlar aldım ayrı, ayrı body aldım. Bu site çok uygun fiyatlar şaşırdım. Facebook ta bir bayan tavsiye etti .Bi bakın istersen çok şey varAy anneme ne sorsam fikir verecegine cok bir şey alıp durma diyorsize sorayim bari.
Simdi benim ilk cocuk agustos da doğdu. Ondan kalan kıyafetler de var yeni aldiklarimda var. Simdi hepsi havalara göre yeterli kalınlıkta değil.ve genel olarak tulum var bende. Biz bunlarin icine giydirecek bir sey mi almaliyiz ama nasil bir sey karar veremedim.tamam.ust kismina yelek giydiririz ama alti ince kalacak bu seferde. Bebek içligi var midir acaba
Annem battaniyeyle durur kucuk bebek diyir evde battaniyeyle mi durcak
Bu arada ben bundan almıştım saat 3 e kadar indirime girmiş bakin derim. Nirmalde 350-500 arasiydi fiyati.diger renkleri halen o fiyatlarda benimki de bu renkten .
Owli Bebek Kışlık Dış Kundak Battaniye 0-6 Ay-hardal Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Owli Bebek Kışlık Dış Kundak Battaniye 0-6 Ay-hardal yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sanmam canım benimki kilolu değil ama oluyor. Aşılardan vs yaşıyor olabiliriz evet ama öyle olsa doktorlar da şaşırırdı genelde normal diyorlar.Ben yorulmuyorum aslında şeye şüphelendim kilosu biraz öndeydi o mu tetikliyor diye düşündüm
Valla bundan bende şüphelenir oldum ne yalan söylimİlk hamilelikte 1 kere bile olmadı bana böyle bişey üstelik 39. Haftada doğurmama rağmen hiç olmadı.bunda oluyor ilk defa.30 lu haftalardan beri de oluyor çok ilginç yani herkese olması.yine şu aşılara ya da virüslere bağlıyorum ben bu durumu
Geldi mi peki nasil güzel mi?Ben değişik bunlar aldım ayrı, ayrı body aldım. Bu site çok uygun fiyatlar şaşırdım. Facebook ta bir bayan tavsiye etti .Bi bakın istersen çok şey var
Bende öyle düşünüyorum.oğlum 2016 doğumlu 1 kere kasılmam olmadı.bunda aşı da oldum öncesinde, covid de geçirdim.başından beri kanaması bilmem nesi bitmedi, şimdi de kasılmalar var.bence de tesadüf değilValla bundan bende şüphelenir oldum ne yalan söylimmesela Aralık annelerinde zamanında doğuran kalmicak nerdeyse birçoğu Kasımda doğurdu hem erken doğum çok arttı hem de kasılmalar sancılar çok arttı. Ben kızımı 2018 de doğum yaptım hiç sancı kasılma nedir bilmemiştim. Bunda kasılmasız bir günüm yok resmen ben asi yaptırmadım ama covid geçirdim ve covidden önce hamileliğim çok güzel gidiyordu bu Ağustosta ilk defa yakalandım ve sonrasında kasılmalar sancılar... tesadüf olamaz heralde
Evet evet geldi temmuzda daha aldım. Çok güzel cotton ama belki o kadar süslü puslu değilmiş ben zaten evde giyemek aldımGeldi mi peki nasil güzel mi?
Fiyatlar çok komikGeldi mi peki nasil güzel mi?
Valla ben hem aşı oldum hem covid bilmiyorum etkisi var yok ama cidden bu iş giderek zorlaşıyor etrafımda illa sorun yaşayan biri mutlaka var sadece burası değil bence yediğimiz içtiğimiz radyasyon bunlar da etkili öncesine göre giderek sağlıklı beslenme kalitemiz düşüyor sonuçtaSanmam canım benimki kilolu değil ama oluyor. Aşılardan vs yaşıyor olabiliriz evet ama öyle olsa doktorlar da şaşırırdı genelde normal diyorlar.
Tamam benim erken dogum riskim var ama açılma ve rahim agzinda sıkıntı yok çok şükür.Senin durum farkli canim bende senin yerinde olsam giderdim sanci durumundaBen de dün akşam kasılma gibi oldu benim durum baya riskli olduğu için ne olur ne olmaz diye gittim hastaneye sancı çıkmadı. eşim diyoki bu gidişle tüm parayı taksiye vericez. Ne yapayım asıl sancıları hissetmeyince insan sürekli tetikte olmak zorunda kalıyor.
Benim sıpa da mi orda acaba gobek deliğimin oldufu yerler yirtilcak gibiMerhaba canim, bende dun gittim kontrol vardi
Benim oglan da ayni pozisyondaydi, gobek deligim etrafinda ben hareketlik hissedip gorunce doktora sordum burayada bakalim diye burada ayakmi var/bacakmi dusundum, o sirada doktor basina bakiyordu asaga dogru, bir cikti gobek deligimde poposu varmis
Ihtiyacim yoktu aMa aldim ucuz yorumlar guzel kendide guzelKızlar saatlik indirimde bakmak isteyenTOFFERS Unisex Bebek Sonbahar Ağaç Desenli Natural 5
TOFFERS Unisex Bebek Sonbahar Ağaç Desenli Natural 5'li Hastane Çıkışı Zıbın Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aldım ben de denedim. Sesi de yok denecek kadar az, gayet güzel. Herkes online alıyor sanırım, 1 yerde buldum paketi elime aldım online olarak satıldı o dedi reyonda duran şeyi müşteri olarak ben aldım. Siz başka mağazadan sipariş alın dedim. Olmaz vs dese de tüketici hakkı. Reyonda bırakmasaydıKesinlikle netten ucuza geliyor ve bence idare eder duruyor ben sabah gidemediğim an böyle şeylerde kardeşimi yolluyorum, onun orada baya yağmur varmış yolda beni arıyor merak etme benden başka salak bu havada markete gitmez kalmıştır diyerek gitti aldı
Ulasti mi eline? Kumasi nasil guzel mi?Ben değişik bunlar aldım ayrı, ayrı body aldım. Bu site çok uygun fiyatlar şaşırdım. Facebook ta bir bayan tavsiye etti .Bi bakın istersen çok şey var
Ben de 34 haftalık olacağım. Artık ayağı göğüs kemiğine doğru vuruyor, ittiğinde resmen ayak topuğunu görüyorumMerhaba canim, bende dun gittim kontrol vardi
Benim oglan da ayni pozisyondaydi, gobek deligim etrafinda ben hareketlik hissedip gorunce doktora sordum burayada bakalim diye burada ayakmi var/bacakmi dusundum, o sirada doktor basina bakiyordu asaga dogru, bir cikti gobek deligimde poposu varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?