2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben deneyemedim kardeşimde olunca oh sen beğendinse tamam ay çok iyi mücadele etmişsin helal

Ben ilk İpek gelir diyordum ama benim kız beklemeyi seçti ama bugün acayip ağrım var çok uzun süre ayakta kaldım hastane de bir Allahin kulu da sen hamilesin gel otur demedi insanlar çok garip gerçekten
O kadar kalabalik miydi kuzu. Genelde oturcak yer olurdu sasirdim

O kadar kalabalik miydi kuzu. Genelde oturcak yer olurdu sasirdim
Kiz şansıma normalde üroloji boş olur bugün tıklım tıklım benim oğlan da herkesin içinde ne zaman pipime bakacak doktor diye bağırıp durdu Allahim bu çocuk kime çekti bilmiyorum benim esim ozguvenlidir ama buz gibi soğuktur bende biraz geride dururum ama benim oğlan herkesle ahpap masallah

Ay gözümde canlandı Allahım nasıl güldüm cidden o üroloji de sinek avlar olur nasıl öyle dolmuş nesi varmış peki çocuğun içine sinen bir cevap verdi mi

AhHaha poposuna vuruverceksin

Ay gözümde canlandı Allahım nasıl güldüm cidden o üroloji de sinek avlar olur nasıl öyle dolmuş nesi varmış peki çocuğun içine sinen bir cevap verdi mi
Hiçbir şeyi yokmuş canım ben zaten yok dedim ama eşim ve ailesi benim hemşire olduğumu unuttuğu için... içleri rahat etsin diye gittik doktor da çok güzel.pipin var Okan sahip çık pipine dedi o da tamam dedi çıktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…