- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.581
Kız bunu bi masa sandalyeye benim kocamı oturtsan o da derdi şart mı o kadar para dökmeyeHiçbir şeyi yokmuş canım ben zaten yok dedim ama eşim ve ailesi benim hemşire olduğumu unuttuğu için... içleri rahat etsin diye gittik doktor da çok güzel.pipin var Okan sahip çık pipine dedi o da tamam dedi çıktık
Her gün şaşırtıyorlar insani her gün. Benimki de geçen gün okuldan geldiginde bir seye sinirlendim sesimi yukselttim. Kafasini sallayarak 'hani ozlemistin böyle özlemek mi olur 'dedi ben öyle kalakaldımTam vurmalikti
Ama çok haklı biliyorum aklın onda kalır ama ne yapacaksın riske atma ben her gün diken üstüyüm eşim okuldan getirecek mi diye hasta olsa ev ayırma şansım da yok mecbur bi odaya kalacak, imkan varsa kapıdan yemek bırakın telefonla da bol bol sorar takip edersinKızlar eşim de çok kötü hasta, işten eve geçmiş. Ben annemlerdeyim, ondan bana geçer daha kötü olurum diye gelme dedi, yanına da gidemiyorumnapıcam bilmiyorum senin hastalanmanın sonuçları bizi daha kötü yapar diyor
Canim sen hasta degilmiydin zaten tekrar gelcegini sanmiyorum. Zaten bu salgin nasil bir sey anlamadim 10 gün geçiyor bitti saniyorsun öksürük bitti saniyorsun ishal oluyor cikip gitmiyor icimizdenKızlar eşim de çok kötü hasta, işten eve geçmiş. Ben annemlerdeyim, ondan bana geçer daha kötü olurum diye gelme dedi, yanına da gidemiyorumnapıcam bilmiyorum senin hastalanmanın sonuçları bizi daha kötü yapar diyor
Kesinlikle canım aileden olunca olmuyor ben çok rahst bir anne oluyorumKız bunu bi masa sandalyeye benim kocamı oturtsan o da derdi şart mı o kadar para dökmeyebu altın kural değil hemşire prof doktor ol yooo sen aileden olunca ciddiye alınmazsın
Kiz bunlar çok fena... Oğlan çocuğu gerçekten çok değişik bir şey. Beni bu ara delirtiyor bağırıyorum istemsizce bazen anneciğim bağırmasana neden bağırıyorsun diyor öyle kızdığım şeyi de unutuyorumHer gün şaşırtıyorlar insani her gün. Benimki de geçen gün okuldan geldiginde bir seye sinirlendim sesimi yukselttim. Kafasini sallayarak 'hani ozlemistin böyle özlemek mi olur 'dedi ben öyle kalakaldım
Valla en mantıklısı canım hamileyken hastalik olum gibi... Geçen hafta atlattım ama hala doğru düzgün yemek yiyemiyorum bile midem bulanıyor halaKızlar eşim de çok kötü hasta, işten eve geçmiş. Ben annemlerdeyim, ondan bana geçer daha kötü olurum diye gelme dedi, yanına da gidemiyorumnapıcam bilmiyorum senin hastalanmanın sonuçları bizi daha kötü yapar diyor
Valla canım eşinin konforunu saglayıp evde durma bencede ben anca toparlandım bak hala daha etkileri sürüyor dikkat etKızlar eşim de çok kötü hasta, işten eve geçmiş. Ben annemlerdeyim, ondan bana geçer daha kötü olurum diye gelme dedi, yanına da gidemiyorumnapıcam bilmiyorum senin hastalanmanın sonuçları bizi daha kötü yapar diyor
Bende öyle yapacağım canım yemek falan götüreceğim artık kısa zamanda toparlar inşallahAma çok haklı biliyorum aklın onda kalır ama ne yapacaksın riske atma ben her gün diken üstüyüm eşim okuldan getirecek mi diye hasta olsa ev ayırma şansım da yok mecbur bi odaya kalacak, imkan varsa kapıdan yemek bırakın telefonla da bol bol sorar takip edersin
Ben onun kadar kötü değilim canım, nane limon beni bayağı toparladı, onun sesi falan gitti iyice. O yüzden benimle kalırsan daha kötü olursun diyorCanim sen hasta degilmiydin zaten tekrar gelcegini sanmiyorum. Zaten bu salgin nasil bir sey anlamadim 10 gün geçiyor bitti saniyorsun öksürük bitti saniyorsun ishal oluyor cikip gitmiyor icimizden
Beni dün ve bugün nane limon toparladı çok şükür çok kötülemedim, zaten annemin yanındayım dinleniyorum. Artık ona da uzaktan bakmaya çalışacağızValla en mantıklısı canım hamileyken hastalik olum gibi... Geçen hafta atlattım ama hala doğru düzgün yemek yiyemiyorum bile midem bulanıyor hala
Öyle yapacağım canım sizi dinleyeyim, inşallah çabuk toparlarValla canım eşinin konforunu saglayıp evde durma bencede ben anca toparlandım bak hala daha etkileri sürüyor dikkat et
10 gunu geçtikten sonra benim esimin de sesi Kısıldi hafta sonu. İmkanin varsa dikkat et tabi. bende de hafif öksürük oldugundan ayrılmadim artik bir de cocukda da var benim. Es birakiliyorda cocuk birakilmiyorBende öyle yapacağım canım yemek falan götüreceğim artık kısa zamanda toparlar inşallahsiz de dikkat edin sürekli takviyeler yapın hasta olmasın okullar çok fena
Ben onun kadar kötü değilim canım, nane limon beni bayağı toparladı, onun sesi falan gitti iyice. O yüzden benimle kalırsan daha kötü olursun diyorevet o da bir türlü iyileşemiyor, haftasonu yanındaydım ondan geçti bana da
AyyyyAllah analı babalı büyütsün resmen aralık bebesi oldu
İyi olsunda 1,2 gün kalir cikar canim inşallah sağlık durumu hakkinda ne dediler kac kilo dogdu pasamkz ultrason ile uyumlu ciktiCCokta sabirsiz çıktı kuveze koydular
Eşin haklı. Ben grip aşısı oldum. Onun etkisi ile şu an gribim. Ağır geçiyor. Ateş yok diye korkmuyorum. Ama her öksürük hapşırık karnımı kasıyor. Sen 2 kişilik düşün :) Geçmiş olsunKızlar eşim de çok kötü hasta, işten eve geçmiş. Ben annemlerdeyim, ondan bana geçer daha kötü olurum diye gelme dedi, yanına da gidemiyorumnapıcam bilmiyorum senin hastalanmanın sonuçları bizi daha kötü yapar diyor
2 kilo cnm uyumlu sayılır ama bı jav hafta yatacakmis maglum çok erkenmis 33 haftalık dedi doktor biz çok hesaplamisiz onu şuan serumla besliyolar bende yatiyorum zTwne halaİyi olsunda 1,2 gün kalir cikar canim inşallah sağlık durumu hakkinda ne dediler kac kilo dogdu pasamkz ultrason ile uyumlu cikti
Yaaaa inanamıyorum Canım Allah analı babalı büyütsün gözünaydın çok çabuk toparlancaktir ay ilk bebisimiz geldi bile2 kilo cnm uyumlu sayılır ama bı jav hafta yatacakmis maglum çok erkenmis 33 haftalık dedi doktor biz çok hesaplamisiz onu şuan serumla besliyolar bende yatiyorum zTwne hala
Çok sağol canım. Çocuk olunca daha zor tabi, allah evlatlarımızı korusun10 gunu geçtikten sonra benim esimin de sesi Kısıldi hafta sonu. İmkanin varsa dikkat et tabi. bende de hafif öksürük oldugundan ayrılmadim artik bir de cocukda da var benim. Es birakiliyorda cocuk birakilmiyorgecmis olsun insallah ilerlemez canim
Gerçekten sabırsız çıktı minik paşaCCokta sabirsiz çıktı kuveze koydular
Çok sağol canım, sana da çok geçmiş olsunEşin haklı. Ben grip aşısı oldum. Onun etkisi ile şu an gribim. Ağır geçiyor. Ateş yok diye korkmuyorum. Ama her öksürük hapşırık karnımı kasıyor. Sen 2 kişilik düşün :) Geçmiş olsun
Aynen yapacak bir şey yok ne yazık ki canımBeni dün ve bugün nane limon toparladı çok şükür çok kötülemedim, zaten annemin yanındayım dinleniyorum. Artık ona da uzaktan bakmaya çalışacağız
Öyle yapacağım canım sizi dinleyeyim, inşallah çabuk toparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?