2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar eşim de çok kötü hasta, işten eve geçmiş. Ben annemlerdeyim, ondan bana geçer daha kötü olurum diye gelme dedi, yanına da gidemiyorum napıcam bilmiyorum senin hastalanmanın sonuçları bizi daha kötü yapar diyor

Kız bunu bi masa sandalyeye benim kocamı oturtsan o da derdi şart mı o kadar para dökmeye bu altın kural değil hemşire prof doktor ol yooo sen aileden olunca ciddiye alınmazsın

Ama çok haklı biliyorum aklın onda kalır ama ne yapacaksın riske atma ben her gün diken üstüyüm eşim okuldan getirecek mi diye hasta olsa ev ayırma şansım da yok mecbur bi odaya kalacak, imkan varsa kapıdan yemek bırakın telefonla da bol bol sorar takip edersin

Canim sen hasta degilmiydin zaten tekrar gelcegini sanmiyorum. Zaten bu salgin nasil bir sey anlamadim 10 gün geçiyor bitti saniyorsun öksürük bitti saniyorsun ishal oluyor cikip gitmiyor icimizden

Kız bunu bi masa sandalyeye benim kocamı oturtsan o da derdi şart mı o kadar para dökmeye bu altın kural değil hemşire prof doktor ol yooo sen aileden olunca ciddiye alınmazsın
Kesinlikle canım aileden olunca olmuyor ben çok rahst bir anne oluyorum

Her gün şaşırtıyorlar insani her gün. Benimki de geçen gün okuldan geldiginde bir seye sinirlendim sesimi yukselttim. Kafasini sallayarak 'hani ozlemistin böyle özlemek mi olur 'dedi ben öyle kalakaldım
Kiz bunlar çok fena... Oğlan çocuğu gerçekten çok değişik bir şey. Beni bu ara delirtiyor bağırıyorum istemsizce bazen anneciğim bağırmasana neden bağırıyorsun diyor öyle kızdığım şeyi de unutuyorum

Valla en mantıklısı canım hamileyken hastalik olum gibi... Geçen hafta atlattım ama hala doğru düzgün yemek yiyemiyorum bile midem bulanıyor hala

Valla canım eşinin konforunu saglayıp evde durma bencede ben anca toparlandım bak hala daha etkileri sürüyor dikkat et

Bende öyle yapacağım canım yemek falan götüreceğim artık kısa zamanda toparlar inşallah siz de dikkat edin sürekli takviyeler yapın hasta olmasın okullar çok fena
Canim sen hasta degilmiydin zaten tekrar gelcegini sanmiyorum. Zaten bu salgin nasil bir sey anlamadim 10 gün geçiyor bitti saniyorsun öksürük bitti saniyorsun ishal oluyor cikip gitmiyor icimizden
Ben onun kadar kötü değilim canım, nane limon beni bayağı toparladı, onun sesi falan gitti iyice. O yüzden benimle kalırsan daha kötü olursun diyor evet o da bir türlü iyileşemiyor, haftasonu yanındaydım ondan geçti bana da

Valla en mantıklısı canım hamileyken hastalik olum gibi... Geçen hafta atlattım ama hala doğru düzgün yemek yiyemiyorum bile midem bulanıyor hala
Beni dün ve bugün nane limon toparladı çok şükür çok kötülemedim, zaten annemin yanındayım dinleniyorum. Artık ona da uzaktan bakmaya çalışacağız

Valla canım eşinin konforunu saglayıp evde durma bencede ben anca toparlandım bak hala daha etkileri sürüyor dikkat et
Öyle yapacağım canım sizi dinleyeyim, inşallah çabuk toparlar

10 gunu geçtikten sonra benim esimin de sesi Kısıldi hafta sonu. İmkanin varsa dikkat et tabi. bende de hafif öksürük oldugundan ayrılmadim artik bir de cocukda da var benim. Es birakiliyorda cocuk birakilmiyor gecmis olsun insallah ilerlemez canim

Eşin haklı. Ben grip aşısı oldum. Onun etkisi ile şu an gribim. Ağır geçiyor. Ateş yok diye korkmuyorum. Ama her öksürük hapşırık karnımı kasıyor. Sen 2 kişilik düşün :) Geçmiş olsun

İyi olsunda 1,2 gün kalir cikar canim inşallah sağlık durumu hakkinda ne dediler kac kilo dogdu pasamkz ultrason ile uyumlu cikti
2 kilo cnm uyumlu sayılır ama bı jav hafta yatacakmis maglum çok erkenmis 33 haftalık dedi doktor biz çok hesaplamisiz onu şuan serumla besliyolar bende yatiyorum zTwne hala

2 kilo cnm uyumlu sayılır ama bı jav hafta yatacakmis maglum çok erkenmis 33 haftalık dedi doktor biz çok hesaplamisiz onu şuan serumla besliyolar bende yatiyorum zTwne hala
Yaaaa inanamıyorum Canım Allah analı babalı büyütsün gözünaydın çok çabuk toparlancaktir ay ilk bebisimiz geldi bile toparlaninca doğum hikayeni yaz mutlaka çok geçmiş olsun.

Çok sağol canım. Çocuk olunca daha zor tabi, allah evlatlarımızı korusun

CCokta sabirsiz çıktı kuveze koydular
Gerçekten sabırsız çıktı minik paşa güçlüdür o inşallah en kısa sürede kucağına da alırsın
Senin ağrıların var mı, nasılsın?

Çok sağol canım, sana da çok geçmiş olsun

Aynen yapacak bir şey yok ne yazık ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…