- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.601
Sitede yapı çalışması mı ne varmış galibaKızlar hamilelik takvimi neden görülmüyor ben taktım valla sadece ben de mi böyle görünüyor anlamadım ki
ASYA2023 .!.:Canim mastit olmussundur antibiyotik kullanmadan gecmez. Emin degilim ama belki sütünü sagman gerekebilir
Çok tsk ederim . Benim zaten düne kadar hiç sıkıntı yoktu birsey gelmiyor sanki hiç hamile değilim. Göğüsleri çok ufaktik. Iste dün uyandım soldaki büyümüş ve yanıyor. Gece çok fena lahanayı koydum buzdolabından hem soğuk böyle uyudum . Sabah da uyandım biraz iyi ama boğazım çok kötü da ateş 37-37.5 oluyorA Asya2022 Kizlar merhaba, ben dun doktor kontrolune gittim sag gogsum aciyordu pazartesi sabah ve tum gun cok sukur simdi gecti. Benim iki gogsumden ama en cok sol gogsumden akinti geliyor bu boyle bir kac aydir simdi (kanama yok/ sefaf renk ), onu hatirlattim doktora dediki sag gogsunun kanallari dolmustur cunku iki taraf ayni miktarda akinti veriyor dedi, muhtemelen sag gogsunu bastirirsan/sagmak gibi/ akinti cikar ve rahatlarsin demisti.. sizinle de paylasayim, birsey gelmiyorsa ve agriniz yoksa siz kurcalamayin :)
ASYA2023 .!.:
Kızlar sabah uyandım aşırı soldaki göğüs büyümüş ve cok aciyor. Tüm gün geçmedi şimdi de ateşim 38 çıktı neden olabilir???
Benim de oğlum 2020 doğumlu bir kez bile sancı kasılma vs yaşamamıştım. Bu hamilelikte görüyorum bunları ve çok sık oluyorBende öyle düşünüyorum.oğlum 2016 doğumlu 1 kere kasılmam olmadı.bunda aşı da oldum öncesinde, covid de geçirdim.başından beri kanaması bilmem nesi bitmedi, şimdi de kasılmalar var.bence de tesadüf değil
Ayy ilk bebekimiz olmuş2 kilo cnm uyumlu sayılır ama bı jav hafta yatacakmis maglum çok erkenmis 33 haftalık dedi doktor biz çok hesaplamisiz onu şuan serumla besliyolar bende yatiyorum zTwne hala
Kızlar pasamiz oldu
Canım hayırlı olsunCCokta sabirsiz çıktı kuveze koydular
Ayy gözünaydın maaşallahKızlar pasamiz oldu
Oluruz tabiki canım.sen nasılsın bu arada beni tanıdın mi?Selizay’ın Kendisi ve Bebeği için 70.000 Ya Şafi Çekiyoruz♥️
Kalan 13.000🌺 2000 okudum kalan 11.000www.kadinlarkulubu.com
Merhaba kızlarSelizay kendisi ve bebeği için Ya Şafi esmasını çekiyoruz. Destek olmak isteyen arkadaşlarım olursa diye linki paylaştım.
Sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim hepinize
Gözlerim dolduKızlar pasamiz oldu
Allahım ne olduk böyleKızlar simdi doktor aradı recetemi hazirlamiş karaciger enzimlerim 200 ler desafra enzimleri icin bekleyemem yazmış sabah aksam ikiser adet kullanacagim ilacım var uromed diye pazartesi de kontrol tekrardan . Gebelik kolestazısın demiş doktor dualarınıza talibim galiba pazartesi bir yol çizilecek
Ne zaman ayriliyorsun istenBen ilk İpek gelir diyordum ama benim kız beklemeyi seçtiama bugün acayip ağrım var çok uzun süre ayakta kaldım hastane de bir Allahin kulu da sen hamilesin gel otur demedi insanlar çok garip gerçekten
Aşırı kaşıntı ellerde ve ayaklarda bir de asiri terleme kuzum kirpik diplerim ve kulaklarım bile kasiniyordu . Bu gebelik kolestazında beklemiyorlar ayrıca canımAllahım ne olduk böyleinşallah şu ilaçlar fayda eder yaa tam şikayetin neydi peki
Öyle mi beklemiyorlar mı şuan kaçıncı haftadasın bide kilosu kaç miniğin yeterki ikiniz de sağlıklı olunAşırı kaşıntı ellerde ve ayaklarda bir de asiri terleme kuzum kirpik diplerim ve kulaklarım bile kasiniyordu . Bu gebelik kolestazında beklemiyorlar ayrıca canım
Çok geçmiş olsun canımKızlar simdi doktor aradı recetemi hazirlamiş karaciger enzimlerim 200 ler desafra enzimleri icin bekleyemem yazmış sabah aksam ikiser adet kullanacagim ilacım var uromed diye pazartesi de kontrol tekrardan . Gebelik kolestazısın demiş doktor dualarınıza talibim galiba pazartesi bir yol çizilecek
Tabii tanıdım kuzucummOluruz tabiki canım.sen nasılsın bu arada beni tanıdın mi?
Gogusler belki yavastan hazirlaniyor, sen atesini takip et ama onemli birsey degildir :)Çok tsk ederim . Benim zaten düne kadar hiç sıkıntı yoktu birsey gelmiyor sanki hiç hamile değilim. Göğüsleri çok ufaktik. Iste dün uyandım soldaki büyümüş ve yanıyor. Gece çok fena lahanayı koydum buzdolabından hem soğuk böyle uyudum . Sabah da uyandım biraz iyi ama boğazım çok kötü da ateş 37-37.5 oluyorBi sıkıyorum hiç birsey çıkmıyor ama dünden beri daha iyiyim uzanıyorum. Süt mü geliyor böyle anlamadım neden böyle oldu ve sadece 1 tane
Çok geçmiş olsun canım hastanede 2 kişiyle tanıştım kolestaz olan biri ben taburcu olduğumda doğum yaptı 37+2 de. Diğeri de 37 yi bekliyordu. İlaçlar değerleri düşürüyor ama yine de 37 civarı doğuma alıyorlar sanırım önlem için. Enzimlerin artış şekline göre. Sen kaçıncı haftadasin?Kızlar simdi doktor aradı recetemi hazirlamiş karaciger enzimlerim 200 ler desafra enzimleri icin bekleyemem yazmış sabah aksam ikiser adet kullanacagim ilacım var uromed diye pazartesi de kontrol tekrardan . Gebelik kolestazısın demiş doktor dualarınıza talibim galiba pazartesi bir yol çizilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?