2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
A Asya2022 Kizlar merhaba, ben dun doktor kontrolune gittim sag gogsum aciyordu pazartesi sabah ve tum gun cok sukur simdi gecti. Benim iki gogsumden ama en cok sol gogsumden akinti geliyor bu boyle bir kac aydir simdi (kanama yok/ sefaf renk ), onu hatirlattim doktora dediki sag gogsunun kanallari dolmustur cunku iki taraf ayni miktarda akinti veriyor dedi, muhtemelen sag gogsunu bastirirsan/sagmak gibi/ akinti cikar ve rahatlarsin demisti.. sizinle de paylasayim, birsey gelmiyorsa ve agriniz yoksa siz kurcalamayin :)
Canim mastit olmussundur antibiyotik kullanmadan gecmez. Emin degilim ama belki sütünü sagman gerekebilir
ASYA2023 .!.:
Kızlar sabah uyandım aşırı soldaki göğüs büyümüş ve cok aciyor. Tüm gün geçmedi şimdi de ateşim 38 çıktı neden olabilir???

Çok tsk ederim . Benim zaten düne kadar hiç sıkıntı yoktu birsey gelmiyor sanki hiç hamile değilim. Göğüsleri çok ufaktik. Iste dün uyandım soldaki büyümüş ve yanıyor. Gece çok fena lahanayı koydum buzdolabından hem soğuk böyle uyudum . Sabah da uyandım biraz iyi ama boğazım çok kötü da ateş 37-37.5 oluyor Bi sıkıyorum hiç birsey çıkmıyor ama dünden beri daha iyiyim uzanıyorum. Süt mü geliyor böyle anlamadım neden böyle oldu ve sadece 1 tane

Benim de oğlum 2020 doğumlu bir kez bile sancı kasılma vs yaşamamıştım. Bu hamilelikte görüyorum bunları ve çok sık oluyor
covid geçirmedim, 3 doz biontech oldum alakası var mı bilmiyorum ama ben aşıları olduktan sonra regl kanamalarımın miktarı ve günü uzayıp, çok aşırı ağrılı sancılı olmaya başlamıştı. Belki sadece tesadüftü ama zamanlaması manidar oldu

2 kilo cnm uyumlu sayılır ama bı jav hafta yatacakmis maglum çok erkenmis 33 haftalık dedi doktor biz çok hesaplamisiz onu şuan serumla besliyolar bende yatiyorum zTwne hala
Ayy ilk bebekimiz olmuş
Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp eve götürmeyi de nasip etsin. Nasılsın genel mi oldun sezeryan mi? Bebisi gördün mü nasıl. Heyecanlandım birden

Kızlar simdi doktor aradı recetemi hazirlamiş karaciger enzimlerim 200 ler de safra enzimleri icin bekleyemem yazmış sabah aksam ikiser adet kullanacagim ilacım var uromed diye pazartesi de kontrol tekrardan . Gebelik kolestazısın demiş doktor dualarınıza talibim galiba pazartesi bir yol çizilecek

Allahım ne olduk böyle inşallah şu ilaçlar fayda eder yaa tam şikayetin neydi peki

Ben ilk İpek gelir diyordum ama benim kız beklemeyi seçti ama bugün acayip ağrım var çok uzun süre ayakta kaldım hastane de bir Allahin kulu da sen hamilesin gel otur demedi insanlar çok garip gerçekten
Ne zaman ayriliyorsun isten ?
Benim is masa basi, burada bile zorluk cekmeye basladim kalcam agrimaya basladi, yol git gel oda yoruyor . Mesleginden dolayi ayakta kalip calisanlara guc versin Allahim..

Yukardakileri yazdim ama sen oglanu goturmussun hastaneye yanlis anladim ben
Hemsire oldugun icin bir an calismaya devam ettigini dusunmustum. Sukur oglanda da birsey yokmus :)

Son düzenleme:
Aşırı kaşıntı ellerde ve ayaklarda bir de asiri terleme kuzum kirpik diplerim ve kulaklarım bile kasiniyordu . Bu gebelik kolestazında beklemiyorlar ayrıca canım
Öyle mi beklemiyorlar mı şuan kaçıncı haftadasın bide kilosu kaç miniğin yeterki ikiniz de sağlıklı olun

Çok geçmiş olsun canım hemen moralini bozma inşallah kalan zamanı sorunsuz atlatırsınız bebişinle benim arkadaşıma olmuştu, 38.haftada doğumu oldu sağlıklı doğdu oğlu onun 20li haftalarında başlamıştı kaşıntıları ama karnı sırtı bütün vücudu kaşınıyormuş . Günde birkaç saat kaynara yakın suyun altında duruyormuş ki biraz hafifliyormuş kaşıntı ancak senin durumun nasıl

Kizlar dun yine bebek/anne magzasina ugradik eksikleri aldim (su gecirmeyen bebek yatak ortuleri kucuk boy birde buyuk buyudugunde bebek yatagina gecicek ama simdiden alayim dedim normal ortu takimlarimiz vardi bir o eksikti dusundugum).
Birde gogusler icin resimdekileri aldim, sutyenin icine koymak icin baska bir marka almistim ama memnum kalmadim.
Simdiden goguslerimde akinti oldugu icin aldim ve kulanisli oluyor, ilk basta gogus pedleri almistim bir paket hemen bitiyor diye yikananlari daha iyi.
insAllah sutum gelir bol bol ilerde.

Gogusler belki yavastan hazirlaniyor, sen atesini takip et ama onemli birsey degildir :)

Çok geçmiş olsun canım hastanede 2 kişiyle tanıştım kolestaz olan biri ben taburcu olduğumda doğum yaptı 37+2 de. Diğeri de 37 yi bekliyordu. İlaçlar değerleri düşürüyor ama yine de 37 civarı doğuma alıyorlar sanırım önlem için. Enzimlerin artış şekline göre. Sen kaçıncı haftadasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…