- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.621
Canım sakin ol inşallah hayırlısıyla geçecek bugünler. Bebek ve senin için en iyisi neyse ona karar verilir. Kaçıncı haftadaydin ve bebeğin kilosu ne kadar?Kızlar simdi doktor aradı recetemi hazirlamiş karaciger enzimlerim 200 ler desafra enzimleri icin bekleyemem yazmış sabah aksam ikiser adet kullanacagim ilacım var uromed diye pazartesi de kontrol tekrardan . Gebelik kolestazısın demiş doktor dualarınıza talibim galiba pazartesi bir yol çizilecek
Yarin tam 35+0 oluyorum bebis 2700 oldu belki biraz bekletirse 3000 bulurmuyuz kiÖyle mi beklemiyorlar mı şuan kaçıncı haftadasın bide kilosu kaç miniğin yeterki ikiniz de sağlıklı olun
35+0 oluyorum yarin canım bebis 2700 grCanım sakin ol inşallah hayırlısıyla geçecek bugünler. Bebek ve senin için en iyisi neyse ona karar verilir. Kaçıncı haftadaydin ve bebeğin kilosu ne kadar?
Evet 37 den sonra bebise risk oluyormuş kuzum Allah korusunÇok geçmiş olsun canım hastanede 2 kişiyle tanıştım kolestaz olan biri ben taburcu olduğumda doğum yaptı 37+2 de. Diğeri de 37 yi bekliyordu. İlaçlar değerleri düşürüyor ama yine de 37 civarı doğuma alıyorlar sanırım önlem için. Enzimlerin artış şekline göre. Sen kaçıncı haftadasin?
2 gun once kasintidan agladim kuzum ilik dusa soktum kendimi esim sagolsun rahatlamamı sağladı ama dun cok az kasindim mesela bugun degerler yukselmis dedi doktorÇok geçmiş olsun canımhemen moralini bozma inşallah kalan zamanı sorunsuz atlatırsınız bebişinle benim arkadaşıma olmuştu, 38.haftada doğumu oldu sağlıklı doğdu oğlu onun 20li haftalarında başlamıştı kaşıntıları ama karnı sırtı bütün vücudu kaşınıyormuş . Günde birkaç saat kaynara yakın suyun altında duruyormuş ki biraz hafifliyormuş kaşıntı ancak senin durumun nasıl
Haftan da kilosu da iyi biraz da bekletirse kilo bile alır benim arkadaşım 39. Hafta 3000 bile olmadan doğum yaptı çocuğu tamam sarılık ile az azaldı kilosu ama sonra hemen topladı hiç bunları düşünme hep diyorum hafta ne olursa olsun yeterki bebek ve biz sağlıkla çıkalım o hastahanedenYarin tam 35+0 oluyorum bebis 2700 oldu belki biraz bekletirse 3000 bulurmuyuz ki
Ay ay gözünüz aydın. Allah anali babali büyütsün inşallah. Kac haftalık iyi mi ?Kızlar pasamiz oldu
İyiyiz şükür canım. Gönlüne göre olsun inşallahTabii tanıdım kuzucummberaberdik topikte nasılsın iyisiniz inşAllah Bende aynı ben devam
Korkma kilosu gayet iyi doğsa bile yoğun bakıma girmez. Haftası da iyi... Bebek ve senin sağlığın için en hayırlısı olur inşallah35+0 oluyorum yarin canım bebis 2700 gr
Bencede geçer vücudum hazırlanıyor yavaş yavaş benim de gelsin artıkGogusler belki yavastan hazirlaniyor, sen atesini takip et ama onemli birsey degildir :)
Artık sığmıyorlar canım büyüdüler benimde aşağıya doğru sarktı resmen karnımKizlar gercekten tika basa yemedim standart porsiyonlarda yemek yiyorum ama karnim yirtilcak gibi aciyor. Bol bol su iciyordum bu zamanlara kadar ama iki gündür daha fazla gerilmesin diye su icmeyi de azalttim
Birde tam gobegimin ust kismi yani gogsumun alt kismi elleyince uyusuk duruyor orasi. Sizde de var mi böyle durum
Benimki havada cok komik duruyor.yanaklarini içeri cekmis surat gibiArtık sığmıyorlar canım büyüdüler benimde aşağıya doğru sarktı resmen karnım
Benim.oglanda öyleydiBenimki havada cok komik duruyor.yanaklarini içeri cekmis surat gibisag sol alt içine çökük karin yukarda top gibi yuvarlandi kaldi.
Alakası yok canım eğer bir sorun yoksa aklından çıkarman lazım her ilişkiye hamile kalma gözüyle bakmaman lazım stres çok etkiliyorBişey sorucam da ayağınızı kaldırarak mi hamile kaldınız mi
Bn pcosluyum 1 yıl deniyoruz olmuyorAlakası yok canım eğer bir sorun yoksa aklından çıkarman lazım her ilişkiye hamile kalma gözüyle bakmaman lazım stres çok etkiliyor
35 yaşına kadar 1 yıl deneyin olmazsa doktora gidin, 35 yaşından sonra 6 ayda olmazsa doktora gidin der doktorlar.ben oğluma ilk 6 ay içinde hamile kalmıştım yaşım 30 du.sonra kardeş istedik 36 yaşında kimyasal oldu.1 sene beklemeden doktora gittim doktor da yaştan dolayı önce aşılama sonra tüp bebek önerdi.aşılamayla hamile kalamadım, ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım.demem o ki ilk çocuğum kendiliğinden olsa da ikincisi yaş faktöründen olmadı.1 sene olmadıysa doktora gitmenizi öneririmBn
Bn pcosluyum 1 yıl deniyoruz olmuyor
Canım bende pcosluyum öyle büyük bir sorun değil yaniBn
Bn pcosluyum 1 yıl deniyoruz olmuyor
Uyuşma yokta o şişlik gerginlik bende de var eskisi gibi değil artıkKizlar gercekten tika basa yemedim standart porsiyonlarda yemek yiyorum ama karnim yirtilcak gibi aciyor. Bol bol su iciyordum bu zamanlara kadar ama iki gündür daha fazla gerilmesin diye su icmeyi de azalttim
Birde tam gobegimin ust kismi yani gogsumun alt kismi elleyince uyusuk duruyor orasi. Sizde de var mi böyle durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?