2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım sakin ol inşallah hayırlısıyla geçecek bugünler. Bebek ve senin için en iyisi neyse ona karar verilir. Kaçıncı haftadaydin ve bebeğin kilosu ne kadar?

Evet 37 den sonra bebise risk oluyormuş kuzum Allah korusun ogrenince bi sok oldum korkuyorum da annemler uzaktan gelecekler insallah düşerde değerler biraz olsun toparlarız bebişle birlikte

2 gun once kasintidan agladim kuzum ilik dusa soktum kendimi esim sagolsun rahatlamamı sağladı ama dun cok az kasindim mesela bugun degerler yukselmis dedi doktor

Yarin tam 35+0 oluyorum bebis 2700 oldu belki biraz bekletirse 3000 bulurmuyuz ki
Haftan da kilosu da iyi biraz da bekletirse kilo bile alır benim arkadaşım 39. Hafta 3000 bile olmadan doğum yaptı çocuğu tamam sarılık ile az azaldı kilosu ama sonra hemen topladı hiç bunları düşünme hep diyorum hafta ne olursa olsun yeterki bebek ve biz sağlıkla çıkalım o hastahaneden biz bol bol dua edelim Rabbim en iyisini bilir, aşırı stres ile bekleme bak bebek de etkileniyor bol bol konuş minikle

Kizlar gercekten tika basa yemedim standart porsiyonlarda yemek yiyorum ama karnim yirtilcak gibi aciyor. Bol bol su iciyordum bu zamanlara kadar ama iki gündür daha fazla gerilmesin diye su icmeyi de azalttim
Birde tam gobegimin ust kismi yani gogsumun alt kismi elleyince uyusuk duruyor orasi. Sizde de var mi böyle durum

Artık sığmıyorlar canım büyüdüler benimde aşağıya doğru sarktı resmen karnım

Bn

Bn pcosluyum 1 yıl deniyoruz olmuyor
35 yaşına kadar 1 yıl deneyin olmazsa doktora gidin, 35 yaşından sonra 6 ayda olmazsa doktora gidin der doktorlar.ben oğluma ilk 6 ay içinde hamile kalmıştım yaşım 30 du.sonra kardeş istedik 36 yaşında kimyasal oldu.1 sene beklemeden doktora gittim doktor da yaştan dolayı önce aşılama sonra tüp bebek önerdi.aşılamayla hamile kalamadım, ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım.demem o ki ilk çocuğum kendiliğinden olsa da ikincisi yaş faktöründen olmadı.1 sene olmadıysa doktora gitmenizi öneririm

Uyuşma yokta o şişlik gerginlik bende de var eskisi gibi değil artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…