2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bebek kilotlu corapları varya ben onlardan aldım trendyoldan gri li mavili Sende bir bak istersen

Bebekler sıkılmaz mi ne bileyim üsüdügunu ensesinden anılarsn üstünü örtersin iyice, uyurken külotlu corapla ya da iclikle yatmasi hic rahat olmaz bence

üst sınır 7 diye biliyorum benimki 6 şekerimi ölçüyorum benim de yüksek değil ama bebek önden gidiyor bizim de diyet yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum siz de durum ne

Kızlar sizce dolaptan temiz dahi olsa süt sağma makinesi alınır mı? Lansinoh ya da philips görüyorum, bir kaç kez kullanılmış ve sararmamış olanlar var. Siz olsanız alır mıydınız? Alırsam tam olarak nasıl steril edebilirim?

Yıkanabilir parçalarını kaynar suda bekletebilirsin hatta için rahat etsin diye 2-3 kere yıkarsın gayette steril olur.

Bn

Bn pcosluyum 1 yıl deniyoruz olmuyor

Bende endometriozis hastayım ve ben 26 yaşındayken AMH: 0.62 ydi 2 yıl korunmadığımız halde çocuğumuz olmayınca doktorlar aşılamayla vakit kaybetme tüp bebek tedavisine başla dediler ilk bebeğim tüp bebek ile oldu şimdi ki ondan 11 ay sonra normal yolla oldu. Pcos çok engel bir durum değil diye biliyorum eğer 35 yaş altındaysan henüz 1 yıldır olmaması normal kabul ediliyor ama 35 üstüysen 6 ay olmazsa doktora gitmen gerekiyor diye biliyorum umarım çok uğraşmadan gebe kalabilirsin Rabbım gönlüne göre versin

Doktora gittigimde önce klomen sonra çatlatma iğnesi yazmıştı tutmadı doktorda olana kadar iğne yazicaz bnm de durumum fazla olmadığı için iptal ettim şuan deniyoruz hayırlısı bakalım

35+0 oluyorum yarin canım bebis 2700 gr

Canım çok geçmiş olsun bebeğinin kilosu gayet iyiymiş şu an bende ilk gebeliğim de 37+2 de doğurdum 3.500 gr. doğdu ve hiçbir sorun yaşamadım 35 den sonrası için stres yapma bir şey olmaz Allahin izni ile ama umarım istediğin haftaları da görürsün

Amin cnm bn 22 yaşındayım deniyoruz hayırlı cnm

üst sınır 7 diye biliyorum benimki 6 şekerimi ölçüyorum benim de yüksek değil ama bebek önden gidiyor bizim de diyet yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum siz de durum ne
Bazen bozuyorum diyeti genel olarak tutuyorum boğazımı ama ben anlamadım ben hiç kilo almıyorum yaklaşık 2 aydır kilom sabit ne yesem bebeğe gidiyor

Hastanedekikeri falan kullananlar var en azından bunu sen bir kaç kez steril edebilme şansın var

Bende çok tereddüt etmiştim alsam mı almasam mı diye. Çok bakındım sonunda çok temiz ve sadece birkaç kez kullanılmış ve hatta bazı parçaları hiç kullanılmamış buldum bi tane. Henüz steril etmedim bu hafta halledicem ama gayet temiz geldi şükür bence alabilirsin

Kızlar kan vermiştim sonuçlarım çıkmış. Referans dışı değerlerim var. Anlayan varsa bakabilir misiniz? Rakamlar çok absürt değil gibi sanki. Yarın doktoruma atıcam.
Gözaltlarım mor duruyor. Ya kansızlıktan dolayı yada izne ayrıldığımdan beri makyaj yapmadım. Kendimi bu kadar uzun süre makyajsız görmeye alışkın değilim ondan dolayı bana öyle gelmiş olabilir

Eklentiler

• 55496993-58B7-45F3-BF2A-3ADC38A5FCAC.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…