- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.641
Bebek kilotlu corapları varyaAy anneme ne sorsam fikir verecegine cok bir şey alıp durma diyorsize sorayim bari.
Simdi benim ilk cocuk agustos da doğdu. Ondan kalan kıyafetler de var yeni aldiklarimda var. Simdi hepsi havalara göre yeterli kalınlıkta değil.ve genel olarak tulum var bende. Biz bunlarin icine giydirecek bir sey mi almaliyiz ama nasil bir sey karar veremedim.tamam.ust kismina yelek giydiririz ama alti ince kalacak bu seferde. Bebek içligi var midir acaba
Annem battaniyeyle durur kucuk bebek diyir evde battaniyeyle mi durcak
Bu arada ben bundan almıştım saat 3 e kadar indirime girmiş bakin derim. Nirmalde 350-500 arasiydi fiyati.diger renkleri halen o fiyatlarda benimki de bu renkten .
Owli Bebek Kışlık Dış Kundak Battaniye 0-6 Ay-hardal Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Owli Bebek Kışlık Dış Kundak Battaniye 0-6 Ay-hardal yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende oyle dusundum canimBebek kilotlu corapları varyaben onlardan aldım trendyoldan gri li mavili Sende bir bak istersen
Bebekler sıkılmaz mi ne bileyim üsüdügunu ensesinden anılarsn üstünü örtersin iyice, uyurken külotlu corapla ya da iclikle yatmasi hic rahat olmaz benceAy anneme ne sorsam fikir verecegine cok bir şey alıp durma diyorsize sorayim bari.
Simdi benim ilk cocuk agustos da doğdu. Ondan kalan kıyafetler de var yeni aldiklarimda var. Simdi hepsi havalara göre yeterli kalınlıkta değil.ve genel olarak tulum var bende. Biz bunlarin icine giydirecek bir sey mi almaliyiz ama nasil bir sey karar veremedim.tamam.ust kismina yelek giydiririz ama alti ince kalacak bu seferde. Bebek içligi var midir acaba
Annem battaniyeyle durur kucuk bebek diyir evde battaniyeyle mi durcak
Bu arada ben bundan almıştım saat 3 e kadar indirime girmiş bakin derim. Nirmalde 350-500 arasiydi fiyati.diger renkleri halen o fiyatlarda benimki de bu renkten .
Owli Bebek Kışlık Dış Kundak Battaniye 0-6 Ay-hardal Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Owli Bebek Kışlık Dış Kundak Battaniye 0-6 Ay-hardal yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
üst sınır 7 diye biliyorum benimki 6 şekerimi ölçüyorum benim de yüksek değil ama bebek önden gidiyor bizim de diyet yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum siz de durum neBende gebelik şekeri çıkmadı öyle olunca direk ölçüm yapmıyorum ama suyum üst sınırda ve bebeğin karnı 17 gün önden gidiyor kilosu da önde diye diyet vermişti şeker etkiliyor olabilir yine de diye, bu arada suyu üst sınıra yakın dediklerinde bunun ölçüsü ölçü olarak neşekerli şeyler ve karbonhidrat olan herşeyden uzak bir diyeyim var ama bir iki gün biraz bunu deldim galiba
O da dogru canim dar kaçar surekli giydirmek icin. en iyisi ususe bile patikli altlardan giydirmek icine.Bebekler sıkılmaz mi ne bileyim üsüdügunu ensesinden anılarsn üstünü örtersin iyice, uyurken külotlu corapla ya da iclikle yatmasi hic rahat olmaz bence
Kızlar pasamiz oldu
Kızlar sizce dolaptan temiz dahi olsa süt sağma makinesi alınır mı? Lansinoh ya da philips görüyorum, bir kaç kez kullanılmış ve sararmamış olanlar var. Siz olsanız alır mıydınız? Alırsam tam olarak nasıl steril edebilirim?
Bn
Bn pcosluyum 1 yıl deniyoruz olmuyor
Doktora gittigimde önce klomen sonra çatlatma iğnesi yazmıştı tutmadı doktorda olana kadar iğne yazicaz bnm de durumum fazla olmadığı için iptal ettim şuan deniyoruz hayırlısı bakalım35 yaşına kadar 1 yıl deneyin olmazsa doktora gidin, 35 yaşından sonra 6 ayda olmazsa doktora gidin der doktorlar.ben oğluma ilk 6 ay içinde hamile kalmıştım yaşım 30 du.sonra kardeş istedik 36 yaşında kimyasal oldu.1 sene beklemeden doktora gittim doktor da yaştan dolayı önce aşılama sonra tüp bebek önerdi.aşılamayla hamile kalamadım, ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım.demem o ki ilk çocuğum kendiliğinden olsa da ikincisi yaş faktöründen olmadı.1 sene olmadıysa doktora gitmenizi öneririm
35+0 oluyorum yarin canım bebis 2700 gr
Amin cnm bn 22 yaşındayım deniyoruz hayırlı cnmBende endometriozis hastayım ve ben 26 yaşındayken AMH: 0.62 ydi 2 yıl korunmadığımız halde çocuğumuz olmayınca doktorlar aşılamayla vakit kaybetme tüp bebek tedavisine başla dediler ilk bebeğim tüp bebek ile oldu şimdi ki ondan 11 ay sonra normal yolla oldu. Pcos çok engel bir durum değil diye biliyorum eğer 35 yaş altındaysan henüz 1 yıldır olmaması normal kabul ediliyor ama 35 üstüysen 6 ay olmazsa doktora gitmen gerekiyor diye biliyorum umarım çok uğraşmadan gebe kalabilirsin Rabbım gönlüne göre versin
Peki bebeğiniz oldu muCanım bende pcosluyum öyle büyük bir sorun değil yani
Bazen bozuyorum diyeti genel olarak tutuyorum boğazımı ama ben anlamadım ben hiç kilo almıyorum yaklaşık 2 aydır kilom sabit ne yesem bebeğe gidiyorüst sınır 7 diye biliyorum benimki 6 şekerimi ölçüyorum benim de yüksek değil ama bebek önden gidiyor bizim de diyet yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum siz de durum ne
Hastanedekikeri falan kullananlar var en azından bunu sen bir kaç kez steril edebilme şansın varKızlar sizce dolaptan temiz dahi olsa süt sağma makinesi alınır mı? Lansinoh ya da philips görüyorum, bir kaç kez kullanılmış ve sararmamış olanlar var. Siz olsanız alır mıydınız? Alırsam tam olarak nasıl steril edebilirim?
Bende çok tereddüt etmiştim alsam mı almasam mı diye. Çok bakındım sonunda çok temiz ve sadece birkaç kez kullanılmış ve hatta bazı parçaları hiç kullanılmamış buldum bi tane. Henüz steril etmedim bu hafta halledicem ama gayet temiz geldi şükürKızlar sizce dolaptan temiz dahi olsa süt sağma makinesi alınır mı? Lansinoh ya da philips görüyorum, bir kaç kez kullanılmış ve sararmamış olanlar var. Siz olsanız alır mıydınız? Alırsam tam olarak nasıl steril edebilirim?
İyiyim ben yürüyorum ama pasamiz küvezde yoğun bakımda gostermiyolar beslemiyolar suanlikSağlıkla büyüsün inşaAllah paşaiyi misiniz ana-oğul? Rabbim bizi de sağlıkla kurtarsın dualarını eksik etme bizden
Tansiyonunu olcuyor musun gun icinde, normal mi?Bide ne yöne bakarsam diğer yönden ışık süzülüyor gibi oluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?