- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.661
Canim cok gecmis olsun, sana ilk gebelik kolestazi dedigimde hic gercekten olabilecegini dusunmemistim. Ama vakitlice teshis edildi, tedaviye baslandi, bebisin de haftasi ve kilosu iyi insallah yakinda saglikla alacaksin kucagina.Evet 37 den sonra bebise risk oluyormuş kuzum Allah korusunogrenince bi sok oldum korkuyorum da annemler uzaktan gelecekler insallah düşerde değerler biraz olsun toparlarız bebişle birlikte
Kalkıp bi meyve yemeye calış canım sekeri yükselsin uyansın biKızlar kötü bir gece geçiriyorum karnim taş gibi akşamdan beri hareket hissedemiyorum belki uyuyordur bilmiyorum ama çok eahatsiz hissediyorum
BBe
İyiyim ben yürüyorum ama pasamiz küvezde yoğun bakımda gostermiyolar beslemiyolar suanlik
Kızlar kötü bir gece geçiriyorum karnim taş gibi akşamdan beri hareket hissedemiyorum belki uyuyordur bilmiyorum ama çok eahatsiz hissediyorum
Burda çok kişinin şeker yüksek, senin referansın da altındaKızlar kan vermiştim sonuçlarım çıkmış. Referans dışı değerlerim var. Anlayan varsa bakabilir misiniz? Rakamlar çok absürt değil gibi sanki. Yarın doktoruma atıcam.
Gözaltlarım mor duruyor. Ya kansızlıktan dolayı yada izne ayrıldığımdan beri makyaj yapmadım. Kendimi bu kadar uzun süre makyajsız görmeye alışkın değilim ondan dolayı bana öyle gelmiş olabilir
Geceleri benimki de sessiz, bişe yemeyince yatıyor bence, bir de yeri daraldı artık. Güzel düşün güzel olsun. 3 gecedir ben de hiç uyumuyorum. Gebelikte en cok zorlandığım günler bugünler. Öksürükten boğazım kanıyor, burnum yara içinde, dişlerim dökülmüş gibi sızlıyor. Vücudumda ağrımaya kemil yok. Kapı kolunu zor açıyorum Rabbim kimseyi düşürmesin. Böyle olacağını bilsem grip aşısı yaptırmazdımKızlar kötü bir gece geçiriyorum karnim taş gibi akşamdan beri hareket hissedemiyorum belki uyuyordur bilmiyorum ama çok eahatsiz hissediyorum
O memeye değen yerleri değişirebilirsin, içinin walfini, hortumu herşeyi yenileyebilirsin, kaynatırsın orasi temas ediyor zaten sadece ben süt sagma makinası kiralamıştım hortumu, uçları ve valfi yeni getirmişlerdi. Fiyatlar nedirKızlar sizce dolaptan temiz dahi olsa süt sağma makinesi alınır mı? Lansinoh ya da philips görüyorum, bir kaç kez kullanılmış ve sararmamış olanlar var. Siz olsanız alır mıydınız? Alırsam tam olarak nasıl steril edebilirim?
Tansiyonum genel olarak normal çıkıyor o yüzden eve tansiyon aleti bile almamıştım. Benimde aklıma tansiyon geldi bugün takibe başlayayımTansiyonunu olcuyor musun gun icinde, normal mi?
Yok diyet yapmıyorum aksine tatlıyla hiç aram yoktu ama bu hamilelik sürecimde deli gibi tatlı şeyler tüketiyorum porsiyonlarımda oldukça büyüdü. İlginç bir şekilde çok kilo da almadımBurda çok kişinin şeker yüksek, senin referansın da altındadiyet mi yaptın
Valla kalkacak gücü bulamiyorum kendimdeKalkıp bi meyve yemeye calış canım sekeri yükselsin uyansın bi
Bazen oluyor evet ama doğum kanalında olduğu için kafası korkuyorum bakalım kahvaltıdan sonra eder herhaldeHareketini hissetmek için ne yapıyordun yine öyle yapıp bir baksan hareket ediyor mu diye ? Şimdi hemen kötü düşünme. Ama karnın neden sertleşti onu anlayamadımo sertlik hissini bazen bende yaşıyorum kala kalıyorum olduğum yerde çok acı veriyor bazen
Ya sen daha zor durumdaymissin şükür ben daha iyiyim inşallah geçecek bugünler biraz daha sabretmemiz gerekGeceleri benimki de sessiz, bişe yemeyince yatıyor bence, bir de yeri daraldı artık. Güzel düşün güzel olsun. 3 gecedir ben de hiç uyumuyorum. Gebelikte en cok zorlandığım günler bugünler. Öksürükten boğazım kanıyor, burnum yara içinde, dişlerim dökülmüş gibi sızlıyor. Vücudumda ağrımaya kemil yok. Kapı kolunu zor açıyorum Rabbim kimseyi düşürmesin. Böyle olacağını bilsem grip aşısı yaptırmazdım
Dün gece benimki de öyleydi ilk defa hareketinden canım yandı, magnezyum içtim bir tane rahatlattıBu gece de benimki aşırı hareketli uykumdan uyandırdı sürekli korktum vslla. Suan bile oradan oraya zıplatıyor karnımı. Artık hareketleri can yakmaya da basladı. Bakalım pazartesi 32 kontrolum var neler dicek doktor.
Çiftliler 600-800 tl arası canım. Evet işte acaba ihtiyacım olursa kiralarım diyorum, belki ihtiyacım olmaz diyorum ama herkesin de ihtiyacı olmuş gibi.O memeye değen yerleri değişirebilirsin, içinin walfini, hortumu herşeyi yenileyebilirsin, kaynatırsın orasi temas ediyor zaten sadece ben süt sagma makinası kiralamıştım hortumu, uçları ve valfi yeni getirmişlerdi. Fiyatlar nedir
Ben 2 defa 1 er hafta kiraladım. Tam bosalmadiği için şişiyordu, mastit oluyordu. Sonra aldim bi süre kullandim. Sisinde onla açtım, sütüm azalirsa sağdım vs ama ben makinayı kaybettim..gerçketen toplasan 30 gün kullanmadımDün gece benimki de öyleydi ilk defa hareketinden canım yandı, magnezyum içtim bir tane rahatlattı
Çiftliler 600-800 tl arası canım. Evet işte acaba ihtiyacım olursa kiralarım diyorum, belki ihtiyacım olmaz diyorum ama herkesin de ihtiyacı olmuş gibi.
Canım 40 mm dedi doktor ama bakacağım ben de duruma göre birazdan kontrole gideceğim raporu verirse alırım baktım yapamıyorum olmadı gitmem çok da dert değil 1 aylık maaşla zengin de olunmazCanım benim burda devletteki doktorlar da aynısını dedi günlük işlerini yapabilirsin yatağa bağımlı olma falan dedi. Geleceği varsa durduramazsın zaten dedi. Ama Kaan Kocatepe rahim ağzı unuzluğu 15 mm altına düşerse tam istirahat diyor. Ben alabileceğim tüm önlemleri alıyorum bence sen de öyle yap.
Bazı doktorlar önermiyor hava nemlendiriciyi ben de dün araştırayım dedim bi baktım başka konulara dalmışımBende bugün erkenden buhar makinası alacaktım ama öyle halim kalmamış ki yorgunluktan kardeşimi aradım onun iş yerinin karşısı 101 sağolsun o aldı, öyle böyle iki gün zorlu geçti ama şükür şimdi ara ara olsa da öyle yakın aralıklı olan bir tuhaflık yok
Dikkat etmek yeterli oluyor demekki canim. 24..haftada seker sinir dediklerinden beri bende ayni kilodayim. Pek kesmedim yediklerimi bi ekmegi azlattim ve esmer yiyorum.tatlininda miktarini azalttim.Bazen bozuyorum diyeti genel olarak tutuyorum boğazımı ama ben anlamadım ben hiç kilo almıyorum yaklaşık 2 aydır kilom sabit ne yesem bebeğe gidiyor
Canım ilk minnoşum da kıl doğumlu hastane içimden çıkan şu gömlek gibi şeyi alta giydiriyoruz bezliyoruz,üstüne hastane çıkışı üst ve alt alta bir tane daha giydirdim ben hep battaniye ile kalçası gevşek yarım kundak yapıyoruzAy anneme ne sorsam fikir verecegine cok bir şey alıp durma diyorsize sorayim bari.
Simdi benim ilk cocuk agustos da doğdu. Ondan kalan kıyafetler de var yeni aldiklarimda var. Simdi hepsi havalara göre yeterli kalınlıkta değil.ve genel olarak tulum var bende. Biz bunlarin icine giydirecek bir sey mi almaliyiz ama nasil bir sey karar veremedim.tamam.ust kismina yelek giydiririz ama alti ince kalacak bu seferde. Bebek içligi var midir acaba
Annem battaniyeyle durur kucuk bebek diyir evde battaniyeyle mi durcak
Bu arada ben bundan almıştım saat 3 e kadar indirime girmiş bakin derim. Nirmalde 350-500 arasiydi fiyati.diger renkleri halen o fiyatlarda benimki de bu renkten .
Owli Bebek Kışlık Dış Kundak Battaniye 0-6 Ay-hardal Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Owli Bebek Kışlık Dış Kundak Battaniye 0-6 Ay-hardal yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?