2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evet 37 den sonra bebise risk oluyormuş kuzum Allah korusun ogrenince bi sok oldum korkuyorum da annemler uzaktan gelecekler insallah düşerde değerler biraz olsun toparlarız bebişle birlikte
Canim cok gecmis olsun, sana ilk gebelik kolestazi dedigimde hic gercekten olabilecegini dusunmemistim. Ama vakitlice teshis edildi, tedaviye baslandi, bebisin de haftasi ve kilosu iyi insallah yakinda saglikla alacaksin kucagina.

Kızlar kötü bir gece geçiriyorum karnim taş gibi akşamdan beri hareket hissedemiyorum belki uyuyordur bilmiyorum ama çok eahatsiz hissediyorum

Hareketini hissetmek için ne yapıyordun yine öyle yapıp bir baksan hareket ediyor mu diye ? Şimdi hemen kötü düşünme. Ama karnın neden sertleşti onu anlayamadım o sertlik hissini bazen bende yaşıyorum kala kalıyorum olduğum yerde çok acı veriyor bazen

Burda çok kişinin şeker yüksek, senin referansın da altında diyet mi yaptın

Kızlar kötü bir gece geçiriyorum karnim taş gibi akşamdan beri hareket hissedemiyorum belki uyuyordur bilmiyorum ama çok eahatsiz hissediyorum
Geceleri benimki de sessiz, bişe yemeyince yatıyor bence, bir de yeri daraldı artık. Güzel düşün güzel olsun. 3 gecedir ben de hiç uyumuyorum. Gebelikte en cok zorlandığım günler bugünler. Öksürükten boğazım kanıyor, burnum yara içinde, dişlerim dökülmüş gibi sızlıyor. Vücudumda ağrımaya kemil yok. Kapı kolunu zor açıyorum Rabbim kimseyi düşürmesin. Böyle olacağını bilsem grip aşısı yaptırmazdım

O memeye değen yerleri değişirebilirsin, içinin walfini, hortumu herşeyi yenileyebilirsin, kaynatırsın orasi temas ediyor zaten sadece ben süt sagma makinası kiralamıştım hortumu, uçları ve valfi yeni getirmişlerdi. Fiyatlar nedir

Tansiyonunu olcuyor musun gun icinde, normal mi?
Tansiyonum genel olarak normal çıkıyor o yüzden eve tansiyon aleti bile almamıştım. Benimde aklıma tansiyon geldi bugün takibe başlayayım
Burda çok kişinin şeker yüksek, senin referansın da altında diyet mi yaptın
Yok diyet yapmıyorum aksine tatlıyla hiç aram yoktu ama bu hamilelik sürecimde deli gibi tatlı şeyler tüketiyorum porsiyonlarımda oldukça büyüdü. İlginç bir şekilde çok kilo da almadım Allahtan bebek gününde gidiyor kilosu normal

Bazen oluyor evet ama doğum kanalında olduğu için kafası korkuyorum bakalım kahvaltıdan sonra eder herhalde

Ya sen daha zor durumdaymissin şükür ben daha iyiyim inşallah geçecek bugünler biraz daha sabretmemiz gerek

Dün gece benimki de öyleydi ilk defa hareketinden canım yandı, magnezyum içtim bir tane rahatlattı
Çiftliler 600-800 tl arası canım. Evet işte acaba ihtiyacım olursa kiralarım diyorum, belki ihtiyacım olmaz diyorum ama herkesin de ihtiyacı olmuş gibi.

Ben 2 defa 1 er hafta kiraladım. Tam bosalmadiği için şişiyordu, mastit oluyordu. Sonra aldim bi süre kullandim. Sisinde onla açtım, sütüm azalirsa sağdım vs ama ben makinayı kaybettim..gerçketen toplasan 30 gün kullanmadım ama kaybettim smdi monchi mi ne onlari diyorlar takıyorsun boşaltıyor sağma degl ama Bilmiyorm belki lazm olir yine

Canım 40 mm dedi doktor ama bakacağım ben de duruma göre birazdan kontrole gideceğim raporu verirse alırım baktım yapamıyorum olmadı gitmem çok da dert değil 1 aylık maaşla zengin de olunmaz

Bazı doktorlar önermiyor hava nemlendiriciyi ben de dün araştırayım dedim bi baktım başka konulara dalmışım

Bazen bozuyorum diyeti genel olarak tutuyorum boğazımı ama ben anlamadım ben hiç kilo almıyorum yaklaşık 2 aydır kilom sabit ne yesem bebeğe gidiyor
Dikkat etmek yeterli oluyor demekki canim. 24..haftada seker sinir dediklerinden beri bende ayni kilodayim. Pek kesmedim yediklerimi bi ekmegi azlattim ve esmer yiyorum.tatlininda miktarini azalttim.

Canım ilk minnoşum da kıl doğumlu hastane içimden çıkan şu gömlek gibi şeyi alta giydiriyoruz bezliyoruz,üstüne hastane çıkışı üst ve alt alta bir tane daha giydirdim ben hep battaniye ile kalçası gevşek yarım kundak yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…