- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.681
Simdi nasil oldun canim. Benimde gecem cok kotuydu karnim dan yatamadim cok kasildi taa gibi ne terafa dönsem huzursuz etti ama benim bebek aksine normal oldugundan cok harketliydi.birde gece yatınca yine öksürük tuttu esim tereyagli pekmez yapti da o yumusatti biraz .3 den sonra rahatlayio uyumusumKızlar kötü bir gece geçiriyorum karnim taş gibi akşamdan beri hareket hissedemiyorum belki uyuyordur bilmiyorum ama çok eahatsiz hissediyorum
Kundak pek bilmiyorum yapmasini benim oğlan Ağustos doğumlu bizim burasi antalya soguyuncaya kadar 4,5 aylik olmustu zatenCanım ilk minnoşum da kıl doğumlu hastane içimden çıkan şu gömlek gibi şeyi alta giydiriyoruz bezliyoruz,üstüne hastane çıkışı üst ve alt alta bir tane daha giydirdim ben hep battaniye ile kalçası gevşek yarım kundak yapıyoruz
Benimde Salı günü 32 randevum. Gece asiri hareketliydi ve taş gibi yapti karnimi gece boyu. Bi yerdn sonra uyumusum artik tak edipBu gece de benimki aşırı hareketli uykumdan uyandırdı sürekli korktum vslla. Suan bile oradan oraya zıplatıyor karnımı. Artık hareketleri can yakmaya da basladı. Bakalım pazartesi 32 kontrolum var neler dicek doktor.
Canım ben sivastayım burada bi doktor var videoları da var dr Osman Gönülal izlersen faydalı olur belki sana da ben aklıma takılan herşeye bakıyorum kısa anlaşılır anlatmış hep eminim çok beğenirsinKundak pek bilmiyorum yapmasini benim oğlan Ağustos doğumlu bizim burasi antalya soguyuncaya kadar 4,5 aylik olmustu zatenolmazsa buyuklerden destek alırım artik
Kaşınıyorum dedigimde cevremdeki bir cok kisi alerji olmussundur dedi canım ama ellerimden anlamistim kirmizi ve sicak ayaklarimda oyleydi bakalim ilaca basladik gece hemen insallah degerler düşer bu sırada bebişte toparlar biraz daha vakti ne zamansa gelir artik hazırlıklara hız kazandırdık annemler bile tetikte haber bekliyorlarCanim cok gecmis olsun, sana ilk gebelik kolestazi dedigimde hic gercekten olabilecegini dusunmemistim. Ama vakitlice teshis edildi, tedaviye baslandi, bebisin de haftasi ve kilosu iyi insallah yakinda saglikla alacaksin kucagina.
İzleyeyim canim tesekkur ederimCanım ben sivastayım burada bi doktor var videoları da var dr Osman Gönülal izlersen faydalı olur belki sana da ben aklıma takılan herşeye bakıyorum kısa anlaşılır anlatmış hep eminim çok beğenirsin
Yok canım hala karnım çok sert ve hareket hissedemiyorum kahvaltı yapacağım birazdan yine aynı olursa gideceğim doktoraSimdi nasil oldun canim. Benimde gecem cok kotuydu karnim dan yatamadim cok kasildi taa gibi ne terafa dönsem huzursuz etti ama benim bebek aksine normal oldugundan cok harketliydi.birde gece yatınca yine öksürük tuttu esim tereyagli pekmez yapti da o yumusatti biraz .3 den sonra rahatlayio uyumusum
Tatli seyler de ye kahvaltida canim rahin oekme bal gibi sakince uzanip kontrol et hareketlerini bakayim.Yok canım hala karnım çok sert ve hareket hissedemiyorum kahvaltı yapacağım birazdan yine aynı olursa gideceğim doktora
Dün cok mu yoruldun.ben eğer çok yorulursam genelde avmde filan olduğumda resmn 5 gün bunu yasiyorum. Tabi sen doktora git. Ayaga kalkınca kas kati tas gibi oluyorduYok canım hala karnım çok sert ve hareket hissedemiyorum kahvaltı yapacağım birazdan yine aynı olursa gideceğim doktora
Benim doktor gebelikte tansiyon bir gunde bile degisebilir o yuzden duzenli takip onemli demisti. Hepimizin evinde bir tansiyon aleti olsa iyi olur aslinda.Tansiyonum genel olarak normal çıkıyor o yüzden eve tansiyon aleti bile almamıştım. Benimde aklıma tansiyon geldi bugün takibe başlayayım
Yok diyet yapmıyorum aksine tatlıyla hiç aram yoktu ama bu hamilelik sürecimde deli gibi tatlı şeyler tüketiyorum porsiyonlarımda oldukça büyüdü. İlginç bir şekilde çok kilo da almadımAllahtan bebek gününde gidiyor kilosu normal
Merak etme canim haftasina gore kilosu da cok iyi zaten bugun dogsa kuveze bile girecegini sanmam. Insallah birkac hafta daha bekler ama bazen disarisi bebisler icin icerden daha guvenli olabiliyor sen icini ferah tut.Kaşınıyorum dedigimde cevremdeki bir cok kisi alerji olmussundur dedi canım ama ellerimden anlamistim kirmizi ve sicak ayaklarimda oyleydi bakalim ilaca basladik gece hemen insallah degerler düşer bu sırada bebişte toparlar biraz daha vakti ne zamansa gelir artik hazırlıklara hız kazandırdık annemler bile tetikte haber bekliyorlar
Bende akşamdan beri çok kötüydüm karnım taş gibi nefes alamıyordum hareketleri de hissetmiyordum gece nasıl geçti anlayamadım doğru düzgün uyuyamadım bile şimdi kahvaltı yaptım ve hareketleri başladı çok şükür yoksa hastaneye gidecektimKızlar kötü bir gece geçiriyorum karnim taş gibi akşamdan beri hareket hissedemiyorum belki uyuyordur bilmiyorum ama çok eahatsiz hissediyorum
Nasıl oldun canim hareket ettimi minnoşYok canım hala karnım çok sert ve hareket hissedemiyorum kahvaltı yapacağım birazdan yine aynı olursa gideceğim doktora
Ya bu gece hepimiz aynısını yasamısız galiba niye ki. Düşün canım o kadar hareket etti ki yatakda hopladım deprem oluyo sandımSimdi nasil oldun canim. Benimde gecem cok kotuydu karnim dan yatamadim cok kasildi taa gibi ne terafa dönsem huzursuz etti ama benim bebek aksine normal oldugundan cok harketliydi.birde gece yatınca yine öksürük tuttu esim tereyagli pekmez yapti da o yumusatti biraz .3 den sonra rahatlayio uyumusum
Bakalım canım çok hafif bir hareket hissettim inşallah devamı gelirTatli seyler de ye kahvaltida canim rahin oekme bal gibi sakince uzanip kontrol et hareketlerini bakayim.
Cok.yoruldjm canım evetDün cok mu yoruldun.ben eğer çok yorulursam genelde avmde filan olduğumda resmn 5 gün bunu yasiyorum. Tabi sen doktora git. Ayaga kalkınca kas kati tas gibi oluyordu
Ben de aynıydı şimdi bir tane anca hissedebildjmnBende akşamdan beri çok kötüydüm karnım taş gibi nefes alamıyordum hareketleri de hissetmiyordum gece nasıl geçti anlayamadım doğru düzgün uyuyamadım bile şimdi kahvaltı yaptım ve hareketleri başladı çok şükür yoksa hastaneye gidecektim
Bir kere o da çok hafif oglandan fırsat bulup uzanamadim daha biraz oyuna dalsam bende uzanacagimNasıl oldun canim hareket ettimi minnoş
Bu gece cogu kisi ayni seyi yasamis galiba. Bende doktoruma yazdim merkezde 6 aralikda randevum eger gerekli gorurse burda bi hastaneye giderim önden. Sabah o kadar degilde gece cok darlaniyorum.Bende akşamdan beri çok kötüydüm karnım taş gibi nefes alamıyordum hareketleri de hissetmiyordum gece nasıl geçti anlayamadım doğru düzgün uyuyamadım bile şimdi kahvaltı yaptım ve hareketleri başladı çok şükür yoksa hastaneye gidecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?