2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya bu gece hepimiz aynısını yasamısız galiba niye ki. Düşün canım o kadar hareket etti ki yatakda hopladım deprem oluyo sandım hiç uyumadım ben de.
Ay sende mi . darbe yapmaya basladi bebeler .benim karnim taş gibi oldu disardan görüntüsü bile tuhaflasti bi yandan da kuzu gibi olan oglum bir hareketliydi hele arada vajinama dogru yaptigi hareketler uykum agirdir benim aslinda bi uyuyorim bi sertlikden hareketten uyanıyorum derken sabahi etmişim.

Sisko bebislerimiz nasil olmus bize de haber et benim de sali insallah daha da one gitmemistir bebisler.

Sisko bebislerimiz nasil olmus bize de haber et benim de sali insallah daha da one gitmemistir bebisler.
Çıkar çıkmaz yazarım ya inşallah aşırı öne gitmemiştir o ihtimal beni de korkutuyor bugün eşime dedim iyi veya kötü ne duyarsak duyalım gidip bir yerde oturup kahve tatlı yapıyoruz bunlar köprüden önceki son çıkış diye komik olan da hiç kahve sevmem ama bir aydır bunu sayıklıyorum randevu zamanı gelsin yapalım diye

Bende bu sefer oglusu goturmicem randevu zamanıni hafta icine aldim. Kocisimle basbasa bir gün gecirecegim gider ayak

Sanırım hemen hepimiz geceleri zorlu geçiriyoruz. Benimde karnım taş gibi canımı yakıyor bebek toplanınca rahim kasılmaları rahmin doğuma hazırlığı sanırım bu ve olması gereken galiba ama düzenli sık olması önemli o takip edilmeli.
Magnezyum içiyorum rahatliyrm ama ishal yapıyor içmiyorum kasılma ağrılar artıyor cars.kontrolum var gün sayıyorum valla.
Dilyy A Aklimtrakyada Pittik sizinde geceniz zor geçmiş Allah hepimizin yardımcısı olsun geçmiş olsun hasta olanlara da. Birde çocuk olunca öyle zor ki son ay. Gece birde kızım ağladı öksürük tuttu uyuyamadi tam daliyorum o ağlıyor ona pekmez tereyağ yaptım da biraz rahatladı çocuk.sonrada ben uyuyamadim. Ay şikayet asla değil bugunume şükür ama gerçekten çok zor son ay kütük gibi oldu sanki vücudum.kilolu olmamama rağmen. Birde sanki oturunca karnım kasik bolgem bacağıma değiyor gibi popom uyuyusuyor üstüne oturunca. Sizde durumlar nasıl

Son düzenleme:
Bekliyoruz canım güzel haberlerini. Bizi de bolca bilgilndir şu kasılma taş gibi olması karnın can yakması vs neden neye dikkat etmek gerekmis ffalan

Yaa evet canım pazartesi randevum var korkuyorum bu kadar harekete cok kilo almıs olmasından. Bence dün ay farklı bi konumdaydı hepimizi etkiledi

ay ne illet bir seymis bu hastalık ya gün icinde hasta değil gibiyim bi gece oksuruyorum doger gece hic birsey yok iki gece once karin agrisindan duramadim bi gun ishal oldum hemen gecti bak simdi kostur kostur tuvalete gittim ishal olmusum yine.belkide yasadigim sadece bu salgın ile ilgili.karnimi da bunlar mi sertlestiriyor acaba.
Canim bende dun bir sure halida oturmustum vajina popo kismim uyuşmuş hemen kalkinca farkettim

Bende bu sefer oglusu goturmicem randevu zamanıni hafta icine aldim. Kocisimle basbasa bir gün gecirecegim gider ayak
Yaa bence bize de iyi gelecek eşim bile okuldan mesaj atmış uzun zaman sonra böyle planlı dışarı çıkma fikri iyi geldi bir kahve bile olsa dk sayıyorum resmen diye

Bekliyoruz canım güzel haberlerini. Bizi de bolca bilgilndir şu kasılma taş gibi olması karnın can yakması vs neden neye dikkat etmek gerekmis ffalan
İnşallah ciddiye alır da düzgünce anlatır bazen herşey normal görürse takma sen bunu normal modunda oluyor ama işine geldi mi de çok güzel detaylı anlatır

Anladım canım kendimi örnek göstermek için söylemiştim onu. Yani bir risk hissediyorsan sen de öyle yap diye. Çünkü bazı doktorların önemli dediği şeylere bazı doktorlar gereksiz diyor. Kendileri de çelişki içinde doktorların.

Senin bir de cocuk var evde. Allah yardımcın olsun. Ben sadece 6 ve 7. Ayda rahattım. 5. Aya kadar tüp bebek ilaçlar vs.. Şimdi de son ay grip. Bebeğe zarar vermesin de, yine sabrederim. Randevu 5 gün sonra. O zamana kadar geçer heralde. 37 e kadar işe devam ederim diyordum ama artık dayanamayacağımı anladım. 35 te bırakacağım inşallah.

Valla canım hepimize zor bir gece oldu... Hayırlısıyla bitsin modunfayim artık çok hafif hareketleri herhalde o da yorgun anlamadım ki

Bende geceleri yatamaz oldum ya ne yana dönsem rahat edemiyorum karnımın içi acıyor gibi ama değişik bir rahatsız edici his anlatamıyorum artık son haftalar Allah yardımcımız olsun.

Of of off bende sabah ishal gibiydim. Valla bir çözüm bulamadık ya şu ishale. Kabizim aslında ama sürekli ishal gibi karnım afedersin gidiyirum azıcık gerisi yok ne ishal nede kabız onunla kalıyorum. Salgın mi neyin nesi mahvetti benide

M Mrs Electrical Engineer Gunaydin, ellerimden sikayetci olan ben carsamba gunu kontrolunde doktor bana magnezyum yazdi, yarin baslayacagim . Seninde sikayetin vardi sende magnezyum kullaniyormuydun ? Beslenmeme dikkat etmeye calisacagim muzu yeniden diyetime ekleyecegim birakmistim migdem bulandiriyordu. Ispanakta fayda ediyor. Kan testi icinde randevu alicam kontrol edilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…