- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.721
Allah yardımcın olsun hepimizin zorluğu farklı kendine göre zor. Benimde 5 gün sonra randevum iple cekiyorumSenin bir de cocuk var evde. Allah yardımcın olsun. Ben sadece 6 ve 7. Ayda rahattım. 5. Aya kadar tüp bebek ilaçlar vs.. Şimdi de son ay grip. Bebeğe zarar vermesin de, yine sabrederim. Randevu 5 gün sonra. O zamana kadar geçer heralde. 37 e kadar işe devam ederim diyordum ama artık dayanamayacağımı anladım. 35 te bırakacağım inşallah.
Işık süzülmesin degil ama bu aralar ben de ufak ufak halisunasyon goruyo gibi oluyorumBide ne yöne bakarsam diğer yönden ışık süzülüyor gibi oluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Günaydin kizlar dün arkadaslarla müzikale gittik, bebek masAllah bir oynadi bir oyandi karnimda festival yapti
Hareketleri simdi acitmaya basladi, yani daha sert vuruyor kendi yeride dar geliyor artik, beni rahatsiz eden durum yemek yiyince harekete baslamasi, hem ac oluyorum yani yemegimi bitirmek istiyorum hem bir yandan karnimda bebek kipir kipir olunca istahim kaciyor ona odaklaniyorum sakince yemek yemek istiyorum yani bilmem sizlerede oluyormu ? (benim migde sanki yemeyi kaldirayamacak gibi oluyor sanki kusma noktasina geliyorum gibi hizli harektlerini hisedince).
32ci haftamdayim
Doğru diyorsun canım, bugün bi tane alacağımBenim doktor gebelikte tansiyon bir gunde bile degisebilir o yuzden duzenli takip onemli demisti. Hepimizin evinde bir tansiyon aleti olsa iyi olur aslinda.
Hmm anladım cnmBen de pcosluyum canım. Olmuyor demek için 1 sene kısa bir süre
Kesin zayıfsındır demiYemek yerken benim bebişim de çok hareketleniyor ama beni etkilemiyor çünkü hiçbir şey beni yemek yerken etkileyemez, durduramaz yemek yemeye bayılırım
Hep öyle olur..benim gibi tontislerde cok sever yemeyi ama.gonul rahatlığıyla yiyemeyizEvet ama nerden bildin
Yok anca girdik çıktık nts derken baya uzun sürdü
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim canım. Evet benim ağrılardan dolayı doktorum magzeyum takviyesi vermişti. Günde 2 defa sabah akşam kullanıyorum. Sana hangisini verdi doktorun. İlaç mı yoksa takviye mi? Birde soda, süt ve süt ürünleri önerdi doktorum. Magnezyum ve kalsiyum onlarda fazla olduğu için. Bende diyet yaptığım için maalesef senin gibi herşeyi yiyemiyorum.M Mrs Electrical Engineer Gunaydin, ellerimden sikayetci olan ben carsamba gunu kontrolunde doktor bana magnezyum yazdi, yarin baslayacagim . Seninde sikayetin vardi sende magnezyum kullaniyormuydun ? Beslenmeme dikkat etmeye calisacagim muzu yeniden diyetime ekleyecegim birakmistim migdem bulandiriyordu. Ispanakta fayda ediyor. Kan testi icinde randevu alicam kontrol edilsin.
Merhaba, hastane cantana gunluk kiyafet koyucakmisin ?Kızlar hastane için bu 2 pijamayı aldım pembeli olan instagramda NarsModa diye bir sayfadan aynı resimdeki gibi geldi yumuşacık çok güzel bir pijama diğeri de pijamaevi.com İnternet sitesinden aldım o henüz elime ulaşmadı ama yorumları çok güzeldi. Bu arada pembeli olanı geçen ay aldım resimde fiyatı da çıkmış şu an o fiyat güncel mi bilmiyorum henüz pijama almamış veya kararsız olanlar almak veya bakmak isterse bilginiz olsun.
Pijamayla olurum.Allah izin verirse zaten genelde 1 günde çıkarıyorlar. Ama Bilmiyorm genelde böyle oluyor. Normal hastalık icinde yatanda pijamayla duruyorMerhaba, hastane cantana gunluk kiyafet koyucakmisin ?
Bende pijamalar hazir, uzun kolu gunluk koydum /emzirme sutyenleri katicagim.
Birde rahat kiyafetler katicaktim gunduzleri icin belki tayt ve uzun bir ust/elbise hastane cikisi icin daha secmedim, bu cantayi ne zaman bitirecegim artik hep parca parca yapiyorum.
Kizlar ne onerirsiniz gunduzleri hastanede pijamaylami kalicaksiniz? yoksa baska kiyafet aldinizmi mesela uzun elbise ?
Ben mesela uzun ust ve tayt tarzi dusunmustumde gunduzleri giymek icin, pijamalari sadece gece giyerim diye dusundum, fikir aliyim?
Beni durduruyor yaYemek yerken benim bebişim de çok hareketleniyor ama beni etkilemiyor çünkü hiçbir şey beni yemek yerken etkileyemez, durduramaz yemek yemeye bayılırım
Valla seni korkutuo düzene sokmak icin diyor bu adamYok anca girdik çıktık nts derken baya uzun sürdüVirgo women sen etiketle demiştin
Bu kasılmalar ağrı olmadığı sürece çok hareket edince, fazla yorulunca, bebek çok hareketli ise olur dedi ama 5 dk da bir 10 dk da bir olup çözülmesi zorluyorsa tam böyleyken nts çekilmeli dedi. Bana da bir daha aynı sıklık olursa saat kaç olursa olsun hemen gel nts ile bakalım telefon ile olmaz dedi. Bugün hiç kasılmadı doktordayız ya kerata akıllı öyle olunca nts düzgün çıktıama magnezyum verdi aralıklı kullan az rahatla diye.
Bebeğe gelince suyu iyi düzelmiş, bebek tüm ölçüleri ile 1 hafta önde boyu 41 cm, kilo 2200 bu şekil giderse bir sorun olmazsa 38 değil de 29.hafta alırız hemen kıymayalım bebeye dedi
Hastanede giymeye kıyafet almam canim. Hastanede dogum yapanlardada görmedim herkes pijamayla iki büklüm iyilesmeye calisiyorMerhaba, hastane cantana gunluk kiyafet koyucakmisin ?
Bende pijamalar hazir, uzun kolu gunluk koydum /emzirme sutyenleri katicagim.
Birde rahat kiyafetler katicaktim gunduzleri icin belki tayt ve uzun bir ust/elbise hastane cikisi icin daha secmedim, bu cantayi ne zaman bitirecegim artik hep parca parca yapiyorum.
Kizlar ne onerirsiniz gunduzleri hastanede pijamaylami kalicaksiniz? yoksa baska kiyafet aldinizmi mesela uzun elbise ?
Ben mesela uzun ust ve tayt tarzi dusunmustumde gunduzleri giymek icin, pijamalari sadece gece giyerim diye dusundum, fikir aliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?