• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar bugün 15. Haftam doldu 2 3 gündür hafif kasık ağrım var. Normalde onemsemem bile ama simdi insan korkuyo. 1 saat sonra dr randevum var allahtan. Sizlerde de böyle oluyo mu netten baktım rahim büyüdüğü için normal diyo. Ben mi biraz paranoyagim acaba 😂😂 uzun zamandır hic ağrım olmamıştı
Benimde bazen oluyor ayakya cok kalınca oluyor dinleninc3 geçiyor alt karin kasik bölgesi dimi baskı gibi agri gibi..haberlerini bekliyorum benimde bugun kontrolum

Çıktım dr dan. İkili sonucum Orta risk diye söylenmişti. Kalp, böbrek, el.. Vs inceledi. Minik kızım iyiydi şükür. *İkili tarama testleri kesin sonuçlar vermiyor. Ben herşeyine baktım iyi sıkıntı yok* dedi. Ama dna açısından aklında bir şey kalmasını istemiyorsan fetal dna yaptırabilirsin dedi. 6 ay bir süreç var aklımızda kalmasın istedik. Kan verdim 14 gün sonra sonuç çıkacak. Allah herkesin bebeğini hayırla, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Çıktım dr dan. İkili sonucum Orta risk diye söylenmişti. Kalp, böbrek, el.. Vs inceledi. Minik kızım iyiydi şükür. *İkili tarama testleri kesin sonuçlar vermiyor. Ben herşeyine baktım iyi sıkıntı yok* dedi. Ama dna açısından aklında bir şey kalmasını istemiyorsan fetal dna yaptırabilirsin dedi. 6 ay bir süreç var aklımızda kalmasın istedik. Kan verdim 14 gün sonra sonuç çıkacak. Allah herkesin bebeğini hayırla, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Canım çok sevindim.benim 1 haftada çıkmıştı sen 1 hafta sonra çıktı mı diye sor yine de

Bende aynıyım her yerim dökülüyor belim bacaklarım kollarım sızlıyor. Korona değilimdir diye dua ediyorum. İnleyerek uyuyorum 7 haftalık hamileyim doktora gittim sadece parol icebilirsin dedi
Korkma ven koronalilar icindeydim o hafta ama sukur bir sey olmadi her yerim agridi ama 2 gune kayboldu bolca ihlamur icmistim sen daha yenisin gunde 1 bardak iç istersen bolca limonlu su ve dinlenme . Parolu banada doktorum onerdi yinede fazla kullanmamaya bak organ olusumundasın dinlenmene bak ayrıca hemen toparlıyorsun

Canım benim de gebeliğin başından beri kanama lekelenmelerim var.şuan siyah pıhtı şeklinde devam ediyor muhtemelen içerde kanama olunca birkaç gün sonra pıhtı şeklinde düşüyor.doktor bana da kanama alanı yok endişelenme demişti.9 ay boyunca kanaması olup sorunsuz doğum yapan birçok insan var çevremde.o beni biraz rahatlatıyor.sen de endişelenme 3 ayı da geçmişsin umarım kanamaların azalarak kesilir
Evet canim bana hep kanama alanlari kesenin yakininda plasentayi bebekten ayirabilir felan demislerdi ama bugun cok mutlu oldum baya iyiye gitmisiz ilac dozlarini bile azalttik 🙏🙏

Ne güzel haberler bunlar 🥰🥰Mehmet hoca dedi değil mi ben öneriyorum diye😂adam müdahale olan her şeye karşı resmen ben de yarın güneş kremi soracağım ona da kullanma derse bayılırım artık 😂
Valla oyle canim 🥰artik aksamlari deniz kenarına gidip 20 dk da olsa sezlongda yatmam serbest 💃💃 Evet canım hatta ben dedim gecen sefer kullandim karnim catlamamisti diye .o zmn hu seferde catlamaz dedim ama kullanmazsam catlarim benim vucudum cok kuru bir kucuk cizik var karnimda demek kinemlendirmesem.daha cok olacakti

Oyy masallah canimmm 💜💜
Hep guzel haberlerle gel bende gidicem birazdan bakalim insallah guzel seyler duyarim🤲 bshsettigin yaglar catlak icin vucuda surdugun mu?
Evet canim ya catlak kremi 20. Haftaya kadar onermiyor ama bitkisel yaglari hic onermiyormus. Ben yinede kremi kullanirim ilkinde kullanmistim cildim kuru. Ama yagi kullanmam

Benimde bıçak gibi saplanan bir ağrı oluyor dr usg de de farketti magnezyum verdi o iyi gelir düzenli kullan dedi
benim de öyleydi, doktor rahminde çok kasılma oluyor dedi bana da magnezyum verdi onu içiyorum, rahatlatır seni dedi.
Kizlar kizlarrr ben muayeneden ciktim ne güzel seyler duydum cok sukur 🙏
Doktor seni daha once gormemis olsam cok bi risk yok derdim dedi plasentanin etrafi tertemiz ,zaman lehimize islemis dedi 🥰🥰
Siyah kahve kanamalarin anlami yok onemseme dedi. 31 ,32 . Haftalara kadar dogumu erteleyebilirsek gerisi kolay dedi..

%70 erkekmis çıkıntı gördük ama bazi kiz bebeklerin klitorisi buyuk olabiliyormus 20 gun sonra netledir dedi halen umut var 🤪

🚨🚨Kizlar bir de sizi ilgilendirecek bir sey doktora lierac kullaniyorum dedim 20. Haftadan once kullanma aslinda ben hic onermiyorum bebege yakin yerlere suruldugu icin dedi.🚨kantaron yağını sordum bitkisel yaglari kullanma dedi mesela hindistan yagi bebegim kalbinde delik yapıldığına dair arastirma varmis.
Ben hic kullanmama taraftari degilim 20. Haftadan sonra lieraca devam edecegim.ama yagdan vazgectim.
Çok sevindim canım iyiye gitmesine, darısı başıma benim de bebeğin eşi aşağıda inşallah yukarı çıkar :(

ben de kantaron yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyordum canım bunu söylemen çok iyi oldu, ben de bir dahaki gidişimde sorarım

benim de öyleydi, doktor rahminde çok kasılma oluyor dedi bana da magnezyum verdi onu içiyorum, rahatlatır seni dedi.

Çok sevindim canım iyiye gitmesine, darısı başıma benim de bebeğin eşi aşağıda inşallah yukarı çıkar :(

ben de kantaron yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyordum canım bunu söylemen çok iyi oldu, ben de bir dahaki gidişimde sorarım
İnsallah canim insallah 🙏sanirim gruptaki dilly de ki sorun ile ayni degil mi sorunun. o da masallah saglik ile almis ilk cocugunu kucagina ins seninki de ayni olur zamanla cikmis yukariya öyle okumustum.
Evet gecenlerde kantaron dan bahsetmistik grupta o yuzden uyarayim dedim sende sorarsin doktoruna 🤗

Kızlar bende güzel haberşer vermek isterdim aama maalesef dün gecr hastaneye yatış yaptık bi anda azalan kanamam tekrr başladı yoğun bi şekilde bebeğin eşinin yanında kanama alanı oluşmuş çok canım sıkkın iğne fitil dünden beri bi azalıyo sonra tekrar kanama...

Gebelik öncesi lazer yaptırmıştım bitmişti kıllarım.Sonra bu süreçte göbeğime kadar tüylendim hormonlardan dolayı.Siz bu süreçte ağda mı yapıyosnuz?

Gebelik öncesi lazer yaptırmıştım bitmişti kıllarım.Sonra bu süreçte göbeğime kadar tüylendim hormonlardan dolayı.Siz bu süreçte ağda mı yapıyosnuz?
Lazeri ben de düşünmüştüm doktor arkadaşım tekrar çocuk düşünüyorsan boşuna başlama tekrar çıkar demişti doğumdan sonra düşünüyorum.eskiden ağdaya gidiyordum pandemi de ona da gitmiyorum.makina kullanıyorum ben

Kızlar bende güzel haberşer vermek isterdim aama maalesef dün gecr hastaneye yatış yaptık bi anda azalan kanamam tekrr başladı yoğun bi şekilde bebeğin eşinin yanında kanama alanı oluşmuş çok canım sıkkın iğne fitil dünden beri bi azalıyo sonra tekrar kanama...
Geçmiş olsun canim benim..Ben de ayni seyi yasadim cok yakininda kanama alani olmustu artan kanamamin arkasindan. Bak cok sukur iki hafta da baya temizlendi kesenin etrafi. Ama hep yattım hic bir sey yapmadim.cok dikkat et canim yat kanaman oldugu zamanlarda ayaklarin havada olsun altina yastik koyabilirsin insallah gececek 🙏

Kızlar okuma sansim olmadi buralari pek bugun kontrolu olanlar kimlerdi benim saat 14 ten sonra belki cinsiyeti de soyler. Cok heyecanliyim 😊

Benimde bugün kontrolüm vardı canım doktor kız gibi üç çizgi gördüm ama bir türlü göstermiyor net olarak o yüzden sen 1 ay sonra tekrar gel dedi ama ben akşam özele gideceğim dayanamam 1 ay çok sabırsızım çoook :KK70:

Son düzenleme:
Benimde bugün kontrolüm vardı canım doktor kız gibi üç çizgi gördüm ama bir türlü göstermiyor net olarak o yüzden sen 1 ay sonra tekrar gel dedi ama ben akşam özele gideceğim dayanamam 1 ay çok sabırsızım çoook :KK70:
Hahaha alem bu cocuklar göster iste dimi.
Bizde az once ciktik basasagi yatiyordu hic istifini bozmadı ne ölçebildi doktor ense yi fln nedr cinsiyete bakabildi . Biraz gezin gel dedi tekrar gidicez🤭

Back
X