- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- 63
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #7.761
Arkadaslar benim 3 gündür bacaklarım kasılıyor, kramp giriyor. Doktoruma mesaj attım da henüz geri dönüş yapmadı. Sizler magnezyum takviyelerinize başladınız mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana dün ilaç yazdı ama henüz almadım yazdı mi bilmiyorumArkadaslar benim 3 gündür bacaklarım kasılıyor, kramp giriyor. Doktoruma mesaj attım da henüz geri dönüş yapmadı. Sizler magnezyum takviyelerinize başladınız mı?
Evet canım biz başladıkArkadaslar benim 3 gündür bacaklarım kasılıyor, kramp giriyor. Doktoruma mesaj attım da henüz geri dönüş yapmadı. Sizler magnezyum takviyelerinize başladınız mı?
Evet canım başladım ben geçen hafta gittiğimde verdi doktorArkadaslar benim 3 gündür bacaklarım kasılıyor, kramp giriyor. Doktoruma mesaj attım da henüz geri dönüş yapmadı. Sizler magnezyum takviyelerinize başladınız mı?
Re genesis i ilk gebeligimde kullandım memnun kaldim benEki Görüntüle 3104015 doktor bana bunları verdi ama multivitaminde folik asit 400 mg yine ben de olmayan bulamadım daha araştırıyorum
Evet gözünaydın düşük risk çıkmışIkili test sonucum cikmis doktor iyi dusuk risk dedi ama bir bakar misiniz anlayanlar? Bir de herkes free b hcg hormonunundan bahsetmis benimkinde yazmiyor o.
Hangi marka canimEvet canım başladım ben geçen hafta gittiğimde verdi doktor
Tesekkur ederim sadece yas 444:1 cikmis o tek basina önemli mi acaba daha doktorla gorusmedim yuz yuzeEvet gözünaydın düşük risk çıkmışbenim test de böyleydi işte frene hcg yoktu
Yaa çok anlıyorDilekkk bende başağim basaklar uyumludur aslında ilkini sen koydun sıra bende de.zitlasma emir kipi kullanma istedigin olur
insallah senin dediğin olur ikinizinde bulduğu isimler güzel iki isimde guzel yakisir aslinda ikinizinde gonlu olur esinde biraz anlasin canim 9 ay sen taşıcan
![]()
Yok ya dedim ya adı özel ama aynı devlet hastanesi gibi... Bebeğe bakmıyor bile. Bebeğin bir şeyini izleyemiyorum bile sinir oluyorum. Haftaya carsamba gideceğim bakalım nasıl davranacak banaBugün ikili tarama sonuclari icin sanki ozel degilde devlet hastanesi ya 15 sn anca bakti karnima ya bi de cikolata yedim haraketlerini göreyim diyezaten hastalarini pek hatirlamiyor kanama alanima bile bakmadi azalmis mi artmis mi diye bir ay sonra görüşürüz dedi .kii benim riskim devam ettigi icin normalde daha kisa vadede çağırıliyordum. Neyseki baska doktorada gittigimden bende onemsemedim o detaylica anlatıyor.
Bu aradaDilyy nolsa hatirlamiyor diye cinsiyet gorebildiniz mi dedim (daha once erkege benziyor demisti) 18. Haftadan once belli olmaz dedi.Demekki kafası eserse tahmin ediyor
sana özel cinslik yapmamış.
Magosit verdi canım.Hangi marka canim
Arkadaşım ama inanki bir sorunum varsa da asla göremez o ne bicim bakmaktir ya.bebegin sadece kalp atisina mi bakilir boyunu felan bile olcmedi.son anda sekreter sordu da haftasi icin olcum yaptiYok ya dedim ya adı özel ama aynı devlet hastanesi gibi... Bebeğe bakmıyor bile. Bebeğin bir şeyini izleyemiyorum bile sinir oluyorum. Haftaya carsamba gideceğim bakalım nasıl davranacak bana18+1 oluyor mecbur söyler artık
Sen on günlük kontrol sürecinde mi gittin? Öyle gittiğinde de yapıyorArkadaşım ama inanki bir sorunum varsa da asla göremez o ne bicim bakmaktir ya.bebegin sadece kalp atisina mi bakilir boyunu felan bile olcmedi.son anda sekreter sordu da haftasi icin olcum yaptiins iyi zamanina denk gelirsin
![]()
Girtigimden sonra 14. Gun gitrim canim ikili tarama gec cikti. Kontrol olarak mi gecer .Sen on günlük kontrol sürecinde mi gittin? Öyle gittiğinde de yapıyor![]()
Ayyy demeKizlar benim ilk hamileligim de o kadar çok midem yanıyordu ki deliriyordum. Ve oğlum gerçekten saçlı doğdu ama ben mahvoldum. Bunda ne güzel yanmiyor diyordum ki iki gündür yanmaya başladı. Resmen 17 hafta bitti mide yanmalarim başladı... Ağlayacağım valla ya![]()