- 9 Aralık 2021
- 869
- 804
- 53
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #8.241
Ay içim rahatladı neyse daha yemem artık Ama yetmedi vallaBi de boğazımı yaktı Bi yandan öksürüyorum Bi yandan yiyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay içim rahatladı neyse daha yemem artık Ama yetmedi vallaBi de boğazımı yaktı Bi yandan öksürüyorum Bi yandan yiyorum
![]()
Çok sağol canım iyiyim çok şükür durdu ya artık 4. Ayda olduğum için bitti şükürDurdu mu canım artik lekelenmeler falan.Nasilsin?
Hangi ilaçtan verdi demir için ?selam kızlar bu hafta vitaminlere başladım.bu demir ilacı çok fena ya tadı zaten berbat bi de mide bulantım tam azalmışken mide bulandırıyo .inş şifa oluyodur bebeğe ama doğuma kadar içilir mi bu bilemedim![]()
Bende erkek goruyordum kiz cikti kuzum rüyalar tersine cikiyor derlerHayır ben rüyalarımda hep kız goruyodum içime o doğmuştu herkeste kız diyordu![]()
Bu haftalarda baloncuk patlar gibi hissedebilirsin en uygun tanınım bu olur sanırımKızlar slm bebeğinin hareketini hissedip tanımlayabilen varmı. Bişiyler hissediyorum arada ama emin olamıyorum. Elllerni ayaklarını içerden vuruyormuş gibi, bi ara tık tık bişeyler atıyomuş gibi 2 3 dk içerde bi sarsıntı oluyomuş gibihep bi gibi gibi.Tecrübeli anneller anlatır diye düşündüm.
Saglikla hayirla gelsin kızın inşallahPembis Hayaller
Canım benimkini kız olarak ekleyebilirsin bugün randevum vardı çok şükür hersek yolunda artık eminiz kız yani![]()
Hangi ilaçtan verdi demir için ?
Fertamir diye bişey suda eriyoHangi ilaçtan verdi demir için ?
Ben Ankara’daki intergende yaptırdımDr umun yönlendirdiği yer Ankara da yapıyormuş ben ilk defa Türkiyede yapıldığını gördüm. Olumsuz yorumlar var internette içime sinmedi
Normal doğum için bilmiyorum canım benimki sezaryen olmuştu. Ben memnun kaldığım için tekrardan gidiyorum. Ben de ilk evime yakın diye gitmiştim, Şeyma hanım 250'ydi muayenesi biz sağlıkçı indiriminden 160 ödüyorduk. Geçen hafta gittiğimde zam geldi dediler 275 olmuş, indirimle 223 ödedik. 300 olursa şaşırmam. Diğer hastanelere göre uygun. Ve hastane gerçekten vasat falan değil giden kaç kişiye sordum hep memnun kaldıklarını söylediler.Happywomen1 merhsbalar cnaım bugun Şeyma hnaım için fiyat alayım dedim doğum 4150 dediler bizim kurumla %10ibdirim anlaşması varmış muayene ücretini sormayı unuttum onda da%20 varmış sadeceonu biliyorum muayene ücreti nedir sen biliyor musun birde normal doğum için defa nasıl evime 2dk olması avantajım
Bana doktorum ol dedi kesin tabi benim aklımda binbir düşünce korku memlekete tatile gelince sıra aldım gittim ama o zaman 3,5 aylıktı hemşire vurmayalım az daha bekle gerekirse kimse ile görüşme haftan biraz daha ilerlesin dedi riske atamam dediKızlar covid aşısı oluyor musunuz? Biz 3 biontech olduk şimdi 4. biontech için eşime randevu aldım, kendim çok kararsızım bekliyorum neyi bekliyorsam. 2 yıl doğum iznine çıkmıştım o bitiyor haftaya da işe döneceğim, insanlarla temasımı minimumda tutmaya çalışsam da mutlaka olacak, oğlum da kreşe gidiyor![]()
Yaa iste hemsire de bir deneyim yasamis demekki canim .zarar gören olmustur belki bir iki ondan mi diyor acaba.Bana doktorum ol dedi kesin tabi benim aklımda binbir düşünce korku memlekete tatile gelince sıra aldım gittim ama o zaman 3,5 aylıktı hemşire vurmayalım az daha bekle gerekirse kimse ile görüşme haftan biraz daha ilerlesin dedi riske atamam dediolduğum yerde 3 ay geçince vuranlar oluyordu ama
Canım bende 3 biontechliyim doktora sordum.son varyanta biontech etkili değil ben ol yada olma diyemem ama kendini koruman daha iyi olur dedi.yine riskli gebelik bölümünde bi profla konuştuk kayınvalidemin arkadaşının oğlu.o da aynı şeyi söyledi.aşının son varyanta etkisi yok ben hiçbir hastama önermiyorum.biz de yeni aşıyı bekliyoruz dedi.ben olmamaya kadar verdim.benim de oğlum okula başlayacak ondan korkuyorum.covid olup atlatan birçok gebe var sonuçta hiç aşısız değiliz.yeni varyanta etkili yeni aşı çıkarsa ozaman düşünürüm.okullar açılınca antikoruma baktırıcam ben ekimde de bi covid geçirdim zaten.hepsini düşününce aşı çok etkilemeyecek beni öyle düşünüyorumKızlar covid aşısı oluyor musunuz? Biz 3 biontech olduk şimdi 4. biontech için eşime randevu aldım, kendim çok kararsızım bekliyorum neyi bekliyorsam. 2 yıl doğum iznine çıkmıştım o bitiyor haftaya da işe döneceğim, insanlarla temasımı minimumda tutmaya çalışsam da mutlaka olacak, oğlum da kreşe gidiyor![]()
Yaptım cuma günü 4 cuKızlar covid aşısı oluyor musunuz? Biz 3 biontech olduk şimdi 4. biontech için eşime randevu aldım, kendim çok kararsızım bekliyorum neyi bekliyorsam. 2 yıl doğum iznine çıkmıştım o bitiyor haftaya da işe döneceğim, insanlarla temasımı minimumda tutmaya çalışsam da mutlaka olacak, oğlum da kreşe gidiyor![]()
Bilmiyorum ki bende bekleyeceğim o yüzdenYaa iste hemsire de bir deneyim yasamis demekki canim .zarar gören olmustur belki bir iki ondan mi diyor acaba.
Canım haberdar et bizi... İnşallah önemli değildir. Cinsiyette hayırlısıyla belli olsun inşallahGünaydın kızlarBugün randevu günüm cinsiyet kesinlesir nasip olursa erkege benziyo demislerdi en son .Ruyamda bütün gün ultrasonda kiz bebek oldugunu gördüm
Sabah bide kalktim uzun zamandir gelmiyordu kahverengi kanamam olmus gece yataga cikmamis ama sortum sirilsiklam kahve olmus nasil olduysa uyanmamisim![]()
Evet canım 11.30 da mehmet beyde. ertugrul 18. Haftadan once belli olmaz demisti en sonCanım haberdar et bizi... İnşallah önemli değildir. Cinsiyette hayırlısıyla belli olsun inşallahMehmet beye mi gideceksin
Kızlar covid aşısı oluyor musunuz? Biz 3 biontech olduk şimdi 4. biontech için eşime randevu aldım, kendim çok kararsızım bekliyorum neyi bekliyorsam. 2 yıl doğum iznine çıkmıştım o bitiyor haftaya da işe döneceğim, insanlarla temasımı minimumda tutmaya çalışsam da mutlaka olacak, oğlum da kreşe gidiyor![]()