2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
selam kızlar bu hafta vitaminlere başladım.bu demir ilacı çok fena ya tadı zaten berbat bi de mide bulantım tam azalmışken mide bulandırıyo .inş şifa oluyodur bebeğe ama doğuma kadar içilir mi bu bilemedim 🤔

Kızlar slm bebeğinin hareketini hissedip tanımlayabilen varmı. Bişiyler hissediyorum arada ama emin olamıyorum. Elllerni ayaklarını içerden vuruyormuş gibi, bi ara tık tık bişeyler atıyomuş gibi 2 3 dk içerde bi sarsıntı oluyomuş gibi😀 hep bi gibi gibi.Tecrübeli anneller anlatır diye düşündüm.
Bu haftalarda baloncuk patlar gibi hissedebilirsin en uygun tanınım bu olur sanırım 🤭

Happywomen1 Happywomen1 merhsbalar cnaım bugun Şeyma hnaım için fiyat alayım dedim doğum 4150 dediler bizim kurumla %10ibdirim anlaşması varmış muayene ücretini sormayı unuttum onda da%20 varmış sadeceonu biliyorum muayene ücreti nedir sen biliyor musun birde normal doğum için defa nasıl evime 2dk olması avantajım
Normal doğum için bilmiyorum canım benimki sezaryen olmuştu. Ben memnun kaldığım için tekrardan gidiyorum. Ben de ilk evime yakın diye gitmiştim, Şeyma hanım 250'ydi muayenesi biz sağlıkçı indiriminden 160 ödüyorduk. Geçen hafta gittiğimde zam geldi dediler 275 olmuş, indirimle 223 ödedik. 300 olursa şaşırmam. Diğer hastanelere göre uygun. Ve hastane gerçekten vasat falan değil giden kaç kişiye sordum hep memnun kaldıklarını söylediler.

Kızlar covid aşısı oluyor musunuz? Biz 3 biontech olduk şimdi 4. biontech için eşime randevu aldım, kendim çok kararsızım bekliyorum neyi bekliyorsam. 2 yıl doğum iznine çıkmıştım o bitiyor haftaya da işe döneceğim, insanlarla temasımı minimumda tutmaya çalışsam da mutlaka olacak, oğlum da kreşe gidiyor :KK64:

Kızlar covid aşısı oluyor musunuz? Biz 3 biontech olduk şimdi 4. biontech için eşime randevu aldım, kendim çok kararsızım bekliyorum neyi bekliyorsam. 2 yıl doğum iznine çıkmıştım o bitiyor haftaya da işe döneceğim, insanlarla temasımı minimumda tutmaya çalışsam da mutlaka olacak, oğlum da kreşe gidiyor :KK64:
Bana doktorum ol dedi kesin tabi benim aklımda binbir düşünce korku memlekete tatile gelince sıra aldım gittim ama o zaman 3,5 aylıktı hemşire vurmayalım az daha bekle gerekirse kimse ile görüşme haftan biraz daha ilerlesin dedi riske atamam dedi 🤷‍♀️olduğum yerde 3 ay geçince vuranlar oluyordu ama

Günaydın kızlar 💐 Bugün randevu günüm cinsiyet kesinlesir nasip olursa erkege benziyo demislerdi en son .Ruyamda bütün gün ultrasonda kiz bebek oldugunu gördüm 🙈
Sabah bide kalktim uzun zamandir gelmiyordu kahverengi kanamam olmus gece yataga cikmamis ama sortum sirilsiklam kahve olmus nasil olduysa uyanmamisim🤦

Bana doktorum ol dedi kesin tabi benim aklımda binbir düşünce korku memlekete tatile gelince sıra aldım gittim ama o zaman 3,5 aylıktı hemşire vurmayalım az daha bekle gerekirse kimse ile görüşme haftan biraz daha ilerlesin dedi riske atamam dedi 🤷‍♀️olduğum yerde 3 ay geçince vuranlar oluyordu ama
Yaa iste hemsire de bir deneyim yasamis demekki canim .zarar gören olmustur belki bir iki ondan mi diyor acaba.

Canım bende 3 biontechliyim doktora sordum.son varyanta biontech etkili değil ben ol yada olma diyemem ama kendini koruman daha iyi olur dedi.yine riskli gebelik bölümünde bi profla konuştuk kayınvalidemin arkadaşının oğlu.o da aynı şeyi söyledi.aşının son varyanta etkisi yok ben hiçbir hastama önermiyorum.biz de yeni aşıyı bekliyoruz dedi.ben olmamaya kadar verdim.benim de oğlum okula başlayacak ondan korkuyorum.covid olup atlatan birçok gebe var sonuçta hiç aşısız değiliz.yeni varyanta etkili yeni aşı çıkarsa ozaman düşünürüm.okullar açılınca antikoruma baktırıcam ben ekimde de bi covid geçirdim zaten.hepsini düşününce aşı çok etkilemeyecek beni öyle düşünüyorum

Yaptım cuma günü 4 cu

Günaydın kızlar 💐 Bugün randevu günüm cinsiyet kesinlesir nasip olursa erkege benziyo demislerdi en son .Ruyamda bütün gün ultrasonda kiz bebek oldugunu gördüm 🙈
Sabah bide kalktim uzun zamandir gelmiyordu kahverengi kanamam olmus gece yataga cikmamis ama sortum sirilsiklam kahve olmus nasil olduysa uyanmamisim🤦
Canım haberdar et bizi... İnşallah önemli değildir. Cinsiyette hayırlısıyla belli olsun inşallah ☺️ Mehmet beye mi gideceksin

Bende olmayacaklardanım üstelik çalışıyorum da ama ilk bebeğimde de hamileyken aşısızdım doğumdan sonra 3 doz aşı oldum. Genel temizliğe-mesafeye-kalabalık ortamlarda çok durmamaya veya hiç katılmamaya dikkat ettikten sonra bir şey olacağını zannetmiyorum covid zaten iyice etkisini kaybetti ama bu yeni varyant için bir şey diyemiyorum Allah yardımcımız olsun .

Back
X