2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar şimdi doktordan çıktım bebekte bir sorun yok suyu falan iyi kilosu 1280 çıktı ama bende sorun var sağ bobregimde sınırın üstünde genişleme çıktı onu takip edeceğiz dedi ilerki haftalarda eger ilerlerse üroloji ye yönlendirip operasyon isteriz dedi zaten böbrek agrimdan anlamalıydım moralim bozuldu başınıza geldi mi böyle birsey
Canım geçmiş olsun benim de arkadaşımın başına geldi. Son haftaya kadar düzenli ölçüldü şükür bir sıkıntı olmadı operasyona gerek kalmadı. Onun arkadaşın da genişleme ilerlediği için operasyon yapılmıştı ama şükür o da bir sıkıntı yaşamadı çocuğu 4 yaşında şu an

Canım benim 17 haftayken ortaya çıktı ürolojiye gittim usg çektiler sağ böbrekte 13mm büyüme görüldü aylık kontrole gel büyüme devam ediyor mu bakacaz demişti Dr. Ama benim idrar yanmam böbrek agrim kesilince gitmedim daha 😪
Hadi ya benim enfeksiyonum yok ama böbrek ağrım var her iki tarafta da sağ taraf çok ağrı yapıyor 1 aydır sadcw üroloji için 3 hafta sonra gel ona göre yollarız seni dedi umarım benimde senin gibi olur. Peki bu dönemde yaptığın ekstra birseyler oldu mu

Gecmis olsun canim ya zamanlama kötü olmus.hic bilgim yok ama İnsallah operasyona gerek kalmaz🙏
Çok sağol canım ya insallh gerek kalmaz. Ya benim zaten çocukluktan gelen bir böbrek sorunum vardı bebekte baskı yapinca büyümeye başlamış 3 hafta sonra tekrar gidicem umarım gerek kalmaz operasyona

Canım geçmiş olsun benim de arkadaşımın başına geldi. Son haftaya kadar düzenli ölçüldü şükür bir sıkıntı olmadı operasyona gerek kalmadı. Onun arkadaşın da genişleme ilerlediği için operasyon yapılmıştı ama şükür o da bir sıkıntı yaşamadı çocuğu 4 yaşında şu an
Çok sağol canım benimde insallh gerek kalmaz. Formda okudum kimse Çok bi sıkıntı yaşamamış operasyonla ama gerek kalmaz umarım.

Hadi ya benim enfeksiyonum yok ama böbrek ağrım var her iki tarafta da sağ taraf çok ağrı yapıyor 1 aydır sadcw üroloji için 3 hafta sonra gel ona göre yollarız seni dedi umarım benimde senin gibi olur. Peki bu dönemde yaptığın ekstra birseyler oldu mu
Yok bişey yapmadım üroloji sağ tarafa yatmamaya özen göster demişti onu uygulamaya çalışıyorum ama benimki çok fenaydı idrar yaparken idrarla birlikte mesanem de geliyordu sanki öyle bir ağrı zaten yanması cabasi 7 24 aci biber ceviriyolardi sanki içinde yemek sofrasından ağlayarak kalkıp acile gittigimi bilirim 🥺şükürler olsun ki geçti onlar tekrarlanmaz inşallah

Canım sen baya depresyona girmişsin kendini az rahatlatmaya çalış. Hayat tempon çok yoğun. Keşke annen ya da kayinvaliden gelse biraz seni dinlendirse... Moralini bozma bitecek şurada 4 haftan kaldı olmadı 32 raporunu bir hafta erken al. Doktorum 1 hafta erken verilebiliyor demişti bana.
Soracağım canım şu bir hafta önce mevzusunu haberim yoktu teşekkür ederim. Ah keşke öyle düşünceli olsa birinden biri de gelse ama nerde 🙁

Kızlar biz hala isim bulamadik oğlumun ismi Mirza hem uyumlu hem sevdiğim den mina istiyorum ama eşim kesinlikle istemiyor esilaya biraz sıcak baktı Zeynep olsa olur diyor çok kararsızım

Screenshot_2022-10-21-22-46-17-669_com.instagram.android.webp

Çok sağol canım ya insallh gerek kalmaz. Ya benim zaten çocukluktan gelen bir böbrek sorunum vardı bebekte baskı yapinca büyümeye başlamış 3 hafta sonra tekrar gidicem umarım gerek kalmaz operasyona
İns canim ya kanamalardan kurtulduk bi de bu çıkmasın,son zamanlarinda gule oynaya geçirirsin insallah 🙏

Çok bunaldım 🙁🙁 sabahın altısında uyanıyorum geceye kadar tempo devam.
İstediğim saatte uyanmak istediğim kadar uzanmak istiyorum şu an en büyük hayalim herkesin ve her şeyin bütün sorumlulukların beni rahat bırakması..
Ahh canim seni cok iyi anliyorum ben de ayni tempodayım 6dan 10a kadar durmak yok birde oglum ilkokul1 de simdi. Vucudum pes etti agrilarim oldu doktor 1hafta rapor verdi. Sen de alabilirsen bi rapor biraz rahatlardın aslinda

Soracağım canım şu bir hafta önce mevzusunu haberim yoktu teşekkür ederim. Ah keşke öyle düşünceli olsa birinden biri de gelse ama nerde 🙁
Şu an çalışıyor olsam aynı durumdayım. Eşim bugün diyor ki normalde 9 da oturduğun yerde uyuya kalırsın şimdi gece 12 demeden uyumuyorsun diyor... Çünkü bedenen yorulmuyorum, ise gitmiyorum, evde de iş yapmam yasak... Ne kadar yorulduğumu bu süreçte anladim. Keske yakın olsakta elimden bir şey gelse ama sadece sana dua edebilirim...

İlk hamileligim tam olarak böyle gecti canim, heyet raporlu olmasan bu da oyle gecerdi ve gercekten cok zor. Cocuk 6.30 dan sonra mi geliyor cok sasirdim burada en gec 5.30 da aliyorsun
😔 cidden bu kadar zorlanacağımı bilsem tek çocukta kalırdım. Doktor kontrolüne her gidişimde zaten yok böbreği büyümüş, yok büyümeye devam etmiş normal olan da büyüyüp onun kadar genişlemiş gibi moralimi bozan şeyler duyuyorum. Tekrar randevu alıp gidesim bile gelmiyor. Ne duyacağım ki daha da büyüdüklerini mi 🙁

Burada da 17.30’da servis kreşten kalkıyor trafik yoksa 18-18.15 gibi evde oluyor ama işte bugünkü gibi trafik olan günler 18.30-19.00ları buluyor. Benim işyerimle kreş arası ise hepten ters kalıyor. En erken 6 buçukta orda olabilirim, bir de ordan eve gelmesi olur daha.. o yüzden servise verdik mecburen. Bir İstanbul Masalı….

Ne işime yakın ne de evime daha yakın bir kreşe veremiyorum çocuğu. Neden çünkü devletimiz bana doğumdan sonra 2 yıl izin verirken, kreşlerin %95’i en küçük 36 aylık çocuk kabul ediyor. Böyle az miktardaki 2 yaşından itibaren alan kreş bulup ona vermek zorunda kalıyoruz hem de ayda sadece 6300 liracık gibi cüzi bi miktar karşılığında 😒

Dilly’nin dediği gibi depresyondayım sanırım 🥺🥺 sağ salim şu hamilelik bitse de sağlıkla kucağımıza alsak keşke

Kızlar biz hala isim bulamadik oğlumun ismi Mirza hem uyumlu hem sevdiğim den mina istiyorum ama eşim kesinlikle istemiyor esilaya biraz sıcak baktı Zeynep olsa olur diyor çok kararsızım
Ben İpek koyacağım. Eşim de Zeynep'e çok ısrar etti ama oğlumun ismini o koyduğu için ve babasının ismini koymuştu en sonunda benim koymama razı oldu. Leyla, Emine, Mina, Asel, Miray, Mira, Melis, Melisa... Bunlar da güzel isimler canım

Ben İpek koyacağım. Eşim de Zeynep'e çok ısrar etti ama oğlumun ismini o koyduğu için ve babasının ismini koymuştu en sonunda benim koymama razı oldu. Leyla, Emine, Mina, Asel, Miray, Mira, Melis, Melisa... Bunlar da güzel isimler canım
Ay ben hem Leyla yı hem Mira yı çok beğeniyorum ikisini aynı anda koysam tuhaf mı olur ki biz Leyla yı kullanırız kız beğenmezse büyüdükçe Mira yı kullansa 🙈

Back
X