2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar geçen gün size benim öyle çok duygusal iniş çıkışlarım yok sadece 1 veya 2 kez oldu derken son 3 ay baya maceralı geçecek gibi 😂kardeşim bizdeydi iki gün kaldı uzak da değil ha yakın bir ilçede çalışıyor git geli kolay ama biraz önce gitti ay beni bir ağlama tuttu gitti diye 😂😂
Tutar bende bugun annemleri gecirecegim 5 saatlik mesafemiz var aramızda bir daha doguma gelecekler insallah ama koyuyor simdiden 😔

Tutar bende bugun annemleri gecirecegim 5 saatlik mesafemiz var aramızda bir daha doguma gelecekler insallah ama koyuyor simdiden 😔
Annemler ile aramda benim de 6 saat var kardeşim ile aynı ilde farklı ilçelerdeyiz ama git gelimiz kolay o halde bile zoruma gitti bu kez cidden bu hormon işi zormuş 😒

Kızlar geçen gün size benim öyle çok duygusal iniş çıkışlarım yok sadece 1 veya 2 kez oldu derken son 3 ay baya maceralı geçecek gibi 😂kardeşim bizdeydi iki gün kaldı uzak da değil ha yakın bir ilçede çalışıyor git geli kolay ama biraz önce gitti ay beni bir ağlama tuttu gitti diye 😂😂
Bugün benim içinde bol ağlamakli geciyo🥹

Kizlar ishalim cok artti beslenemez oldum.
Acile gittim serum taktilar kanda enf. Cikmadi sadece prebiyotik kullanacagim. Insallah gecer mahvoldum 2 gündür 😢
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine ❤️
Kızlar cabuk acıkıyorum , aç kalayım azıcık hemen tansiyonum düsüyor yemek yeme sürelim çok aralıklı galiba sabah kahvaltısı ile duruyordum 😔😔
Hele ben her saniye açım her saniye

Nasil olacak ki canim hic birsey yiyemiyorum. Doktorum ilaclarimi da kestirdi vitamin kan magnezyum hepsini.
Insallah biran once kesilir gercekten cok cok zor 😔
Allah yardımcın olsun canım az da olsa bir şeyler yemen gerek mideni rahatlatacak sevdiğin bir şeylerden birer kaşık bile yesen ayakta tutar seni. Cok zor ama işte bebeklerimiz için mecburuz 😔

Allah yardımcın olsun canım az da olsa bir şeyler yemen gerek mideni rahatlatacak sevdiğin bir şeylerden birer kaşık bile yesen ayakta tutar seni. Cok zor ama işte bebeklerimiz için mecburuz 😔
Patates haslama ve muz yedim hep onuda çıkardım geri 2 gundur ayni döngü.
Yoğurdun icine nisasta koyup yedim kesiyormus bakalim birde reflor prebiyotik..
Sen nasilsin?

Patates haslama ve muz yedim hep onuda çıkardım geri 2 gundur ayni döngü.
Yoğurdun icine nisasta koyup yedim kesiyormus bakalim birde reflor prebiyotik..
Sen nasilsin?
İnşallah keser canım bende grip. Yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum, oğlan zaten yatirmiyor bilmiyorum ne olacak böyle

Back
X