2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benimde cok agrim olmuştu bide göğüs alti kemiklerin ağrıları çoktu bastırdıkları icin sanirim doğumda. Yalniz ben gaz çıkaramamstm🙈🙈 ertesi gün öğlene kadar yemek yetmemiştim o çok zorlamsti beni
Hic hatırlamak istemiyorum cook zor günler geçirdim bende.agri hafif kalır beynime çivi çakıldı resmen 😰

Günaydın kızlar çok kötü bir gece geçirdik benim oğlan saat başı uyandı aynı bebekliginde olduğu gibi... Sabah 6 da kalktık yine. Bu uyku problemi ne zaman düzelecek bilmiyorum
10 gündür ben de saat başı uyanıyorum. Bir ara oturdum sinirden ağlıyordum. Şimdilerde alışmaya başladım🥴😄 doğum sonrası hazırlık diyorum

Çıkınca takılan seruma ağrı kesici koymuyorlar mı.
Tabiki koyuyorlar baş ağrısı için olmasa bile dikiş için yine koyuyorlar yani hastanede zaten dikiş baş hiç bişey hissetmiyorsun sorun eve çıktıktan sonra ağrı kesicilerin etkisi geçtikten sonra başlıyor 🥴 ben hastanedeyken ya sezeryan ne rahatmis hiç ağrım yok hiç dikislerimi bilmiyorum diye hava atıyordum eve geçince anladım 😂😂

Benim ilk doğumda seruma bişey koymadılar.odaya geldim ağrı kesici iğne yaptılar onu hatırlıyorum.sonra iğnenin etkisi geçince tekrar yapalım mı dediler gerek yok dedim ağrım yoktu zaten sürekli yatıyordum.o hastane yatağından kalkmak çok zor geliyor bana hiç rahat edemiyorum.eve geldiğimde de en çok yataktan kalkarken zorlanıyordum.sabah kalkmam 10-15 dakikayı buluyordu.zaten ilk zamanlar yürürken de iki büklüm yürüyordum ama en azından günden güne düzeliyorsunuz bu iyi bişey.şuan hamileyken günden güne herşey zorlaşırken doğumdan sonra düzeliyor olması.birde yana dönerek rahatça uyuyabilen bikaç ay almıştı benim.hep sırt üstü uyuyordum.dikişler iyileşiyor ama özellikle dikişin başladığı ve bittiği noktalar sızlıyor.onlar çok geç iyileşiyor

Günaydın kızlar çok kötü bir gece geçirdik benim oğlan saat başı uyandı aynı bebekliginde olduğu gibi... Sabah 6 da kalktık yine. Bu uyku problemi ne zaman düzelecek bilmiyorum
Benim kızımda ilk defa 4 te uyandı ama acıktığını düşündüm bişiler verip tekrar uyutmaya çalıştım 1 saat yanımda debelendi tabi en sonunda uyudu.. 🤦

10 gündür ben de saat başı uyanıyorum. Bir ara oturdum sinirden ağlıyordum. Şimdilerde alışmaya başladım🥴😄 doğum sonrası hazırlık diyorum
Geçen gün çayımı duvardan duvara dökmüş hem sildim hem de yarım saat ağladım oturdum. Acaba ben mi kötü anneyim diye. Ben ağladıkça beyefendi de geçiyor karşıma gülüyor oyun yaptığımı sanıp. Tek temennim kızımın abisinin aksine uslu ve sakin bir çocuk olması

Benim kızımda ilk defa 4 te uyandı ama acıktığını düşündüm bişiler verip tekrar uyutmaya çalıştım 1 saat yanımda debelendi tabi en sonunda uyudu.. 🤦
Geri uyusun diye babasıyla neler yapmadık ki ama mümkün mü beş dakika susuyor altıncı dakikada hadi oyun oynayalım diyor sabahın 6 si her yer karanlık. Zaten gece uyutmadı kafayı yiyecek durumdayım

Soruma rahimin toparlanması için ilaç koyuyorlar. Ağrı kesici kalcadan yapıyorlar. Tabi ki kendine göre her şeyin zorluğu var ama bence şimdiden bunları düşünüp de kendimizi strese sokmaya gerek yok 🤣

Ben oğluma penye almstim o zaman muslin yoktu. Aslinda cokta kullanmadim ama almstik smdi muslinler var diye merak ettim
Ben o penyeleri çok kullandım. Teleyince sırtına, emzirirken süt çok geliyordu toparlayamazdi oğlum çenesinin altına dayardim üstü islanmasin diye genelde öyle çok kullandım oyuzden fazla kullaniyordum. Muslinlerin sıvıyı emme özelliği pek olmaz gibi geliyor kundak, örtü olarak kullandım ama iyi oluyor onlar o yönden özellikle yazın

Aa süper haber 🥰 düzenli kullanırsam düzelecek demek ki sağol canım 😊 bana günde 1 kez iç demiş kaç hafta önce, ben toplam 5 tanecik içmişim.. şimdi düzenli içiyorum artık sabah uyanır uyanmaz ilk iş. Pazartesi günü kontrolüm var sorayım bakalım akşam da almalı mıyım diye 😇
Düzenli kullan mutlaka günde 1tane bile etki eder. Bana serum demişti kendi doktorum 3ü görünce ama baska tanıdık doktor serumu hemen önermiyorum riskli deyince günde 2tane yaptik ama iyi toparladı şükür. Seninde etki eder mutlaka. Benim ferritin yükseldi ama hgb yine de düşük anemi tasiyicisiyim diye galiba. Doktora onu soracağım merak ettim

kızlar evim küçük. Bebeğim için ya şifonyer alacağım ya da gardırop hangisi daha kullanışlı olur sizce
Ben oğlumda kendi şifonyerimi kullanayım diye dolap falan almamıştım.1 ay zor idare ettim sığılmıyor.kıyafetleri bezleri çarşafları vb olunca 3 raflı şifonyer yetersiz.kesinlikle dolap al

Kibar kullanışlı bir gardırop daha mantıklı bence canım sifonyer çok kullanışlı olmuyor

Ben oğlumda kendi şifonyerimi kullanayım diye dolap falan almamıştım.1 ay zor idare ettim sığılmıyor.kıyafetleri bezleri çarşafları vb olunca 3 raflı şifonyer yetersiz.kesinlikle dolap al
İyi ki sormuşum o zaman. Şifonyer alacaktım çünkü yeterli gelir diye düşünüyordum

Back
X