2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Baş ağrısından o dikişler le hüngür hüngür ağladıgimi bilirim 😪😪
Ash ahh o kadar iyi bilirim ki sadece vc ye inleyerek kalkıyordum kafamda 4 yastıkla yattım 5 gün felçli gibi. Bebegin ve benim 5.gun kontrolünde ambulansla gidicektik artk Allahtan ayaklandim son gün.Ne dualar etmiştik evde hepimiz

Ash ahh o kadar iyi bilirim ki sadece vc ye inleyerek kalkıyordum kafamda 4 yastıkla yattım 5 gün felçli gibi. Bebegin ve benim 5.gun kontrolünde ambulansla gidicektik artk Allahtan ayaklandim son gün.Ne dualar etmiştik evde hepimiz
İnşallah yine aynı ağrılar olmaz diye umuyorum rabbim kolaylıkla atlatabilmeyi nasıp etsin inşallah 🙏🙏

İyi ki sormuşum o zaman. Şifonyer alacaktım çünkü yeterli gelir diye düşünüyordum
Bak boyle bir dolap yaptirdik canım bizde bebis icin benim evimde çok ufak 🤗

Eklentiler

• 20221113_124416.webp
    20221113_124416.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 69
Geçen gün çayımı duvardan duvara dökmüş hem sildim hem de yarım saat ağladım oturdum. Acaba ben mi kötü anneyim diye. Ben ağladıkça beyefendi de geçiyor karşıma gülüyor oyun yaptığımı sanıp. Tek temennim kızımın abisinin aksine uslu ve sakin bir çocuk olması
Kızlar daha akıllı oluyor kesssinlikle..

Baş ağrısından o dikişler le hüngür hüngür ağladıgimi bilirim 😪😪
Benim de çok ağrım vardı ameliyat yeri acayip sanki hala kesiyorlar gibi bir acı.. Hemşire sana ağrı kesici yaptık geçmesi lazımdı demesine rağmen geçmemişti tekrar ağrı kesici yapmışlardı ama bu sefer de başım acayip derecede dönmüştü tavana bakamıyordum bile.. Umarım bunda öyle bir şey olmaz korkuyorum ne yalan söyleyeyim

Hanimlar selam, umarim herkes iyidir. Birkac gundur giremedigimden okumaya calisiyorum, epeyi birikmis mesajlar. Herkese kolayliklar guzelikler diliyor ve soruma geciyorum.
Tecrubeli analar, bu bebelerin kiyafetleri ilk nasil yikadiniz? Neyle yikadiniz? Hem sivi hem sabun tozu bir suru marka var. Tozlara kimi cozulmuyor kalinti birakiyor demis, kimi lekeleri iyi cikariyor demis (ilk yikamada leke sorunu yok gerci ama olsun sonrasi icin de lazim olucak bu bilgi) kimisi sivilar daha iyi ama leke cikarmiyor demis. Kimi dalan roxy demis, kimi duru demis, kimi unibaby demis.
Kimi ilk yikamayi 60 dereceyle yap demis, kimi ne gerek var 30 derece kisa program yeterli demis.
Herkes bisiy demis.
Bir de siz deyiverin, hangi deterjani alayim ve ilk yikamayi nasil yapayim? Simdiden cevap veren herkesin eline agzina saglik☺️🌸

Hanimlar selam, umarim herkes iyidir. Birkac gundur giremedigimden okumaya calisiyorum, epeyi birikmis mesajlar. Herkese kolayliklar guzelikler diliyor ve soruma geciyorum.
Tecrubeli analar, bu bebelerin kiyafetleri ilk nasil yikadiniz? Neyle yikadiniz? Hem sivi hem sabun tozu bir suru marka var. Tozlara kimi cozulmuyor kalinti birakiyor demis, kimi lekeleri iyi cikariyor demis (ilk yikamada leke sorunu yok gerci ama olsun sonrasi icin de lazim olucak bu bilgi) kimisi sivilar daha iyi ama leke cikarmiyor demis. Kimi dalan roxy demis, kimi duru demis, kimi unibaby demis.
Kimi ilk yikamayi 60 dereceyle yap demis, kimi ne gerek var 30 derece kisa program yeterli demis.
Herkes bisiy demis.
Bir de siz deyiverin, hangi deterjani alayim ve ilk yikamayi nasil yapayim? Simdiden cevap veren herkesin eline agzina saglik☺️🌸
Ben çoğu çocuk doktorlar dinledim YouTube de herkese sıvı deterjan öneriyorlar ve yıkamadan sonra ek durulama . Bende öyle tüm eşya yıkadım 40 derece . Omo bebek kullanıyorum parfumsüz

Herkes bisiy demis.
Ben oğlumda dalan roxy kullanmıştım. 60 da yıkamadım sanirim 40 iyidir ilk giysileri icin ama zaten her yıkamada çift duruluma yaptım.

Ben de böyle bir şey alayım canım o zaman :)
Canım bende trendyoldan 1168 liraya bu dolabı aldım, malesef benimde yerim yok girişe koymak zorunda kaldım ama alıştık artık göre göre☺️ Bu arada dolaba herşeyi üstün körü koydum henüz yıkama düzenleme işine başlamadım☺️

Eklentiler

• 4FCA8AF6-89B0-48E9-980A-0A8BA342DF4A.webp
    4FCA8AF6-89B0-48E9-980A-0A8BA342DF4A.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 88
  • 5E4A4C19-F7C8-4241-8C2D-7B68A3825F20.webp
    5E4A4C19-F7C8-4241-8C2D-7B68A3825F20.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 86
🐣🐣Kızlar bu arada kolay doğum niyetiyle okumuş olduğunuz dualar yada özel olarak yaptığınız bişeyler var mı?

Kızlar ya geçmeyen bir yanma hissi var kasıklarımda. Hastahanedeyken sancı hissetmemiştim ama nst de sancı çıkmıştı. Korkuyorum acaba böyle bişey mi sancı dedikleri.

Canım bende trendyoldan 1168 liraya bu dolabı aldım, malesef benimde yerim yok girişe koymak zorunda kaldım ama alıştık artık göre göre☺️ Bu arada dolaba herşeyi üstün körü koydum henüz yıkama düzenleme işine başlamadım☺️
Çok sağ ol canım bakayım fiyatı da uygunmuş

Back
X