- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de bana bugün senin suyun üst sınırda dedi üst sınır kaç ki sormadım da
Neyse artık üstünde durmuyorum öyle böyle diyete devamBenimki üst sınır 200 demişti kuzumHa-ri
Ben bu saatten sonra yerim kimseyi dinlememNeyse artık üstünde durmuyorum öyle böyle diyete devam![]()
Benimki üst sınır 200 demişti kuzumHa-ri
O zaman parti time
Canım bişey sorucam sen normal doğum mu düşünüyordun sezaryen mi?Sen içini ferah tut cihazdan cihaza fark ediyor bir şey olsaydi bu zamana kadar illa çıkardı sürekli bakıyorlar sonuçta bebeğe![]()
Belki diyet cidden işe yaramışBen bu saatten sonra yerim kimseyi dinlemem![]()
O zaman 220 ydi bugün devlette bişey demediSenin kaç canım
O zaman 220 ydi bugün devlette bişey demedi
Bende enfeksiyon falan varsa o tetikler diye korkuyorum.3 gün bekledim geçmedi 3.30 da gidicem artık
Canım ben normal doğum düşünüyorum son ana kadar da sezeryan istemiyorum ama tabi bu son şeyler ne gösterecek bilmiyorum bakalımCanım bişey sorucam sen normal doğum mu düşünüyordun sezaryen mi?
Eğer enfeksiyon varsa kullanmani tavsiye ederim kuzenim 7 gün önce doğum yapti kendindeki enfeksiyon bebeğe geçmişKızlar bu arada demeyi unutmuşum son bir kaç gündür gelen akıntı rahatsız etmişti çünkü rengi değişmeye başladı haliyle enfeksiyon riski insanı korkutuyor doktor da fitil verdi haklı olarak ama işte merak durur musun illa bir bakacaksın kullanan var mı diye bişey bulamadımilk 3 ay kullanmayın diğer aylar doktor kar zarar hesabı yaparak verir zorunda kalmadıkça kullanmayın diyor ama çok sıkıntı olsa vermezdi herhalde ya
![]()
Yani enfeksiyon var mı bilmiyorum ama sonuçta akıntıda renk değişti demekki bişeyler ters gidiyor bende kullanacağım sonuçta ciddi hasarı olan bir fitil olsa tutup vermez dedim artık kendimceEğer enfeksiyon varsa kullanmani tavsiye ederim kuzenim 7 gün önce doğum yapti kendindeki enfeksiyon bebeğe geçmiş
Hangi renkti akıntın canım?Yani enfeksiyon var mı bilmiyorum ama sonuçta akıntıda renk değişti demekki bişeyler ters gidiyor bende kullanacağım sonuçta ciddi hasarı olan bir fitil olsa tutup vermez dedim artık kendimce
Şimdi gerçekten mide bulandırmak istemem amaHangi renkti akıntın canım?
Yesile donduyse aman diyim bence kullan canım riske atma derim doktor verdi sonucta . Birde suyu bol içŞimdi gerçekten mide bulandırmak istemem amaaşırı grip olduğumuz zaman yeşilimsi bir sümük olur ya hani ne koyu yeşil dersin ne de beyaz ortası bişey önce böyle değildi ama son 2 3 günde oldu ve arttı