2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Y bedene nasil kadar veriyorsunuz 😊 benim pijamalarım cok onlar olur o zaman banada demi😊 ben henüz hastane icin alamadim bi türlü karar vermedim. Netten görmek lazm sanirim

Sağlıkla giy bedenini ne aldın ben de yedek alayım dedim bir tane pijama ve sabahlık almıştım zaten bedenini tutturamam diye alamadım Trendyoldan
Trendyol olduğu için koşulsuz iade hakkı var pek takılmadim yani ama ben normalde m giyiyorum biraz daha salaş olması adına l aldım daha rahat olabilmek adına birde düğmeli olduğu için salaş seviyorum böyle şeyleri

Kızlar bu emzirme aletinin bedenini neye göre alıyorsunuz. Doğumdan sonra göbek olmuş olacak ya yine kaç beden alsam karar veremiyorum. Bi de bedenleri göğüs ölçülerine göre yazmışlar anlamadım.

Kızlar bu emzirme aletinin bedenini neye göre alıyorsunuz. Doğumdan sonra göbek olmuş olacak ya yine kaç beden alsam karar veremiyorum. Bi de bedenleri göğüs ölçülerine göre yazmışlar anlamadım.
Canım ben emzirme sütyeni aldım bambo atletler aldım daha rahat okuyor emzirme atletini pek sevmiyorum ben boyum uzun olduğu İçin alttan açık kalıyor göbüşüm 😄

Kızlar ara ara ferrum kullanıyordum şimdi fark ettim ki içinde folik asitte var dr un verdiği multivitaminde de folik asit var bugün folik asitin fazlasının otizm yaptığını okudum bu doktorlar neden böyle yapıyor aklım almıyor artık benim 😡 denek miyiz biz

Bunu bende merak ediyorum. Almadım henüz 🤷🏻‍♀️
Ya benim çatlaklar aldı başını gidiyor😒 5 tane olmuş 🥺

Yatamiyorum ya mide yanmasından asit geliyor agzima agzima.kalkiyorum duzeliyor yatiyorum ayni uyutmuyor kac gecedir.😩
Yatakda dönüp duruyorum bir tane tokat yedim benim oglan popoma vuruyor düzgünce yat diye 🤣
Bende de var reflü gaviscon ve renie kullanıyorum iyi geliyor şükür 🙏🏻 Sen kullanmıyor musun canım? Yatarken çift yastığa geçtim bide😒 incecik yastıkla yatardım normalde

Yatamiyorum ya mide yanmasından asit geliyor agzima agzima.kalkiyorum duzeliyor yatiyorum ayni uyutmuyor kac gecedir.😩
Yatakda dönüp duruyorum bir tane tokat yedim benim oglan popoma vuruyor düzgünce yat diye 🤣
Benim de yatınca midem ağzıma geliyor. Yastığı yükseltince bi tık daha iyi. Zaten sağ sol yatmaktan kalça kollar kemik ağrısı vardı. Bu da başladı. Hayırlısı ile 1.5 2 ay daha atlatabilseydik.

Benim de yatınca midem ağzıma geliyor. Yastığı yükseltince bi tık daha iyi. Zaten sağ sol yatmaktan kalça kollar kemik ağrısı vardı. Bu da başladı. Hayırlısı ile 1.5 2 ay daha atlatabilseydik.
Yastığı dik koydum bende .iyice uykum gelince yatircam 😄uyurken hissetsem de uykum agir oldugu icin pek uyanmiyorum.

Off valla herşey zorlaştı artik bende davul gibiyim popoma kramp gibi birsey giriyor resmrn. Bebek dürtüyor nereye donsem🤭 bacak aram sağım solum heryerine yastık koyasım var. Sadece bacak ara yetmiyor

Back
X