2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Oğlumda benim de öyleydi bunda fazla kıyafet de almadım
4 takım yendiogwn 4 ya da 5 takım 1-3, 3-6 ay karışık aldim. Esim de dağ başında değiliz çocuk doğduktan sonra eksik oldukça alırız diyor. Adam fazla rahat bu ara gözüme batıyor 🤣 bizim de aslında öyle çok kimsemiz yok kayinvalidem ettim onun ailesi... Annemler gelecek bir de. Ben kendi memleketim de olsa kuzenlerim falan çok kalabalık olurdu. Kafam iyiden karıştı 🤣
İşte biz ilde olunca odayı annem ben eşim ve hastahane ekibi görür anca ne gerek var o yüzden 😂😂 neyse Allahtan bir benim kafam karışık değilmiş 😂😂Allahım daha hastahane çantamın sadece çantası hazır 😂cidden eşinin rahatlığından isterdim ama öyle ihtiyacım var ki o kafaya 😅

İşte biz ilde olunca odayı annem ben eşim ve hastahane ekibi görür anca ne gerek var o yüzden 😂😂 neyse Allahtan bir benim kafam karışık değilmiş 😂😂Allahım daha hastahane çantamın sadece çantası hazır 😂cidden eşinin rahatlığından isterdim ama öyle ihtiyacım var ki o kafaya 😅
Kiz yine iyi cantan belliymiş bizim valizler iç içe girmiş bir şekilde dolabın üstünde. Üzerinde de başka bir şey var neymiş valizi aldığı anda her şey bozulurmus uğraşamazmis poşete ya da sirt çantasına koyalım diyor 🤣 düşün bir de ben her an doğuma girebilirim şaka gibi. Bence bu kadar rahat bir eş de iyi değil. Gerçi geçen hastaneye yattığımda rahatlığı bir anda kayboldu stres yaptı sevk etme olayını falan duyunca

Kiz yine iyi cantan belliymiş bizim valizler iç içe girmiş bir şekilde dolabın üstünde. Üzerinde de başka bir şey var neymiş valizi aldığı anda her şey bozulurmus uğraşamazmis poşete ya da sirt çantasına koyalım diyor 🤣 düşün bir de ben her an doğuma girebilirim şaka gibi. Bence bu kadar rahat bir eş de iyi değil. Gerçi geçen hastaneye yattığımda rahatlığı bir anda kayboldu stres yaptı sevk etme olayını falan duyunca
Poşete koyalım mı dedi daha neler duyacak bu kulaklar eşinden😂😂bence duruma göre ciddileşiyor boşver bir kişi de öyle olmalı

Onu bende okumuş bulundum sonra kendi kendime dedim artık asla birilerinin hikayesini okumam, aslında herkesin süreci bambaşka sonuçta kişiler ve şartlar aynı değil ama insan tuhaf oluyor, ben kolayca kimseye eee nasıldı demem ama maşallah hamile olduğumu öğrenen bi anlatma çabasında bu da iyi değil. Bana gözüme bakıp kendimi hastahane penceresinden atmak istedim dediklerinde iyilik olmuyor ki 🤷‍♀️
Çok şükür bana kimse kötü doğum hikayesi anlatmadı hiç. Sadece doğumdan sonra işte çok uykusuz kalacaksın, şöyle zor böyle zor vs diyorlar. Ben de siz atlatmışsınız işte ben de atlatırım falan diyorum😅 yani bu zorluklardan kimse ölmemiş di mi bırakın da yaşayıp görelim yav

Ay çok merak edip, korkacağımı bildiğim halde gidip okudum 🙈 aman yarabbim okumaz olaydım korktum🤐
Gerçekten ya Allahım sen koru 🥺 iyi düşünelim iyi olsun canımlar, inşallah çok güzel geçiririz süreçlerimizi 🙏🏼

Kan değerlerin iyiyse hava soğumaya başladı ya ondan olabilir benim mevsim değişiminde elim ve ayağımda egzama gibi bişey oluyordu kırmızı kırmızı şişip gece bile uykumdan uyandırıyordu öyle kötü yani, deniz suyuna ulaşma imkanın varsa onunla yıkayınca kurutuyor en doğal 😅
Kese kese bence 🤗 bebemi dogurayim Allahin izniyle kendimi memlekete gidip hamama atacagim biri beni soyle keselesin masaj spa camur hepsine girecegim biz hamamcı bir aileyiz bu arada bizim ufaklikta kucuk yasta kaplıcalarla tanışacak 🤗🤗🤗🤗

Çok şükür bana kimse kötü doğum hikayesi anlatmadı hiç. Sadece doğumdan sonra işte çok uykusuz kalacaksın, şöyle zor böyle zor vs diyorlar. Ben de siz atlatmışsınız işte ben de atlatırım falan diyorum😅 yani bu zorluklardan kimse ölmemiş di mi bırakın da yaşayıp görelim yav

Gerçekten ya Allahım sen koru 🥺 iyi düşünelim iyi olsun canımlar, inşallah çok güzel geçiririz süreçlerimizi 🙏🏼
Birde şey var ooo bebek çok masraf diyenler bunu bide en yakın arkadaşlarımız diyor ya sinir tepeme geliyor çünkü 2 yıllık tüm sürecimi biliyorlar tedavilere zaten onca para harcamışım şu saatten sonra masraf olsa bile masraflı dermiyim diyorum evet evet haklısın sonra yine aynı laf 🤦‍♀️

Kese kese bence 🤗 bebemi dogurayim Allahin izniyle kendimi memlekete gidip hamama atacagim biri beni soyle keselesin masaj spa camur hepsine girecegim biz hamamcı bir aileyiz bu arada bizim ufaklikta kucuk yasta kaplıcalarla tanışacak 🤗🤗🤗🤗
Allahım bende denize girmeyi bile sevmem ıslaklıkla ilgili sevdiğim tek şey düzenli banyo o kadar 😂öyle hamam kaplıca tarzı şeyde ruhum daralır gibi 😂

Birde şey var ooo bebek çok masraf diyenler bunu bide en yakın arkadaşlarımız diyor ya sinir tepeme geliyor çünkü 2 yıllık tüm sürecimi biliyorlar tedavilere zaten onca para harcamışım şu saatten sonra masraf olsa bile masraflı dermiyim diyorum evet evet haklısın sonra yine aynı laf 🤦‍♀️
Hayır bunları düşünemiyoruz zannediyorlar ya ona ayrı sinir oluyorum. Hadi ya ben masraflı olduğunu bilmiyordum sen söyleyince öğrendim sanki 🤦🏻‍♀

Allahım bende denize girmeyi bile sevmem ıslaklıkla ilgili sevdiğim tek şey düzenli banyo o kadar 😂öyle hamam kaplıca tarzı şeyde ruhum daralır gibi 😂
Su kuşuyumdur ben insallah kızımda sever suyu 🤗 kese yapamıyorum banyoda tansiyonum duser diye su sıralar hızlıca yıkanıyorum

Kime neymiş herkes kesesine göre hareket eder zaten bosver salla 🤪

Kızlar bizimde gorus gunumuz bugun biraz kalabalik gidecegiz bugun kayinvalidem de gormek istedi bebisi ☺ bir de esimin yigeni oda gelmek istedi manevi ablamız artık oda tek bırakmak istemiyorum onuda evde 🤗🤗🤗

Kızlar bizimde gorus gunumuz bugun biraz kalabalik gidecegiz bugun kayinvalidem de gormek istedi bebisi ☺ bir de esimin yigeni oda gelmek istedi manevi ablamız artık oda tek bırakmak istemiyorum onuda evde 🤗🤗🤗
Güzel haberler ile gel inşallah 🥰

Ya kendimi gördüm sende. Bebek odasını bir görseniz her yer her yerde. Eşim 10 gün önce beşiği kurmaya başladı her parçası bir tarafta. İşleri yoğun bitiremedi bir türlü bende zorlamak istemiyorum ama toparlanamadım hiç. Ne çantam hazır ne çocuğun odası. Oda bitecekte ondan sonra kalan alana göre halı tül bakacağız. Biz bu gidişle ne çikolataya yetişiriz ne oda süslemeye valla. Çocuk doğana kadar oda yetişsin yeter diyorum artık.

Ya kendimi gördüm sende. Bebek odasını bir görseniz her yer her yerde. Eşim 10 gün önce beşiği kurmaya başladı her parçası bir tarafta. İşleri yoğun bitiremedi bir türlü bende zorlamak istemiyorum ama toparlanamadım hiç. Ne çantam hazır ne çocuğun odası. Oda bitecekte ondan sonra kalan alana göre halı tül bakacağız. Biz bu gidişle ne çikolataya yetişiriz ne oda süslemeye valla. Çocuk doğana kadar oda yetişsin yeter diyorum artık.
Benimde cantam vs hazır değil, daha eksilerimiz dolu .oda zaten olmayacak park yatakla bizim oda da olack. Oda süsleme ben ilkinde gazide yapmistm, özel odaydi kapiya süs, birde benim yatağın arkasina iyi ki doğdun ,..... yaziyordu bjz kendimiz yapmsitk balonla filan etrafıni süsledik. Çikolatayı ablam almıştı hic sey yapmadım. Şimdi doğum için hastaneyle konusunca belki vardir icinde süsleme olmasada olur yani. Ama sey düşünüyorm güzel sunumluklarla kurabiye,şerbet vs ama eşim cok gereksiz görüyor. Çikolata yine alinir. Bakalım nasil olacak. Hayrlisiyla cantalari hazrlasaydik

Back
X