2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Allahım hiç çocuğun burcu ne olacak diye üstünde durmamışım ben 😂bizde ben yengeç eşim de yengeç ama onun yükseleni de ikizler 😂😂😂😂 benim burcumu hiç yansıtmadığımı söylerler ama eşim ikizler ile yengeç için herşeyi taşıyor maşallah 😂😂😂
Valla burc önemli benim ki yay da olabilir oglakta bilmiyorum valla 🤣

Valla benimde ne yayla ilgili bilgim var ne de oğlakla ilgili ki işin ilginç yanı etrafımda ikisinden de yok ama benim kızım oğlak olacak çünkü ben devlet hastanesine gidiyorum doktor biz 39. Haftada sezeryana alıyoruz dedi 3-10 ocak arası bir günde alırız senin kızı da dedi.
39+1 de dedi bana da 16 Ocak oluyor hayırlısı ile inşallah

Ayy kızlar burda bahsedilince merak ettim, bir derdim var kısmındaki doğum hikayesini okudum. Kadıncağıza acayip üzüldüm ya hayvana böyle davranılmaz.. ne ufacık saygı duymuşlar ne en ufak bilgi vermişler, ruhsuz bir et parçası gibi davranmışlar, suyunu patlatıyorum diye haber vermek bile çok mu zor yahu. Kadına travma yaşatmışlar resmen, bunun yüzünden mi bunları çektim diye bebeğine ısınamamış. Yazıklar olsun ya. Sonra neden ülkemizde sezaryen doğum çok fazla diyorlar. Eee doğumhane mi işkencehane mi belli olmayan bu tarz olaylar yaşandıkça, duyuldukça göze almayı istememek de aşırı normal..
Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın ne diyeyim. Çok moralim bozuldu 😓

Ayy kızlar burda bahsedilince merak ettim, bir derdim var kısmındaki doğum hikayesini okudum. Kadıncağıza acayip üzüldüm ya hayvana böyle davranılmaz.. ne ufacık saygı duymuşlar ne en ufak bilgi vermişler, ruhsuz bir et parçası gibi davranmışlar, suyunu patlatıyorum diye haber vermek bile çok mu zor yahu. Kadına travma yaşatmışlar resmen, bunun yüzünden mi bunları çektim diye bebeğine ısınamamış. Yazıklar olsun ya. Sonra neden ülkemizde sezaryen doğum çok fazla diyorlar. Eee doğumhane mi işkencehane mi belli olmayan bu tarz olaylar yaşandıkça, duyuldukça göze almayı istememek de aşırı normal..
Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın ne diyeyim. Çok moralim bozuldu 😓
Ya girdim ben de okudum şimdi ve ben de çoğu şeyi bilmediğimi fark ettim malum ilk doğum. Yarından itibaren ben de her şeyi araştırmaya başlayacağım 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Oğlumda hastane odasında susletecektim ama şansıma anlaşması bitmisti hastanenin biz de kendimiz süsledik kız kardeşim eltjm falan baya güzel olmuştu. İsimli falan yaptırmıştır, balonlar süsler... Çikolatayı isim yazdırmasın hosgeldin bebek diye almıştım ama bunda hicbir sey yaptirasjm yok. Haksızlık mı oluyor böyle bilmiyorum. Sadece çikolata ve kolonya mi olsa diyorum. Ya ağrıdan falan hicbirseye hevesim kalmadı. Eşim zaten sevmiyor böyle şeyleri gereksiz abartı ve masraf olduğunu düşünüyor 🤣 Kararsiz kaldım yaptıracağım desem yaptirma demez yaptıralım der ama hiç heyecanlanmiyor sinir oluyorum bende
Benim de hic yapasim yok ya... Amann zaten merkezde yapicam doğumu gelen giden olmaz doğurup gelirim 😄
Eve lohusa serbeti felan ayarlicam ya isimli cikolata ya da kuzen ve yakin arkadaslara dagitmalik hediyelik alicam buyuk ihtimal cikolata yaptiririm.

Ya girdim ben de okudum şimdi ve ben de çoğu şeyi bilmediğimi fark ettim malum ilk doğum. Yarından itibaren ben de her şeyi araştırmaya başlayacağım 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Benim en çok korktuklarım; çatı muayenesi, sonda ve doğum anında korkup ıkınamamak😐 doğurmaktan daha çok bunlardan korkuyorum. Sezeryandada doğum sonrası süreçten korkuyorum. Sonda takılan oldu mu daha önce?

Benim en çok korktuklarım; çatı muayenesi, sonda ve doğum anında korkup ıkınamamak😐 doğurmaktan daha çok bunlardan korkuyorum. Sezeryandada doğum sonrası süreçten korkuyorum. Sonda takılan oldu mu daha önce?
Bana takıldı canım. Ben acır diye biraz korkuyordum uyuştuktan sonra taksanız olur mu diye rica etmiştim. Takılmasını öyle atlattım. Çıkarırken acır diye korkuyordum. Bu arada bu korkuların sebebi daha önceden okuduğum ya da çok acıdı diye anlatanların deneyimleriydi..
ama odaya çıktıktan epey sonra sondayı çıkarırken benim canım hiç acımadı. Ki çok tatlıdır 🙈 ama sıfır acıydı.

Kiz yine iyi cantan belliymiş bizim valizler iç içe girmiş bir şekilde dolabın üstünde. Üzerinde de başka bir şey var neymiş valizi aldığı anda her şey bozulurmus uğraşamazmis poşete ya da sirt çantasına koyalım diyor 🤣 düşün bir de ben her an doğuma girebilirim şaka gibi. Bence bu kadar rahat bir eş de iyi değil. Gerçi geçen hastaneye yattığımda rahatlığı bir anda kayboldu stres yaptı sevk etme olayını falan duyunca
Kizzz nasil hazir degil o kadar ağrıya 🤣 ben valiz,bebek cantasi, süt sagma makinesini üst uste koydum hazir olda bekliyorum 🤣

Eklentiler

• 1668712072297973918226251052066.webp
    1668712072297973918226251052066.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 51
Ben sonda dan korkuyordum ama artık geçti arkadaşımda tam onun çıkma zamanına denk geldim yürüyüş yapacaktı sezeryandan sonra arkam dönüktü ama küçük bir ıh dedi o kadar sordum çok mu acıdı diye hayır sezeryan ağrısından o sadece çekildiğini fark ettim o kadar dedi, zaten hart hurt eden biri olmaz ise genelde zoru yok diyorlar içimizi ferah tutalım 🥰

Bana takıldı canım. Ben acır diye biraz korkuyordum uyuştuktan sonra taksanız olur mu diye rica etmiştim. Takılmasını öyle atlattım. Çıkarırken acır diye korkuyordum. Bu arada bu korkuların sebebi daha önceden okuduğum ya da çok acıdı diye anlatanların deneyimleriydi..
ama odaya çıktıktan epey sonra sondayı çıkarırken benim canım hiç acımadı. Ki çok tatlıdır 🙈 ama sıfır acıydı.
🤣Benim sezeryan sonrasi bi baktim yan tarafta sarı torba var bu ne dedim sonda taktilar dediler halen -hadi be benim degil bu diye inkar ediyordum 😅 yani kısaca haberim bile olmadi canim takildigindan.
Ben spinal belden asagi oldum ama asansore bindiğimi hatirlamiyorum heralde dikis esnasindan sonra uyuttular haberim yok🤭

Back
X