Benimde ilk tüp bebek denemem sol tüpüm tıkalıymış benimde18 ocakta transfer oldum. Yaşım 28 kilom 58 bende pcos var ve sağ tüpüm kapalıymış. İlk tüp bebek denemem.dua edin
Benim de 3 bc orta kalite dondurulmuş bir tane daha var 13 yumurta toplanmıştı 1 transfer edildi 1 kaldı. Olacak olanı her türlü yaşayacağız tabi inşallah tutmuştur embriyolarımızBenimde ilk tüp bebek denemem sol tüpüm tıkalıymış benimdeembriyo kaliteniz ne ? Benim üzüldüğüm konu bi tane embriyom var ve orta kalite 3cc
Hayırlısı olur inşallah rabbim bizleri de sevindirsin.İnşallah yarın 1 de transferim dualarınızı bekliyorum kızlar. Sen de bahçecide olmuşsun galiba hangi şehir hangi doktor? Ben ankara bahçeci yusuf aytaç hoca
Amin inşallah ben su içmeye başladımHayırlısı olur inşallah rabbim bizleri de sevindirsin.
Yarın benim de transferim olacak.
Maşallah çok içme 1 litre yeterli diyorlardı.Amin inşallah ben su içmeye başladım
Kızlar embriyolog geldi çözülünce biraz daha düşmüş kalitesi çok üzüldüm. Doktor belli olmaz transfer edelim dedi. Dua esin nolur böyle bi şey duyan oldu mu başına gelen?Maşallah çok içme 1 litre yeterli diyorlardı.
Maryo canım adet durumun nasıl oldu benim bi az Bi çok hala devam ediyor sende de yanma oluyormu bende hala yanma devam ediyor..Amin canim. evet sağ bacak özellikle kramp giriyo hamlamış gibi .ilaçların etkisi heralde bi bende mi var acaba diyordum demekki sende de oluyomuş Allah şifa versin hepimize ruhen ve fiziken. Regl olunca bu tür sikayetlerimiz gider diye düşünüyorum. Yürüyüş belki iyi gelir ama ankaranin ayazında kafanı camdan cikaramazsin öyle ki ayaz bi memleket. Kekik demeyip içtim canım hen ağrı kesici hemde adet söktürücü. Maydanoz sapı demledim içtim regl olsun diye . Tarlusal ilaç icmektense doğal yöntemler daha iyi . 10 gün içinde oluruz inşallah canım Allah yardım etsin cumlesine
Ben oldum regl temizlendim bile canım ama az gördüm kanama miktarı öncekilere göre azdı. Belki ilaçlardan bilemem. Yanma olmadı bende .. hepinizin kandili kutlu olsun kızlar dualarımızı yasarken buluruz kebdimizi InsalalhMaryo canım adet durumun nasıl oldu benim bi az Bi çok hala devam ediyor sende de yanma oluyormu bende hala yanma devam ediyor..
Geçmiş olsun canım. Ne yaptın kist işini?merhaba çikolata kistiniz kaç cm acaba. ben de 6 ocakta opu oldum iki embriyom var 3. günde donduruldu. doktorum kisti alalım öyle transfer yapalım diyor tutunmaya engel olabilirmiş. bende 4 yumurta toplandı 2 si boş çıktı ikisi döllendi. kist yüzünden az yumurta toplanmış olabilir diyor gerçi yaşım da 41 ilk denemem. kistim 5.8 cm. çok kararsızım kisti aldırmadan mı transfer ettirsem aldırıp mı
Geçmiş olsun canım. Ne yaptın kist işinimerhaba çikolata kistiniz kaç cm acaba. ben de 6 ocakta opu oldum iki embriyom var 3. günde donduruldu. doktorum kisti alalım öyle transfer yapalım diyor tutunmaya engel olabilirmiş. bende 4 yumurta toplandı 2 si boş çıktı ikisi döllendi. kist yüzünden az yumurta toplanmış olabilir diyor gerçi yaşım da 41 ilk denemem. kistim 5.8 cm. çok kararsızım kisti aldırmadan mı transfer ettirsem aldırıp mı
Canım sonuç ne oldu?Bende 41 yaşındayım, yani 7. Denemem bu yaşımda benimde miyomlarim vardı rahim dışı olduğu için çoğu doktor engel değil dedi.kalitesiz de kaliteli de transfer yaptım olmadı hiç pozitif görmedim. Eşimin arkadasinin gittiği doktora gittim ve bana bir çok olumsuzluk yaşadığın için bu sefer aldırmam lazım dedi birde öyle deneyelim dedi. Ve muayene sırasında ilk defa bu doktor gördü, bende polip te varmış açık ameliyat oldum moyomlar için polip ameliyatını da yumurta toplama esnasında oldum, ve kalitesiz embriyo dondurmak istemediğimi söyledim diğerlerini es geçtim iki tane iyi kalite ama aşırı iyi değil kendi capinca gününde iyi ilerlemiş embriyolar ve ayın 3 de transfer oldum şuan bekliyorum cumartesi tahlil yaptıracağım inşallah bu işlemlerimiz ve emeklerimiz boşuna gitmez rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Geçmiş olsun. soğan suyu liste iyi mi geldi?amin canım yani inan bitkisel bilimsel manevi her yolu deniyorum eminim her kes öyledir. benim bir tane döllenmiş yumurtam vardı diğerinde döllenme olmadı dendi. bu pazar günü bir kaç türbe ziyareti yaptık annemlerle pazartesi günü diğer yumurtamda da döllenme olduğunu ve üçüncü güne ulaştığı söylendi. insan her şeye umut bağlıyor Allahtan istiyoruz tabi ama neden sevdiği kullarının aracılığını istemeyelim ki :) konudan konuya atlıyorum ama soğan suyunu içmeden önce benim kistim 7,5 cm idi doktor o zaman ameliyat demişti. ben de bana 1 ay süre verin deyip hem takviyelerimi kullandım hem biraz kilo verdim hem de soğan suyu içtim. kist 5.5 cm e inmişti. eşimin bir akrabası soğanı yemeklere de bol bol kullan demişti kendisi 43 yaşında 3 tüp bebek yaptı olmadı sonra doğal yolla hamile kaldı. yani anlayacağın kız kardeşim kimden ne duysam oraya koşuyorum. doktorum da çok defa tüp bebek denemiş başarılı olamamış bir kadın. her kes birbirini anlıyor aslında.
canım ben kisti aldırmadan transfer ettirmeye karar verdim. tabi son söz yine doktorumda. ben şuan transferi bekliyorum. sadece estrofem kullanıyorum. biraz kisti büyütmüş tabi östrojen olduğu için kisti besliyomuş. haftaya çarşamba kontrolüm var.Geçmiş olsun canım. Ne yaptın kist işini
Canım sonuç ne oldu?
valla ondan mı oldu bilmiyorum ama yediklerime dikkat edip 5-6 kilo verdim tatlı falan yemedim 7 cm den 5.5 cm e küçülmüştü. soğan suyunu da içtim tabi.Geçmiş olsun. soğan suyu liste iyi mi geldi?
Amin canım benim Benin hala devam ediyor leke bazen Bi çoğaldı bakalım bitsede gitsem Dr a BiBen oldum regl temizlendim bile canım ama az gördüm kanama miktarı öncekilere göre azdı. Belki ilaçlardan bilemem. Yanma olmadı bende .. hepinizin kandili kutlu olsun kızlar dualarımızı yasarken buluruz kebdimizi Insalalh
Doktorun ne yorum yapıyor canım.valla ondan mı oldu bilmiyorum ama yediklerime dikkat edip 5-6 kilo verdim tatlı falan yemedim 7 cm den 5.5 cm e küçülmüştü. soğan suyunu da içtim tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?