2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

18 ocakta transfer oldum. Yaşım 28 kilom 58 bende pcos var ve sağ tüpüm kapalıymış. İlk tüp bebek denemem. dua edin
Benimde ilk tüp bebek denemem sol tüpüm tıkalıymış benimde embriyo kaliteniz ne ? Benim üzüldüğüm konu bi tane embriyom var ve orta kalite 3cc

Benimde ilk tüp bebek denemem sol tüpüm tıkalıymış benimde embriyo kaliteniz ne ? Benim üzüldüğüm konu bi tane embriyom var ve orta kalite 3cc
Benim de 3 bc orta kalite dondurulmuş bir tane daha var 13 yumurta toplanmıştı 1 transfer edildi 1 kaldı. Olacak olanı her türlü yaşayacağız tabi inşallah tutmuştur embriyolarımız

İnşallah yarın 1 de transferim dualarınızı bekliyorum kızlar. Sen de bahçecide olmuşsun galiba hangi şehir hangi doktor? Ben ankara bahçeci yusuf aytaç hoca

İnşallah yarın 1 de transferim dualarınızı bekliyorum kızlar. Sen de bahçecide olmuşsun galiba hangi şehir hangi doktor? Ben ankara bahçeci yusuf aytaç hoca
Hayırlısı olur inşallah rabbim bizleri de sevindirsin.
Yarın benim de transferim olacak.

Kızlar embriyo çözülünce kalitesi düşmüş başına böyle bi şey gelen ve tutan bildiğiniz duyduğunuz var mı

Maryo canım adet durumun nasıl oldu benim bi az Bi çok hala devam ediyor sende de yanma oluyormu bende hala yanma devam ediyor..

Maryo canım adet durumun nasıl oldu benim bi az Bi çok hala devam ediyor sende de yanma oluyormu bende hala yanma devam ediyor..
Ben oldum regl temizlendim bile canım ama az gördüm kanama miktarı öncekilere göre azdı. Belki ilaçlardan bilemem. Yanma olmadı bende .. hepinizin kandili kutlu olsun kızlar dualarımızı yasarken buluruz kebdimizi Insalalh

Geçmiş olsun canım. Ne yaptın kist işini?

Geçmiş olsun canım. Ne yaptın kist işini
Canım sonuç ne oldu?

Geçmiş olsun. soğan suyu liste iyi mi geldi?

Geçmiş olsun canım. Ne yaptın kist işini

Canım sonuç ne oldu?
canım ben kisti aldırmadan transfer ettirmeye karar verdim. tabi son söz yine doktorumda. ben şuan transferi bekliyorum. sadece estrofem kullanıyorum. biraz kisti büyütmüş tabi östrojen olduğu için kisti besliyomuş. haftaya çarşamba kontrolüm var.

Amin canım benim Benin hala devam ediyor leke bazen Bi çoğaldı bakalım bitsede gitsem Dr a Bi

Kızlar bende bugün çatlatma ignemi oldum salı korona testi vereceğim Perşembe transfer korona testi birde artı olarak eşimden istediler birimizden biri pozitif çıkarsa transfer iptal mübarek günde tek duam salı günü test sonuçlarımizin negatif çıkmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…