2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Allah gönlüne göre versin inşallah

merhaba benim 25 ocakta transferim gercekleşti. 2020 de dondurmustuk 4 tane embriyom vardı bir tanesini kullandık.5.gün 4ab dediler kalitesini yanlış hatırlamıyorsam. bu ikinci tüp bebeğimiz ilkinden bir kızımız var:)

Kan da ne istiyor peki

Hormonlara bakıyorlar LH hormonu e2 ve progestan .hem.kan hemde ultrason ile rahimi gebeliğe hazır hale getirip sonra transfer yapıyolar

Aaa daha yapılıyor mu covit testi ya bende bu ay başı transfer oldum yapmadı özel hastane benimki de ama inş negatif çıkar zaten hastalık belirtin yoksa negatif çıkar merak etmeyin

Kızlar merhaba 20 sinde transfer olmuştum.evde test yaptım bir bakar misiniz

Şişli Memorial de tedavi görüyorum bende yani sadece bu hastane de kaldı covid testi zaten çok stresimiz var o kadar ilaç iğne kullan sonra pozitif çık.iptal et
Bende orda tedavi görüyorum gerçekten çok anlamsız geliyor. Yumurta toplama işleminde mesela bende çok stres oldum 2 gün de devlette çıkmıyordu o zaman sonuçlar hayda bu sefer o hastanede paralı yaptırdık. Hadi eşimden o zaman aldılar transfer de eşimden de istediler ne kadar anlamsız.

Evet bana da son kontrolde dediler bizde acıbadem de test veriyoruz az parada değil yani Amerikan hastaneleri dahil istemiyor korona testi yani tam sona gelmişken pozitif çıkması kötü olur sürekli iş yerlerimizden izin alıyoruz bir kez daha bu sebeble iptal oldu

Gerçekten haklısınız yani iptal olması bide maddi manevi zor bi şey. Şuanda covidden daha beter influenza var yani onun olmadığı ne malum mesela o testte çıkmıyor. Biraz para tuzağı yani testi memorialde biraz daha uyguna yaptırabiliyorsunuz aklınızda bulunsun hani Acıbadem’de veriyorsanız sorun isterseniz ücretlerini.
Ben devlette verdim transfer için 24 saatte çıktı şükür ki. Memorial da o sonuçları da transferden iki dk önce e nabızdan sonuçlarınıza bakabilir miyiz dediler öyle gösterdik hani belki başkasının sonucunu gösterdim nerden belli ne kayıt ne kürek belli o sonuç için de saçmalıyorlar bazen.

İlk testi Memorial de verdim ve testim pozitif çıktı ve sıfır ağrı belirti vardı doktorum klinik doktoru bir dahaki testi başka hastane de vermemi söyledi para tuzağı gibi geliyor bana da o yüzden başka hastanede veriyorum testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…