Allah gönlüne göre versin inşallahcanım ben kisti aldırmadan transfer ettirmeye karar verdim. tabi son söz yine doktorumda. ben şuan transferi bekliyorum. sadece estrofem kullanıyorum. biraz kisti büyütmüş tabi östrojen olduğu için kisti besliyomuş. haftaya çarşamba kontrolüm var.
canım şu an için normal diyor yani kistin büyümesi beklenen bir sonuçmuş. bakalım bekleyeceğizDoktorun ne yorum yapıyor canım.
inşallah hepimizin canım.Allah gönlüne göre versin inşallah
Kan da ne istiyor pekiBilemedim valla canım benim bildiğim kan ultrason şeklinde ilerler . Ilk defa böyle birseye denk geldimyine de hayırlısı bakalım belki o şekilde tedavi ilerletiyo doktorun iyiyse sorun etme inşallah güzel süreçler sonuclar olur
Aaa daha yapılıyor mu covit testi ya bende bu ay başı transfer oldum yapmadı özel hastane benimki de ama inş negatif çıkar zaten hastalık belirtin yoksa negatif çıkar merak etmeyinKızlar bende bugün çatlatma ignemi oldum salı korona testi vereceğim Perşembe transfer korona testi birde artı olarak eşimden istediler birimizden biri pozitif çıkarsa transfer iptal mübarek günde tek duam salı günü test sonuçlarımizin negatif çıkmasi
Memorial hala covid testi istiyor maalesefAaa daha yapılıyor mu covit testi ya bende bu ay başı transfer oldum yapmadı özel hastane benimki de ama inş negatif çıkar zaten hastalık belirtin yoksa negatif çıkar merak etmeyin
Bahçelievler memorial istiyorMemorial hala covid testi istiyor maalesef
Test at bakalım bizde canımKızlar merhaba 20 sinde transfer olmuştum.evde test yaptım bir bakar misiniz
Var gibi gördüm ben canım
Şişli Memorial de tedavi görüyorum bende yani sadece bu hastane de kaldı covid testi zaten çok stresimiz var o kadar ilaç iğne kullan sonra pozitif çık.iptal etBahçelievler memorial istiyor
Bende orda tedavi görüyorum gerçekten çok anlamsız geliyor. Yumurta toplama işleminde mesela bende çok stres oldum 2 gün de devlette çıkmıyordu o zaman sonuçlar hayda bu sefer o hastanede paralı yaptırdık. Hadi eşimden o zaman aldılar transfer de eşimden de istediler ne kadar anlamsız.Şişli Memorial de tedavi görüyorum bende yani sadece bu hastane de kaldı covid testi zaten çok stresimiz var o kadar ilaç iğne kullan sonra pozitif çık.iptal et
Evet bana da son kontrolde dediler bizde acıbadem de test veriyoruz az parada değil yani Amerikan hastaneleri dahil istemiyor korona testi yani tam sona gelmişken pozitif çıkması kötü olur sürekli iş yerlerimizden izin alıyoruz bir kez daha bu sebeble iptal olduBende orda tedavi görüyorum gerçekten çok anlamsız geliyor. Yumurta toplama işleminde mesela bende çok stres oldum 2 gün de devlette çıkmıyordu o zaman sonuçlar hayda bu sefer o hastanede paralı yaptırdık. Hadi eşimden o zaman aldılar transfer de eşimden de istediler ne kadar anlamsız.
Gerçekten haklısınız yani iptal olması bide maddi manevi zor bi şey. Şuanda covidden daha beter influenza var yani onun olmadığı ne malum mesela o testte çıkmıyor. Biraz para tuzağı yani testi memorialde biraz daha uyguna yaptırabiliyorsunuz aklınızda bulunsun hani Acıbadem’de veriyorsanız sorun isterseniz ücretlerini.Evet bana da son kontrolde dediler bizde acıbadem de test veriyoruz az parada değil yani Amerikan hastaneleri dahil istemiyor korona testi yani tam sona gelmişken pozitif çıkması kötü olur sürekli iş yerlerimizden izin alıyoruz bir kez daha bu sebeble iptal oldu
İlk testi Memorial de verdim ve testim pozitif çıktı ve sıfır ağrı belirti vardı doktorum klinik doktoru bir dahaki testi başka hastane de vermemi söyledi para tuzağı gibi geliyor bana da o yüzden başka hastanede veriyorum testiGerçekten haklısınız yani iptal olması bide maddi manevi zor bi şey. Şuanda covidden daha beter influenza var yani onun olmadığı ne malum mesela o testte çıkmıyor. Biraz para tuzağı yani testi memorialde biraz daha uyguna yaptırabiliyorsunuz aklınızda bulunsun hani Acıbadem’de veriyorsanız sorun isterseniz ücretlerini.
Ben devlette verdim transfer için 24 saatte çıktı şükür ki. Memorial da o sonuçları da transferden iki dk önce e nabızdan sonuçlarınıza bakabilir miyiz dediler öyle gösterdik hani belki başkasının sonucunu gösterdim nerden belli ne kayıt ne kürek belli o sonuç için de saçmalıyorlar bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?