2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Anneler ben giyim konusunda çok zorlanıyorum çalışıyorum giyecek bişey bulamıyorum bir sürü hamile pantolonu var ablam verdi uzun uzun gömleklerde aldım ama olmuyor yakışmıyor gb hissediyorum birde üst epey uzun olması lazım yoksa karındaki lastik gözüküyor sinir oluyorum .Önereceğiniz aldığınız kıyafetler varsa eklermisiniz milladan iki tayt aldım çok güzel ama benim karnım epey büyüdü belime iniyor yoksa bunlardan çok memnundum.

Eklentiler

• 7328D979-1EBB-4BBC-AADE-34C2E90E80E5.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 62
  • D0623BE0-C56C-43D7-A834-ABE461A902C9.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 58
Ben böyle şeyler giyemiyorum artık sadece hamile pantolonu ve taytı

Ohhh ne güzel canım işte 0 3 çok giydirmeyeceğiz gibi 6 9 da almak mantıklı . Bizim arabamız ablam verdi temiz güzel beşik aldık bir daha ki ay göğüs kremi , pişik kremi o ihtiyaçlara başlıycam.
Ben böyle şeyler giyemiyorum artık sadece hamile pantolonu ve taytı
Üstüne ne giyiyorsun tatlım birkaç kazak aldım ama şu lastik kısımları pantolonun kolumu kaldırsam gözüküyor sanki hemen birde nedense hamile kotu giyince çok kilolu duruyorum sanki

Aslında araba vardı da tentesi fuşya olmaz yani erkek çocuğu, öyle renk konusunda cinsiyetçi değilimdir ama nedense taktım o renge

Hayirlisiyla su kasim bitseydi
Kizlar göğsümüzde hassasiyet basladi mi. Benmmim uclar cok aciyor iki gündür hicbirsey değmesin istiyorum.
Lansinoh baslamak icin cok mu erken.

Evet hamile kotu kilolu gösteriyor bencede bi de kayıp duruyor kazak gömlek uzun bişiler giyiyorum bende gözüküyor bazen ama çokta dert etmiyorum ya çünkü şu an rahatlık daha önemli benim için

C cagla22 canim kiyafet benim.icinde dert. Iri bir insanim zaten. Cok kilo almadim ama herkes cok kilo aldığımı dusunuyor görüntüden dolayi
Pijamalari pantolanlari kesinlikle yukari çekemiyorum. Asagida da düşüp duruyor. Atletim cikiyor perisan haldeyim. Sabrediyorum yapacak borsey yok

Hayirlisiyla su kasim bitseydi
Kizlar göğsümüzde hassasiyet basladi mi. Benmmim uclar cok aciyor iki gündür hicbirsey değmesin istiyorum.
Lansinoh baslamak icin cok mu erken.
Benim ilk zamanlar çok fenaydı, kıyafetler canımı acıtıyordu 2 haftadır eski haline döndü söndüler resmen. Ben kremi gördükçe haftada bir falan sürüyorum yumuş yumuş oluyor dudaklarıma da sürüyorum gün boyu nemlendiriyor

Ya bişey dicem. Benim annemde aparat var bende de kapak var. Yıllarca o aparatı kullanmada. Sıvı deterjanı doktum kendim evlenince de baya bi süre indirmedim kapagı. Çamasırlar da gayet deterjanla köpük köpük yıkanıyor. Yani diceğim o ki bence olmayınca olmaz diye birşey yok ama bence yani. Annem de beko vardı apart falan yoltu yani sonra siemens aldık bende de siemensin başka modeli var

E sen yıkadıysan oluyor demekki en kötü ölçü kapağıya koyarım bende ya çokta gerekli bişi değilmiş anladığım

Benim 2013 ekim kuzum benim kız da çok heyecanlı vallahi bizde öyle sağlıcakla kavuşalım hepimiz aradan uzun zaman geçti tabi
Benimde büyük kızım 2013 temmuz doğumlu 2. 2021 Eylül doğumlu büyük üniversiteye giderken isallah tâbi ufaklıklar ilkokulda olacaklar

E sen yıkadıysan oluyor demekki en kötü ölçü kapağıya koyarım bende ya çokta gerekli bişi değilmiş anladığım
Yani bence oluyo. Ama daha iyi bilenler vardır illaki. Ben ön yıkama yapmıyorum hep normal yıkama. Bazen dr suda bekletme özelliğini kullanıyorum. Şimdiye kadar sıkıntı olmadı lekeler cıkıyo

Kızlar göğüslerim çatladı 27+4 teyim karnımda şimdilik birşey yok ama göğüslerim fena çatladı

Bu ara çok takıntı yaptım canım Görüntüden dolayı öyle düşünüyorlar birde hamişiz sonuçta elbette alcaz kilo . Sabredelim tatlım yapacak birşey yok idare edicez zaten çok ta bişey kalmadı .
Benimde büyük kızım 2013 temmuz doğumlu 2. 2021 Eylül doğumlu büyük üniversiteye giderken isallah tâbi ufaklıklar ilkokulda olacaklar
Oyyyy ne güzel canım maşallah
Kızlar göğüslerim çatladı 27+4 teyim karnımda şimdilik birşey yok ama göğüslerim fena çatladı
Yağ , krem falan kullanmışmıydın ? Benim de çok büyüdü henüz çatlak oluşmadı kızımda da olmamıştı ikinciler de olur dediler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…