Kızlarım ben bunları aldım Allah sağlıcakla giymeyi nasip etsin uygun fiyata geldiler bı de kalın tabanlı terlik aldım süsü yok onun gecelik bayağı süslü oldu tahminimden sade olanlar aksine daha pahalıydı bı tane de renkli alırım gündelik gibi yeter değil mi Eki Görüntüle 3166756
Eki Görüntüle 3166758
Ay ben daha pek bişi almadım usagima, hastane çıkışları var 10 lu zibin 0-3 ay başka da bişi yok gibi ya kuzeninden çok geldi onları bir duzenleyecegim valla biz de kuzen kıyafetleri ile büyüdük uygun durumda olanları kullandiracagim üç torba kıyafet var servet değerinde bugün yarın bir düzenleme yapacağım eksik gördüklerimi alacağım, arkadaşım 0-3 hiç giydirememis doğduktan sonra bebeğine göre al diyor çocuk gelişkin giderse diye biraz da o yüzden ağırdan alıyorum, odasını yaptık, bugun arabasını alacağız ilk ihtiyaçlarını tamamlıyoruz sanırım öyle gidiyor
benim öyle bi kemik agrım yok . bazen bel agrım oluyo ama fıtıkta var zaten normal geliyo ozamanlar pilateste bel kalca egzersizlerine agırlık veriyorum rahatlıyorum
benim öyle bi kemik agrım yok . bazen bel agrım oluyo ama fıtıkta var zaten normal geliyo ozamanlar pilateste bel kalca egzersizlerine agırlık veriyorum rahatlıyorum
Benim de fitigim var ama bel agrisi diyince doktorum direkt süt yogurt tuketiyo musun duzenli dedi pek duzenli tuketemiyorum diyince o zaman sana takviye baslayalim bebege bisey olmaz ama seni sömürür kemik kaybi dis kaybi olur dedi. İlactan sonra bel agrim gecti benim son 3 aya girince vermedi kalsiyum duzenli yogurt sut kefir tuket dedi oyle yapmaya calisiyorum zaten bel fitigi agrisiyla baska bi agri net ayirt ediliyor
Ya kızlar bişi dicem benim makinemin sıvı detarjan gözü yok aparatıda yok internette bile bulamadım şaka mıı ben nasıl yıkayacağım cocikimin çamaşırlarını makine markası LG allah kahretmesin onları uyduruk bi aparat yapamamışlar mı çıldırıcim
Ya kızlar bişi dicem benim makinemin sıvı detarjan gözü yok aparatıda yok internette bile bulamadım şaka mıı ben nasıl yıkayacağım cocikimin çamaşırlarını makine markası LG allah kahretmesin onları uyduruk bi aparat yapamamışlar mı çıldırıcim
Ben Eskişehir'e geldim kızlar görümcemin yanına pazar günü döneceğiz geri izmire. Yolda çok sıkıldım 5 saat sürdü ama ayaklarımı uzatmak istedim hep. Bundan sonra evden kimse çıkaramaz bebik rahat ama hop hop içerde umrunda değil onun
Ben Eskişehir'e geldim kızlar görümcemin yanına pazar günü döneceğiz geri izmire. Yolda çok sıkıldım 5 saat sürdü ama ayaklarımı uzatmak istedim hep. Bundan sonra evden kimse çıkaramaz bebik rahat ama hop hop içerde umrunda değil onun
Kızlarım ben bunları aldım Allah sağlıcakla giymeyi nasip etsin uygun fiyata geldiler bı de kalın tabanlı terlik aldım süsü yok onun gecelik bayağı süslü oldu tahminimden sade olanlar aksine daha pahalıydı bı tane de renkli alırım gündelik gibi yeter değil mi Eki Görüntüle 3166756
Eki Görüntüle 3166758