Ben de suya konulan magnezyum ile d vitamini damla içebiliyorum sadece :)Çok şükür magnezyum haricinde diğerlerini kolay içiyorum
Sanırım bende de var nasıl anlarım canım çok arttı gbBen de kurtulamadim mantardan söyleyeceğim doktora ama daha görüş gününe var
Koku oluyor bir de beyaz krem arası bı renk oluyorBen de suya konulan magnezyum ile d vitamini damla içebiliyorum sadece :)
Sanırım bende de var nasıl anlarım canım çok arttı gb
Bende kötü bir şey olsa doktor söylerdi diyerek kendimi ferahlatmaya çalışıyorum açıkcası her şeyin hayırlısı gerçekten sağlıkla alalım kucağımıza büyütelim inşallahKuzum belki adetin biter bitmez yumurtadin ve o oldu
Bu durumda da erken dollenme olur bir hafta on gün fark eder. Doktor bir sorun görmüyorsa hic dert etme
Ben 2 yaş bile aldımKizlar kiyafet alisverisinde 0-3 aya mi odaklandiniz yoksa 1 yaşa kadar yaydiniz mi?
Bu cati agrilari bende 18. haftadan beri var kimse oyle bir sey demedi. Benim ilk gebelik ama cati agrisi ikinci ve sonraki gebeliklerde gitgide daha erken baslayan bir sey, hic zannetmiyorum catinin darligiyla alakasi oldugunu o yuzden. Ebe biraz sallamis gibime geldi. Annenizin yorumu daha mantikli bence. Tam tersi cati daha erken acilmaya basladigi icin daha kolay doguracagini soyleyen ebeler bile var yani.Aciliyorsan iyi bisey de umarim aciliyodur
Kuzum benim popom buyuk basenliyim de dun anneme ebe boyle dedi diyorum kucucuk popolu kadinlar senin tek tarafin kadarlar doguruyorda sen de dogurursun takma ona acilmaya erken basladi demek ki dedi bilemedim bakalim doktorun kontrolune kadar muallakta kalacak sanirim. Carpinti olayi bende de olustu gebelikte ama normal oldugunu okudum ben vucudum agirlasmasi gogus bolgesindeki baski organlarin sıkışmasi hepsi etkiliyomuş ben acilmam guzel olursa insaAllah istiyorum ya sonucta hicbir agri sonsuza kadar surmuyor ben ameliyattan korkuyorum yaralarim da cabuk iyilesmez o yuzden normal istiyorum dikiste olsa sezeryan kesisi kadar olmaz en azindan cabuk iyilesir diye dusunuyorum
Ay insaAllah ya. Valla son ana kadar deneyecegim icin şu an dert etmiyorum acilacagini dusunuyorum bendeBu cati agrilari bende 18. haftadan beri var kimse oyle bir sey demedi. Benim ilk gebelik ama cati agrisi ikinci ve sonraki gebeliklerde gitgide daha erken baslayan bir sey, hic zannetmiyorum catinin darligiyla alakasi oldugunu o yuzden. Ebe biraz sallamis gibime geldi. Annenizin yorumu daha mantikli bence. Tam tersi cati daha erken acilmaya basladigi icin daha kolay doguracagini soyleyen ebeler bile var yani.
BENİMKİ DE iptal oldu sonunda.
Umarım öyledir. Çünkü kime sorsam bende o kadar erken başlamadı demişti bana.Bu cati agrilari bende 18. haftadan beri var kimse oyle bir sey demedi. Benim ilk gebelik ama cati agrisi ikinci ve sonraki gebeliklerde gitgide daha erken baslayan bir sey, hic zannetmiyorum catinin darligiyla alakasi oldugunu o yuzden. Ebe biraz sallamis gibime geldi. Annenizin yorumu daha mantikli bence. Tam tersi cati daha erken acilmaya basladigi icin daha kolay doguracagini soyleyen ebeler bile var yani.
Erken baslamasi talihsizlik ama bir seyin gostergesi degil. Oyle olsa sonraki gebeliklerde cati genislemisken daha erken erken hissedilmezdi. Doktorum da bana genelde ikinci ucuncu gebeliklerde bu kadar erken goruruz demisti.Umarım öyledir. Çünkü kime sorsam bende o kadar erken başlamadı demişti bana.
Kalsiyum magnezyum kullaniyo musunuz onun eksikliginden de erken baslayabiliyomus. Ama ben halihazirda 2. Trimesterden beri kullaniyorum kesintisiz ona baglayamadikErken baslamasi talihsizlik ama bir seyin gostergesi degil. Oyle olsa sonraki gebeliklerde cati genislemisken daha erken erken hissedilmezdi. Doktorum da bana genelde ikinci ucuncu gebeliklerde bu kadar erken goruruz demisti.
kalsiyum magnezyum eksikliğinnde ne oluyor. ben daha başlamadım onlaraKalsiyum magnezyum kullaniyo musunuz onun eksikliginden de erken baslayabiliyomus. Ama ben halihazirda 2. Trimesterden beri kullaniyorum kesintisiz ona baglayamadik
O ne demek yaKesinlikle canım.. İlk acilden girdiğimizdeki asistan çok tecrübesizdi zaten biliyorum o kızı, en son ankara ne ölmüştü diyip diyip ona yakın ölçüm yakalamaya çalıştı her seferinde değişik yerlerden alıyobebeğin ölçülerini de küçük ölçtü 1100g. Ertesi gün başka bi asistan muayene etti ama o daha tecrübeli, 1400 g ölçtü o düşünsene ne kadar fark var arada serviks de rahat rahat 20 mm ama fazlası da var dedi. Terzi gibi ölçüm veriyolar
Ilk oldugunda doktor magnezyum yazdi biraz kullandim ama ishal yapti maalesef devam edemedimKalsiyum magnezyum kullaniyo musunuz onun eksikliginden de erken baslayabiliyomus. Ama ben halihazirda 2. Trimesterden beri kullaniyorum kesintisiz ona baglayamadik
Kuzu 2. Trimester de baslatiyolar genelde sana neden vermediller. Bebek senden alir ama olan senin kemiklerine dişlerine olur kemik agrisi gebelikte genelde kalsiyum dvit falan eksikliginden oluyor bence ya sor baska ya da kendin başlakalsiyum magnezyum eksikliğinnde ne oluyor. ben daha başlamadım onlara
İnsan usutur ya ben de alistim ama oyle bisey yapamam insan her seye alisiyor valla agri normalin oluyorIlk oldugunda doktor magnezyum yazdi biraz kullandim ama ishal yapti maalesef devam edemedimAylardir cektigim icin de alistim biraz sanirim artik bir parcam gibi oldu Gerci ilk zamanlar sadece uzun yuruyunce cok ayakta kalinca falan oluyordu simdi hep var. Vajina kemiklerine buz koymak da rahatlatiyor diyorlar ama denemedim daha
Bana hep kramp kasılma falan var mı diye soruyo yok diyorum varsa magnezyum vericem dio demir hapı ( ferroglobin) multivitamin (ocean mummy ) bide d vitamini var onları 3 ten beri kullanıyorum.Kuzu 2. Trimester de baslatiyolar genelde sana neden vermediller. Bebek senden alir ama olan senin kemiklerine dişlerine olur kemik agrisi gebelikte genelde kalsiyum dvit falan eksikliginden oluyor bence ya sor baska ya da kendin başla
İnsan usutur ya ben de alistim ama oyle bisey yapamam insan her seye alisiyor valla agri normalin oluyor
Kemik agrilarini soyleyince ne dedi doktorun kuzuBana hep kramp kasılma falan var mı diye soruyo yok diyorum varsa magnezyum vericem dio demir hapı ( ferroglobin) multivitamin (ocean mummy ) bide d vitamini var onları 3 ten beri kullanıyorum.
Tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?