2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Puantiyeli tülleri olan bantları bu hafta yaptım kızçeme. Diğer iki çiçekli olanları da ücretsiz izindeyken yapıp satmıştım lohusa tacı ve bebek bant takım şeklinde. Ama şimdi çok süslü geliyor bunlar bana benden geçmiş anacım geçmişş şuanda kırmızı kurdeleden sadece bir fiyonklu öyle bir taç yapmak var aklımda

Eklentiler

• Screenshot_20221125_213310_com.instagram.android_edit_252391466571903.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20221125_213324_com.instagram.android_edit_252380196107842.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20221125_213330_com.instagram.android_edit_252362164448991.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 45
Kuzum belki adetin biter bitmez yumurtadin ve o oldu
Bu durumda da erken dollenme olur bir hafta on gün fark eder. Doktor bir sorun görmüyorsa hic dert etme
Bende kötü bir şey olsa doktor söylerdi diyerek kendimi ferahlatmaya çalışıyorum açıkcası her şeyin hayırlısı gerçekten sağlıkla alalım kucağımıza büyütelim inşallah

Bu cati agrilari bende 18. haftadan beri var kimse oyle bir sey demedi. Benim ilk gebelik ama cati agrisi ikinci ve sonraki gebeliklerde gitgide daha erken baslayan bir sey, hic zannetmiyorum catinin darligiyla alakasi oldugunu o yuzden. Ebe biraz sallamis gibime geldi. Annenizin yorumu daha mantikli bence. Tam tersi cati daha erken acilmaya basladigi icin daha kolay doguracagini soyleyen ebeler bile var yani.

Ay insaAllah ya. Valla son ana kadar deneyecegim icin şu an dert etmiyorum acilacagini dusunuyorum bende

Umarım öyledir. Çünkü kime sorsam bende o kadar erken başlamadı demişti bana.

Umarım öyledir. Çünkü kime sorsam bende o kadar erken başlamadı demişti bana.
Erken baslamasi talihsizlik ama bir seyin gostergesi degil. Oyle olsa sonraki gebeliklerde cati genislemisken daha erken erken hissedilmezdi. Doktorum da bana genelde ikinci ucuncu gebeliklerde bu kadar erken goruruz demisti.

Erken baslamasi talihsizlik ama bir seyin gostergesi degil. Oyle olsa sonraki gebeliklerde cati genislemisken daha erken erken hissedilmezdi. Doktorum da bana genelde ikinci ucuncu gebeliklerde bu kadar erken goruruz demisti.
Kalsiyum magnezyum kullaniyo musunuz onun eksikliginden de erken baslayabiliyomus. Ama ben halihazirda 2. Trimesterden beri kullaniyorum kesintisiz ona baglayamadik

O ne demek ya asistanlar gercekten kendi başlarına bilmiyorlar. Benim doktorumun da yanina geliyorlar öğrenmesi icin doktorum bırakıyor ölçümlerde ama hep yanlis yere tutuyorsun diye uyariyor. Asistanlarin ölçümlerine hic güvenmemek lazim böyle böyle öğrenecekler ama biz arada kaynamayalim acilde olunca mecbur boyle oluyor tabi

Kalsiyum magnezyum kullaniyo musunuz onun eksikliginden de erken baslayabiliyomus. Ama ben halihazirda 2. Trimesterden beri kullaniyorum kesintisiz ona baglayamadik
Ilk oldugunda doktor magnezyum yazdi biraz kullandim ama ishal yapti maalesef devam edemedim Aylardir cektigim icin de alistim biraz sanirim artik bir parcam gibi oldu Gerci ilk zamanlar sadece uzun yuruyunce cok ayakta kalinca falan oluyordu simdi hep var. Vajina kemiklerine buz koymak da rahatlatiyor diyorlar ama denemedim daha

kalsiyum magnezyum eksikliğinnde ne oluyor. ben daha başlamadım onlara
Kuzu 2. Trimester de baslatiyolar genelde sana neden vermediller. Bebek senden alir ama olan senin kemiklerine dişlerine olur kemik agrisi gebelikte genelde kalsiyum dvit falan eksikliginden oluyor bence ya sor baska ya da kendin başla
İnsan usutur ya ben de alistim ama oyle bisey yapamam insan her seye alisiyor valla agri normalin oluyor

Bana hep kramp kasılma falan var mı diye soruyo yok diyorum varsa magnezyum vericem dio demir hapı ( ferroglobin) multivitamin (ocean mummy ) bide d vitamini var onları 3 ten beri kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…