Valla ben de ablama alırken kızıyordum bu ne çılgınca alışveriş diye şuan dua ediyorum ablamdan çok geldi bir tane arkadaşım ben birşey söylemeden gereksiz alışveriş yapma giydirirsen birşeyler vermek isterim dedim o verdi, görümcem sıfır hediye bohça yapmış oradan geldi devlet giyim kartı vermişti kendime bişey almadım pek çocuğa aldım görümcemin çocuğuna hediye yaptım para harcadığım tek yer a101 oldu çocuğu bedavaya getirdikAy ben daha pek bişi almadım usagima, hastane çıkışları var 10 lu zibin 0-3 ay başka da bişi yok gibi ya kuzeninden çok geldi onları bir duzenleyecegim valla biz de kuzen kıyafetleri ile büyüdük uygun durumda olanları kullandiracagim üç torba kıyafet var servet değerindebugün yarın bir düzenleme yapacağım eksik gördüklerimi alacağım, arkadaşım 0-3 hiç giydirememis doğduktan sonra bebeğine göre al diyor çocuk gelişkin giderse diye biraz da o yüzden ağırdan alıyorum, odasını yaptık, bugun arabasını alacağız ilk ihtiyaçlarını tamamlıyoruz sanırım öyle gidiyor
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum, yani birseylere çok heves edersem alırım ama varken almak saçma geliyor, çocuğun yediği helal giydiği haram derler bizim orada hızlı buyuduklerini anlatmak amacıyla, güzel kullanilmis bazısı bir defa giyilmiş neden kullanmayayim sonuçta kuzenlerinin kıyafetiValla ben de ablama alırken kızıyordum bu ne çılgınca alışveriş diye şuan dua ediyorum ablamdan çok geldi bir tane arkadaşım ben birşey söylemeden gereksiz alışveriş yapma giydirirsen birşeyler vermek isterim dedim o verdi, görümcem sıfır hediye bohça yapmış oradan geldi devlet giyim kartı vermişti kendime bişey almadım pek çocuğa aldım görümcemin çocuğuna hediye yaptım para harcadığım tek yer a101 oldu çocuğu bedavaya getirdikişin şakası bir yana ben kıyafet konusunda gerçekten para harcamamaya çalıştım alışveriş sitelerine dahi girmedim dayanamam diye sen de çok iyi yapmışsın almayarak. Eski ben kapitalizmin kölesiydim şuan daha bilinçliyim gereksiz yani. Hele de şu ekonomik krizde. Bebeğimin kıyafetlerini de inşallah güzel kullanırsam hiç ziyan etmeden bir başka çocuğun nasibi yapacağım inşaallah. Bizde hep birbirimizden giyinmişiz ayıp değil günah değil. Kendimle gurur duyuyorum
Valla ablamdan yeğenime ben ilk haber aldığımda bir astronot mont almıştım bir de zaradan 1-3ay mont almıştım. Ablam geri bana getirmiş. Zara’yı 3 kez ancak giydirebilmiştim dedi. Şimdi sıfır alacağım ben desem saçmalık değil mi? Üzerinde etiket yok sadece. Mağazadaki sıfır ürün daha çok deneniyordurKesinlikle aynı şeyi düşünüyorum, yani birseylere çok heves edersem alırım ama varken almak saçma geliyor, çocuğun yediği helal giydiği haram derler bizim orada hızlı buyuduklerini anlatmak amacıyla, güzel kullanilmis bazısı bir defa giyilmiş neden kullanmayayim sonuçta kuzenlerinin kıyafeti
Bende 3 kere girdim yok Bi değişiklik olmadı karnım çok sertlesiyo ben oyüzden giriyorumNst ye giren var mı bu zamana kadar giren olduysa bebeğin yerleşiminde bi değişiklik hissettiniz mi queen girdi sanırım sadece Q Queen_bee17
Canım zaman daralıyor artık böyle şeyler çok normal bazen kafasını zorluyor benimki çok değişik bir acı geliyor bazende adım atmam imkansız hale geliyor sanırım ayaklarından baskı oluyor aşağıya aniden yaşayınca aklımıza bir çok şey geliyor geçen gün eşime dedim 9 Ay beklemez bu oğlan diyeBen dun aksam avmde gezerken bi agri yasadim neydi bilmiyorum kasiklarimdan basladi belime vurdu ama nasil siddetliydi esim bebek arabasi icin magaza gorevlisiyle konusuyulodu arabalari inceliyodu caktirmamak icin epey ugrastim elimi karnima koydum ilk kez karnim taş gibi olmustu bebe bi yerde toplanmisti ilk kez yasadigim icin biraz panik oldum ama yarim saat sonra kesildi agrilar vaktinde yasasam aha doguruyom heralde diycem ama boyle zamansiz seyler insani tedirgin ediyomus. Sanki kalcamin ustunde biri oturuyo oyle bi agri cekemedim kendimi yururken cok zorlandim
Benim var canım günlük temizlik için iyi koltuklarında yüksekse iyi oluyor ama silme işi sürekli halıları kaldırman lazımKızlar temizlik için robot kullanan var mıı ben süpürge yapmaktan artık cidden yoruluyorum almaya karar verdim kullandığınız marka önerileri var mı hem silsin hem süpürsün güzel kaliteli bir ürün olsun .
Gecmis olsun kuzu o toparlanma kasilmalari 21.haftadan beri yasiyorum hemen doğum anlamina gelmiyor kendini tedirgin etme ☺ benimde son zamanlarda iceride bisey batiyor gibi oluyorBen dun aksam avmde gezerken bi agri yasadim neydi bilmiyorum kasiklarimdan basladi belime vurdu ama nasil siddetliydi esim bebek arabasi icin magaza gorevlisiyle konusuyulodu arabalari inceliyodu caktirmamak icin epey ugrastim elimi karnima koydum ilk kez karnim taş gibi olmustu bebe bi yerde toplanmisti ilk kez yasadigim icin biraz panik oldum ama yarim saat sonra kesildi agrilar vaktinde yasasam aha doguruyom heralde diycem ama boyle zamansiz seyler insani tedirgin ediyomus. Sanki kalcamin ustunde biri oturuyo oyle bi agri cekemedim kendimi yururken cok zorlandim
Kuzu ben 15 gun once aldim sayilir ama benimki ani oldu eşim bimde gorunce almiş Tcl markasi supurmeai cok guzel cok memnunum silmiyor ama UV işin sterilizasyonu var sterile ediyor yerleri simdilik memnunum gercekten cok yukumu aldi haftada 1 giremedigi yerleri aliyorum normal supurgeyle tamamKızlar temizlik için robot kullanan var mıı ben süpürge yapmaktan artık cidden yoruluyorum almaya karar verdim kullandığınız marka önerileri var mı hem silsin hem süpürsün güzel kaliteli bir ürün olsun .
Cok sukur kuzumCanım zaman daralıyor artık böyle şeyler çok normal bazen kafasını zorluyor benimki çok değişik bir acı geliyor bazende adım atmam imkansız hale geliyor sanırım ayaklarından baskı oluyor aşağıya aniden yaşayınca aklımıza bir çok şey geliyor geçen gün eşime dedim 9 Ay beklemez bu oğlan diyeHepimiz sağlıcakla kavuşalım sen 30 haftayı devirmişsin maşallah
Benim makata vuran sancilarim olurdu ama boyle hic olmuyodu batma agrisi bende de oluyor kuzu hayirlisiyla bi dogursaydik sagliklaGecmis olsun kuzu o toparlanma kasilmalari 21.haftadan beri yasiyorum hemen doğum anlamina gelmiyor kendini tedirgin etme ☺ benimde son zamanlarda iceride bisey batiyor gibi oluyor
Wiami FX11 plus benim canım yeni aldım sayılır yazın almıştım şuan için gayet memnunumKızlar temizlik için robot kullanan var mıı ben süpürge yapmaktan artık cidden yoruluyorum almaya karar verdim kullandığınız marka önerileri var mı hem silsin hem süpürsün güzel kaliteli bir ürün olsun .
Benim koltuklar altına zor girer canım çok yüksek değil çünkü hangi marka aldın?Benim var canım günlük temizlik için iyi koltuklarında yüksekse iyi oluyor ama silme işi sürekli halıları kaldırman lazım
Ne güzel valla iş yükümüzü azaltır demi en azından valla yoruldum sürekli süpürmekten.Kuzu ben 15 gun once aldim sayilir ama benimki ani oldu eşim bimde gorunce almiş Tcl markasi supurmeai cok guzel cok memnunum silmiyor ama UV işin sterilizasyonu var sterile ediyor yerleri simdilik memnunum gercekten cok yukumu aldi haftada 1 giremedigi yerleri aliyorum normal supurgeyle tamam
Cok sukur kuzumhepimiz saglikla hayirlisiyla kavusalim evlatlarimiza
Benim makata vuran sancilarim olurdu ama boyle hic olmuyodu batma agrisi bende de oluyor kuzu hayirlisiyla bi dogursaydik saglikla
Siliyormu cnm birde toz haznelimi oluyor ona dikkat ediliyormuş pek anlamadım .Wiami FX11 plus benim canım yeni aldım sayılır yazın almıştım şuan için gayet memnunum
Önceki xiaomi mi vacuum mop proydu o da siliyordu süpürüyordu ama navigasyon sistemi çok iyi değildi kafası çok karışıyor, 1 yıl kullandık arızalandı servise gönderdik parayı iade ettiler. Biz de ilk çıktığında aldığımızda çok pahalı almıştık çok iyi oldu roborock s5 max aldık aynı paraya. Bu süper ötesi. Roborock tan şaşma derim. Bütçe varsa s7, daha makul ararsan s5max. Silme özelliğini de baya kullanıyoruz. Koltuklarım da hep ayaklı olduğundan dip köşe tertemiz hepKızlar temizlik için robot kullanan var mıı ben süpürge yapmaktan artık cidden yoruluyorum almaya karar verdim kullandığınız marka önerileri var mı hem silsin hem süpürsün güzel kaliteli bir ürün olsun .
Kesinlikle kuzum benim bel fitigim var ev supururkenuthis yoruyodum kendimi vi de devamli filtre yikarim canavar gibi ceker supurgem perisan oluyodum oturdugum yerden kalkamiyorum supurme isleminden sonra simdilik baya kolaylasti hayatim en azindan takinti yapmiyorum yerleriNe güzel valla iş yükümüzü azaltır demi en azından valla yoruldum sürekli süpürmekten.
Canımcım benim süpürgem dream me D9 du yanlış hatırlamıyorsam Hem süpürüyor hem siliyor xiaomi ürünü. Haritalama filan var 3 harita saklıyor ama o biraz kat kat evi olanlar içinKızlar temizlik için robot kullanan var mıı ben süpürge yapmaktan artık cidden yoruluyorum almaya karar verdim kullandığınız marka önerileri var mı hem silsin hem süpürsün güzel kaliteli bir ürün olsun .
Benimki bu ama şuan piyasada yok toz kendi boşaltıyor yerleri siliyor gayet iyi ama dediğim gibi şuan piyasada yokBenim koltuklar altına zor girer canım çok yüksek değil çünkü hangi marka aldın?
Ne güzel valla iş yükümüzü azaltır demi en azından valla yoruldum sürekli süpürmekten.
Siliyormu cnm birde toz haznelimi oluyor ona dikkat ediliyormuş pek anlamadım .
Ya çok güzel annesiiiEki Görüntüle 3167149 kizima yelek oruyorum teyzeleri nasil olmusbattaniye ordum artan ipe de yelek oruyum dedim cok tatliş bi model buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?