2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Valla ben de ablama alırken kızıyordum bu ne çılgınca alışveriş diye şuan dua ediyorum ablamdan çok geldi bir tane arkadaşım ben birşey söylemeden gereksiz alışveriş yapma giydirirsen birşeyler vermek isterim dedim o verdi, görümcem sıfır hediye bohça yapmış oradan geldi devlet giyim kartı vermişti kendime bişey almadım pek çocuğa aldım görümcemin çocuğuna hediye yaptım para harcadığım tek yer a101 oldu çocuğu bedavaya getirdik işin şakası bir yana ben kıyafet konusunda gerçekten para harcamamaya çalıştım alışveriş sitelerine dahi girmedim dayanamam diye sen de çok iyi yapmışsın almayarak. Eski ben kapitalizmin kölesiydim şuan daha bilinçliyim gereksiz yani. Hele de şu ekonomik krizde. Bebeğimin kıyafetlerini de inşallah güzel kullanırsam hiç ziyan etmeden bir başka çocuğun nasibi yapacağım inşaallah. Bizde hep birbirimizden giyinmişiz ayıp değil günah değil. Kendimle gurur duyuyorum

Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum, yani birseylere çok heves edersem alırım ama varken almak saçma geliyor, çocuğun yediği helal giydiği haram derler bizim orada hızlı buyuduklerini anlatmak amacıyla, güzel kullanilmis bazısı bir defa giyilmiş neden kullanmayayim sonuçta kuzenlerinin kıyafeti

Valla ablamdan yeğenime ben ilk haber aldığımda bir astronot mont almıştım bir de zaradan 1-3ay mont almıştım. Ablam geri bana getirmiş. Zara’yı 3 kez ancak giydirebilmiştim dedi. Şimdi sıfır alacağım ben desem saçmalık değil mi? Üzerinde etiket yok sadece. Mağazadaki sıfır ürün daha çok deneniyordur arkadaşta carters dan bir takım almış dedim 1 aylıkken giydiremem ki yazlık bu dedim. Nolur giydir foto at bari içimde kalacak yoksa ben de bir kere giydiremedim dedi

Ben dun aksam avmde gezerken bi agri yasadim neydi bilmiyorum kasiklarimdan basladi belime vurdu ama nasil siddetliydi esim bebek arabasi icin magaza gorevlisiyle konusuyulodu arabalari inceliyodu caktirmamak icin epey ugrastim elimi karnima koydum ilk kez karnim taş gibi olmustu bebe bi yerde toplanmisti ilk kez yasadigim icin biraz panik oldum ama yarim saat sonra kesildi agrilar vaktinde yasasam aha doguruyom heralde diycem ama boyle zamansiz seyler insani tedirgin ediyomus. Sanki kalcamin ustunde biri oturuyo oyle bi agri cekemedim kendimi yururken cok zorlandim

Canım zaman daralıyor artık böyle şeyler çok normal bazen kafasını zorluyor benimki çok değişik bir acı geliyor bazende adım atmam imkansız hale geliyor sanırım ayaklarından baskı oluyor aşağıya aniden yaşayınca aklımıza bir çok şey geliyor geçen gün eşime dedim 9 Ay beklemez bu oğlan diye Hepimiz sağlıcakla kavuşalım sen 30 haftayı devirmişsin maşallah

Benim var canım günlük temizlik için iyi koltuklarında yüksekse iyi oluyor ama silme işi sürekli halıları kaldırman lazım

Gecmis olsun kuzu o toparlanma kasilmalari 21.haftadan beri yasiyorum hemen doğum anlamina gelmiyor kendini tedirgin etme ☺ benimde son zamanlarda iceride bisey batiyor gibi oluyor

Kuzu ben 15 gun once aldim sayilir ama benimki ani oldu eşim bimde gorunce almiş Tcl markasi supurmeai cok guzel cok memnunum silmiyor ama UV işin sterilizasyonu var sterile ediyor yerleri simdilik memnunum gercekten cok yukumu aldi haftada 1 giremedigi yerleri aliyorum normal supurgeyle tamam
Cok sukur kuzum hepimiz saglikla hayirlisiyla kavusalim evlatlarimiza
Gecmis olsun kuzu o toparlanma kasilmalari 21.haftadan beri yasiyorum hemen doğum anlamina gelmiyor kendini tedirgin etme ☺ benimde son zamanlarda iceride bisey batiyor gibi oluyor
Benim makata vuran sancilarim olurdu ama boyle hic olmuyodu batma agrisi bende de oluyor kuzu hayirlisiyla bi dogursaydik saglikla

Wiami FX11 plus benim canım yeni aldım sayılır yazın almıştım şuan için gayet memnunum

Benim var canım günlük temizlik için iyi koltuklarında yüksekse iyi oluyor ama silme işi sürekli halıları kaldırman lazım
Benim koltuklar altına zor girer canım çok yüksek değil çünkü hangi marka aldın?
Ne güzel valla iş yükümüzü azaltır demi en azından valla yoruldum sürekli süpürmekten.
Wiami FX11 plus benim canım yeni aldım sayılır yazın almıştım şuan için gayet memnunum
Siliyormu cnm birde toz haznelimi oluyor ona dikkat ediliyormuş pek anlamadım .

Önceki xiaomi mi vacuum mop proydu o da siliyordu süpürüyordu ama navigasyon sistemi çok iyi değildi kafası çok karışıyor, 1 yıl kullandık arızalandı servise gönderdik parayı iade ettiler. Biz de ilk çıktığında aldığımızda çok pahalı almıştık çok iyi oldu roborock s5 max aldık aynı paraya. Bu süper ötesi. Roborock tan şaşma derim. Bütçe varsa s7, daha makul ararsan s5max. Silme özelliğini de baya kullanıyoruz. Koltuklarım da hep ayaklı olduğundan dip köşe tertemiz hep

Ne güzel valla iş yükümüzü azaltır demi en azından valla yoruldum sürekli süpürmekten.
Kesinlikle kuzum benim bel fitigim var ev supururkenuthis yoruyodum kendimi vi de devamli filtre yikarim canavar gibi ceker supurgem perisan oluyodum oturdugum yerden kalkamiyorum supurme isleminden sonra simdilik baya kolaylasti hayatim en azindan takinti yapmiyorum yerleri

Canımcım benim süpürgem dream me D9 du yanlış hatırlamıyorsam Hem süpürüyor hem siliyor xiaomi ürünü. Haritalama filan var 3 harita saklıyor ama o biraz kat kat evi olanlar için bana lazım olmuyor. Gayet memnunum. Hazneli olanları vardı gereksiz geldi. Ama hazneli de güzel olabilir her seferinde cihazı temizlemek zorunda kalmıyorsun. Yani süpürge yine gerekiyor da robot olunda hafta da bir süpürülse yeter. Robottan çıkan tozu kiri görünce baya işe yarıyormuş diyorsun.

Kızlar dün derin dondurucu aldım yanında kahve makinesi hediye verdiler. Arçelik TKM kahve makinası. Yaptım gayet pratik ama kahve biraz acı geldi öyle aman amanda köpük olmadı. Ben hamileliğimden beri doğru düzgün kahve içmiyorum kahvelerim bayatlamış da olabilir makina güzel yapmıyorsa olabilir kullanan var mı acaba. Memnun musunuz?

Benimki bu ama şuan piyasada yok toz kendi boşaltıyor yerleri siliyor gayet iyi ama dediğim gibi şuan piyasada yok

Eklentiler

• IMG_20221127_154516.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…