2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Eki Görüntüle 3167149 kizima yelek oruyorum teyzeleri nasil olmus battaniye ordum artan ipe de yelek oruyum dedim cok tatliş bi model buldum
Ay bayıldım çok tatlı bişi böyle yarım bıraksan çok kokoş bi bolero olur. O versiyonunu da yapabilirsin becerikli anne bizim de babaannesi yapıyor. Aya bişiler, eli çok düzgündür. Battaniye yelek yapmış, brn de astronot tulum ve şortlu salopet modeller gönderdim onları da yapıyor sağolsun.

Eklentiler

• Screenshot_20220923_125635_com.pinterest.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20220923_124722_com.pinterest.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20220923_124504_com.pinterest.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 52
Evet roborock çok beğeniliyor ama bizim arkadaşlarda xiaomi almışlar çok memnunlar fotodakilerden birimiydi cnm seninki ?
vallla missss gb birde bel için çok daha iyi olmuş tatlım
Ben hazneli haznesiz hangisi daha kullanışlı anlayamadım canım sanırım haznesizler pahalı olanlar
Benimki bu ama şuan piyasada yok toz kendi boşaltıyor yerleri siliyor gayet iyi ama dediğim gibi şuan piyasada yok
Gülerek kullan canım ne güzel işine yarıyorsa valla bende almalıyım

Eklentiler

• 244D32FE-C920-4A6D-ABC9-AC26239A3CF7.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar avmye gitttim e bebekte kremler bile trendyoldan çok daha pahalıydı bepanthol,lansinoh falan o yüzden kesinlikle trendyoldan alın ben favladılarımı açıp fiyatları karşılaştırdım sadece kremler değil birçok ürün

Canım benimkisi haznesiz. Dreame xiaomi ürünü. Mi mağazasından aldım. Çok memnunum. Hazneliye gerek yok demişti satış personeli ben de gerek yok dedim almadım. Hazneliler biraz daha pahalı. Süpürdükten sonra cihaz gidip tozu hazneye boşatıyor her süpürmede temizlemek zorunda kalmıyorsun. O açıdan güzel ama yer kaplıyor. Yer sorunun yoksa ve ekonomik olarak zorlamayacaksa hazneli de alabilirsin. Bendeki ürünün ekran görüntüsünü atıyorum. Diğer fotoğrafta bakıp almadığım model.

Eklentiler

• 64D30027-6E53-42E7-AFB4-2E7C8E017881.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 42
  • 4D1CF245-EC16-40BD-8DFE-1B66D1681C5B.webp
    17 KB · Görüntüleme: 37
Eki Görüntüle 3167149 kizima yelek oruyorum teyzeleri nasil olmus battaniye ordum artan ipe de yelek oruyum dedim cok tatliş bi model buldum
Aşırı güzel eline sağlık video izleyerek mi örüyorsun? Bu pofuduk ipler var ya, ben de kendime ve bebeğime aynı hırkadan örmek istiyorum yapabilir miyim acaba izleyerek basit bir şeyler. Rengarenk kare kare örüp birleştirmek istiyorum ama kollarını, omuzlarını birleştirmezmişim gibi geliyor

Ay o da guzrl olur evett
Kuzu videolardan yapiyorum hep valla tig işi bildigimden degil

Ben 4 yıldır falan roborock s5 max kullanıyorum. Yazılımı ve temizligi güzel. Viomi v3 ten daha iyi. Ama v3 te kotu bir cıhaz değil. S5max Hergün calısıyor bizim evde. Saat ayarlı 9 da biz işteyken başlıyor. Evde saç kıl tüy olmuyor. Halının dibine dibine dovmuyordur tabi. Ama hav tüy olmuyor evde. Ev büyükse düşük modellere bakmayın sıkıntılı olur. Gecen yıl 5 bin tl civarına s7 ler gelmişti onlar daha iyidir. Mopunu halı üzerine gelince kaldırıyor. S5 max ta oyle bişey yok halı varsa o bolgeye gitmiyor halı süpürtmek için mop takılı olmaması lazım. Benim mobilyalarım yuksek hepsinin altına giriyor en guzeli yatak ve köşe koltugun altına gürmesi. Biz süpürürken bile yapamıyoruz onu. Moplarken de işime geliyor koltuk ve yatak altına girmesi. Mop yaparken dipler köşeler cok guzel olmuyor tabi.

Benim var canım günlük temizlik için iyi koltuklarında yüksekse iyi oluyor ama silme işi sürekli halıları kaldırman lazım
Ben kaldırmıyorum halı algılama var halılara cıkmıyor zaten uygulamadan işaretliyoruz. Mop takılıyken halıya çıkmıyor sadece laminant seramikleri mopmuyor

Xiaomi ve roborock arasında kalırsan tereddutsuz roborock sec. İkisinide gordum.

Ama benim yatağın kanepenin altına giremez canım yüksek değil S7 12 küsür olması lazım
Xiaomi ve roborock arasında kalırsan tereddutsuz roborock sec. İkisinide gordum.

Silme özelliği de var toz hazneli her süpürme de boşaltıyor

Kızlar göbeğim çok garip kaşınıyor bugün, göbek deliğinin etrafı. Umarım çatlamıyorumdur onca lierac rağmen hep böyle kaşınarak çatladığından bAhsediliyor. Öncekinde 30+0a kadar hasarsız gelmiştim

Kuzu lierac nemlendirici destekli kullanilmaliymis cok nemlendirme ozelligi yok ya hemen emiliyo ben bio oille kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…