2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Biraz önce dedim eşime ben bu uşağı 2,5 ay daha nasıl tutucam içimde diye. Bugün disaridaydik ama öyle çok ayakta da kalmadım kalça kemiğinde öyle ağırlık vardı ki daha 1 kg anca oldu olmadı yani ve çok yoruluyorum eğilip makina doldurmak zulüm gibi nefesim yetmiyor. Bu hafta evdeydim izin kullandım yarın iş başı, ben 37 haftaya kadar nasıl çalışacağım o tempoda mümkün değil. Ve bugün kendime bı baktım da sanki karnım çok aşağıda gibi benim ya size de öyle geliyor mu fazla damla gibi sanki

S serabeyaz canim nasılsın. İyisinizdir umarım. Arada yaz bize. Merak ediyoruz seni
Bu hafta annem geldi şükür ertesi günde bende süt düğümlenmesi başladı bi göğsüm geçti derken sonra diğeri başladı bu hafta hem memislerimle uğraştım Melissa nın da dün oksijen makinası değişti daha hafif bi makinaya geçti elhamdulillah. Sen nasılsın canım nasıl geçiyor günlerin?

MasaAllah canim her gun daha iyi olun insaAllah

Kullanıyorum kuzum ama yok çatladı hep

Melisa çok güzel günlere az kaldı maşaAllah prensese senin güzel haberlerini gördükçe günüm aydınlanıyor canım

Ben bitirdim gibi kuzu bi kac bisey kaldi bu hafta ici cantami hazirlamayi dusunuyorum insaAllah kafam rahatlayacak onu halledersem

Günaydın canım. Bebeğin kıyafetleri de benimkiler de hazır ama bavula koyamadık bi ya oysaki hersey hazır.
Sende ne var ne yok ? İyileştin mi canım ?

günaydın canım.genelde aşağıdan yukarıya başlıyor çatlama.kaşındıkça kaşıma bebek yağı zeytin yağı ne bulursan nemlendir ovala sadece

günaydın ben hedef olarak 32.haftayı koydum kendime çanta hazırlamak için.çamaşırları yıkanacak ütülenecek beşiği kurulacak.ben daha pijama takımlarımı denemedim

günaydın canım.çok şükür bugünlere.daha iyi günleriniz olsun inşallah az kaldı Melissa kuzum da seni çok özlemiştir eminim.

Nasılsınız kızlarr. İnşallah hepiniz çok iyisinizdir. Bir şey sormak istiyorum belki alakasız ama. Hani 40 ı çıkan bebeğe gittiği evde hediye verilir ya onun içinde neler oluyor. Evime gelecek bi minik var da

Yumurta verirler genelde canım birde para konur kısmetsiz olmasın diye

Ben bitirdim gibi kuzu bi kac bisey kaldi bu hafta ici cantami hazirlamayi dusunuyorum insaAllah kafam rahatlayacak onu halledersem
Bende arttık bu hafta yıkıycam valize koyacağım herşey hazır yıkamak kaldı:) benimde kafam rahat edecek mavişim iki gündürde akşamları kasıklarımda ağrı oluyor yavaştan bitsin valiz işi:)
Günaydın canım. Bebeğin kıyafetleri de benimkiler de hazır ama bavula koyamadık bi ya oysaki hersey hazır.
Sende ne var ne yok ? İyileştin mi canım ?
günaydın renklim ben çok iyiyim uzun zamandır beklediğimiz güzel bir haber vardı onu aldık çok şükür çok keyifli gidiyor herşey şimdi oğlumu beklicez içimiz huzur buldu artık:)

günaydın canım.genelde aşağıdan yukarıya başlıyor çatlama.kaşındıkça kaşıma bebek yağı zeytin yağı ne bulursan nemlendir ovala sadece
Biooille dönüşümlü kullanıyordum lierac dün kaşınınca hemen biooil sürdüm ama umarım çatlama belirtisinden değildir ya. Zaten vücudumda sadece göbeğim de çatlak yok, orası kalsa iyi olacak
Canım bizde yumurta un ve para koyulur kesenlere. Bide anlamları vardı onların hatırlamıyorum. Un ak sakallı ak saçlı günlere kadar ömrü uzun olsun diye yumurta bereket falan gibi.
Kizlar hemogram İG yuksekligi noluyor?
Alerjik bir durum söz konusu demek canım. İmmünoglobülinlerin yükselmiş. Benim de öyleydi son tahlilde

Allah Allah neyden oldu acaba ya her sey normal cikmis sukur tek yuksek gelen deger o. Cokta yuksek degil de referans 0.7 bu 1.1 cikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…