2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Buaradaaaa 75 gün kalmış şafağım yani 6.5 aylık hamileyim officially aldığım kilolar sayesinde gıdımı da kendime yastık yapabildiğimi farketmişsinizdir umarım. Çok fonksiyonlu bir gıdı yapmışsın kendine aferin queenbee

Eklentiler

• IMG_20221128_122258.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 100
Günaydın S serabeyaz sizden haber almak ne güzel Melissa kuzunla daha ne günler goreceksin annesi
Benimde göbeğim cok kasiniyor artik ben 21.haftada yaşadığım sancidan sonra korkup bir sey sürmüyorum bio oilde bitkisel icerikli ya rahmimi kasar mi diye birakmistim kullanmayı. Kullanayim bende yeniden.

Çok güzelsin canım. 7.5 ay olacak galiba o

Valla gayet fit görünüyorsun maşallah şuan kalabalık burası kendimi çekemiyorum beni görsen moralin yerine gelirdi 90 oldum gerisi de hak getire bakalım

Oturmak daha pert ediyo demi kemik agrisi olunca sanki hareket halindeyken daha iyiyim gibi geliyo bana
Haraket ederken bu kadar yorulmadım ama araba yordu ki 2 saat demeden durduk yürüdüm tuvalete gittim falan. Gece göbek açık sırt üstü yatıyordum bi ara o kadar kendimden geçmişim

Haraket ederken bu kadar yorulmadım ama araba yordu ki 2 saat demeden durduk yürüdüm tuvalete gittim falan. Gece göbek açık sırt üstü yatıyordum bi ara o kadar kendimden geçmişim
Ben evde temizlik falan biseylerle ugrasinca ya da yururken daha rahatim ozellikle oturup kalkinca agrilarim daha cok oluyo ya

Ya evet ne yapmak lazim kizlar hani bebe dogunca hayatimizi kolaylastirmak icin tecrubeli analar bize taktik verin

Ya evet ne yapmak lazim kizlar hani bebe dogunca hayatimizi kolaylastirmak icin tecrubeli analar bize taktik verin
Buzluk böreği, yaprak sarma, kurabiye, poğaça, içli köfte filan yapmayı düşünüyorum. Akşam yemekleri için fasülyeleri haşlarım etleri filan ayırırım yemeklik. Biber dolması hazırlarım onları da koyarım. Mantıları hazır alıp koyarım yeter gider

Kızlar buzluk zamanı beni etiketleyin size tarifler atayım.
Bugün de kıymalı krep yapıp atıcam. Misafir gelince hemen bi beşamel sos yapıp üstüne kaşar koyup sürüyorum fırına. 15 dk mı almıyor. Aynı şekilde tavuklusunu ya da etlisini de yapbilirsiniz. Krep yorucu gelirse yufkayı dörde bölüp kasede bohça şeklini verip yapabilirsiniz. Bu ay buzluğa o kadar çalıştım ki elektrik faturası nanay yani ama napim

Kız ben de 82 olmuşum. Öyle abartılı yemem içmem de yok ama hareket 0 olunca su içsem yarıyor
Bide doktor her gidişimde tartıyor diyorum artık bakmayalım moralim bozuluyor diye bundan sonra daha çok takipte olmalıyız dedi. Eşimden fazlayım şuan inşallah doğumdan sonra hepsi gidecek tek tesellim o

Benim derindondurucum yok malesef olsaydı top top köfte yapardım çorbası sulu yemeğini yapmak için. Poğaça koyardım börek yapardım mantı falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…