Vallahi büyük kolaylık derindondurucu. Ben çok razıyım kendisindenBenim derindondurucum yok malesefolsaydı top top köfte yapardım çorbası sulu yemeğini yapmak için. Poğaça koyardım börek yapardım mantı falan.
Misafirin olayım economistKızlar buzluk zamanı beni etiketleyin size tarifler atayım.
Bugün de kıymalı krep yapıp atıcam. Misafir gelince hemen bi beşamel sos yapıp üstüne kaşar koyup sürüyorum fırına. 15 dk mı almıyor. Aynı şekilde tavuklusunu ya da etlisini de yapbilirsiniz. Krep yorucu gelirse yufkayı dörde bölüp kasede bohça şeklini verip yapabilirsiniz. Bu ay buzluğa o kadar çalıştım ki elektrik faturası nanay yani ama napim
Doğumdan sonra diyet grubu kurarız artık yapcak bişi yok, el birliğiyle atarız inş sütümüz bol olur da süt olsun diye habire ona buna sarkmayızBide doktor her gidişimde tartıyor diyorum artık bakmayalım moralim bozuluyor diye bundan sonra daha çok takipte olmalıyız dedi. Eşimden fazlayım şuan inşallah doğumdan sonra hepsi gidecek tek tesellim o
Bende anca 32 ye hazır ederim kargo bekliyorum beşik araba için, pijama takımlarımı erken aldım oluyordu üstüme ama şimdi çok kilo aldım olur inşaAllahgünaydınben hedef olarak 32.haftayı koydum kendime çanta hazırlamak için.çamaşırları yıkanacak ütülenecek beşiği kurulacak.ben daha pijama takımlarımı denemedim
Ya hemen kurmayalım rica ediyorum önce bi süre tarif paylaşımları yapalım özellikle diyet yapan analar için bol bol yiyelim içelim dökelim saçalım sonra diyet yaparız arkadaşlar sütümüz kaçmasın maksatMisafirin olayım economist
Doğumdan sonra diyet grubu kurarız artık yapcak bişi yok, el birliğiyle atarız inş sütümüz bol olur da süt olsun diye habire ona buna sarkmayız(nerden biliyorum yaptım çünkü kaşık kaşık kuru maya mı yemedim bozaları galonla mı içmedim bitki çayları lactamiller humana still ler zaten hak getire 83le doğuma girdim biara 86ları falan gördüm emzirme dönemi )
Ya ne güzeel benimde 8 aralıkta 32. Hafta bitiyor rapor alıp 36. Hafta ayrılıcam inşallahKızlar 32. Haftada izne ayrılacağım ve o sırada umarım buzluğa bir şeyler yapar koyarım. Dolapları düzenlerim. Yığılacak bütün işler ama mecbur daha erken yapamamdaha ne eksik varsa sipariş vereyim de çıksınlar yola.
Ben diyet yapıyorum öncelikle bi süre neyin çok yükselttiğini deneme yanılmayla çözdümMerhaba arkadaşlar aranıza uzun zamandır katılmak istiyorum fakat nedense bi türlü olmadıbende 29+4 günlük hamileyim sohbetiniz çok güzel size birşey sormak istiyordum gebelik şekeri olan varmı diyetle düşürebildiniz ben 3 haftadır ugraşıyorum ama çok çok az düşürebildim insülin başlamakta istemiyorum önerebileceginiz bişey var mı, umarım kimsede yoktur ama var olan varsa diyetle düşürebildiyse banada umut olur diye yazmak istedim
Bende yedim kuzum mecbur emzirirken çünkü çalışıyordum sağmak zorundaydım bazen düşün eve geliyorum öğlen emziriyorum birde giderken sağıp bırakıyordum çıkana kadar yetsin diye çok çektimMisafirin olayım economist
Doğumdan sonra diyet grubu kurarız artık yapcak bişi yok, el birliğiyle atarız inş sütümüz bol olur da süt olsun diye habire ona buna sarkmayız(nerden biliyorum yaptım çünkü kaşık kaşık kuru maya mı yemedim bozaları galonla mı içmedim bitki çayları lactamiller humana still ler zaten hak getire 83le doğuma girdim biara 86ları falan gördüm emzirme dönemi )
Benim aldığım pijama gecelik falan büyüktü olur diye tahmin ediyorum ama denemedim üşendim çokBende anca 32 ye hazır ederim kargo bekliyorum beşik araba için, pijama takımlarımı erken aldım oluyordu üstüme ama şimdi çok kilo aldım olur inşaAllah
Merhaba hoş geldin aramızaMerhaba arkadaşlar aranıza uzun zamandır katılmak istiyorum fakat nedense bi türlü olmadıbende 29+4 günlük hamileyim sohbetiniz çok güzel size birşey sormak istiyordum gebelik şekeri olan varmı diyetle düşürebildiniz ben 3 haftadır ugraşıyorum ama çok çok az düşürebildim insülin başlamakta istemiyorum önerebileceginiz bişey var mı, umarım kimsede yoktur ama var olan varsa diyetle düşürebildiyse banada umut olur diye yazmak istedim
Kuru maya yiyen bünyeyi misafir olarak kabul eder miyim bilmiyorum bacım kuru maya neMisafirin olayım economist
Ahhhh al benden de o kadar kalçam resmen çekiliyor uyku gece zorluyor.Biraz önce dedim eşime ben bu uşağı 2,5 ay daha nasıl tutucam içimde diye. Bugün disaridaydik ama öyle çok ayakta da kalmadım kalça kemiğinde öyle ağırlık vardı ki daha 1 kg anca oldu olmadı yani ve çok yoruluyorum eğilip makina doldurmak zulüm gibi nefesim yetmiyor. Bu hafta evdeydim izin kullandım yarın iş başı, ben 37 haftaya kadar nasıl çalışacağım o tempoda mümkün değil. Ve bugün kendime bı baktım da sanki karnım çok aşağıda gibi benim ya size de öyle geliyor mu fazla damla gibi sanki
Maşallah canım çok güzel görünüyorsunuz :)Buaradaaaa 75 gün kalmış şafağımyani 6.5 aylık hamileyim officially aldığım kilolar sayesinde gıdımı da kendime yastık yapabildiğimi farketmişsinizdir umarım. Çok fonksiyonlu bir gıdı yapmışsın kendine aferin queenbee
Patronum soruyor neden uzatmadığımı. Dedim ki ne olur ne olmaz son ana kadar çalışamam dedimYa ne güzeel benimde 8 aralıkta 32. Hafta bitiyor rapor alıp 36. Hafta ayrılıcam inşallah
Benim iki arkadaş 37+Da doğurdu. Her şey olabilir valla bende 36da ayrılıcam ama her şeyimi hazır edicem o zmna kadar mesaiden çıkıp doğuma da gidebilirim yani nolur nolmazPatronum soruyor neden uzatmadığımı. Dedim ki ne olur ne olmaz son ana kadar çalışamam dedim
Öf kadının işi gücü show yaKızlar dilan Polat doğum iznine ayrılan çalışanına hasır bileklik kolye taktı hahaha. Nerde biz de öyle işveren
İşte her şey olabilir. Çünkü hazırlık bile yapılmıyor eve gidene kadar saat kaça geliyor. Sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı RabbimBenim iki arkadaş 37+Da doğurdu. Her şey olabilir valla bende 36da ayrılıcam ama her şeyimi hazır edicem o zmna kadar mesaiden çıkıp doğuma da gidebilirim yani nolur nolmaz
Bana böyle showlar lazım hahaha kabulümdürÖf kadının işi gücü show ya
Elde edemediğim için bok atıcam siz de beni destekleyeceksiniz ahahahahahBana böyle showlar lazım hahaha kabulümdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?