2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Benim derindondurucum yok malesef olsaydı top top köfte yapardım çorbası sulu yemeğini yapmak için. Poğaça koyardım börek yapardım mantı falan.
Vallahi büyük kolaylık derindondurucu. Ben çok razıyım kendisinden poğacam da, böreğim de eksik olmuyor

Misafirin olayım economist
Bide doktor her gidişimde tartıyor diyorum artık bakmayalım moralim bozuluyor diye bundan sonra daha çok takipte olmalıyız dedi. Eşimden fazlayım şuan inşallah doğumdan sonra hepsi gidecek tek tesellim o
Doğumdan sonra diyet grubu kurarız artık yapcak bişi yok, el birliğiyle atarız inş sütümüz bol olur da süt olsun diye habire ona buna sarkmayız (nerden biliyorum yaptım çünkü kaşık kaşık kuru maya mı yemedim bozaları galonla mı içmedim bitki çayları lactamiller humana still ler zaten hak getire 83le doğuma girdim biara 86ları falan gördüm emzirme dönemi)

günaydın ben hedef olarak 32.haftayı koydum kendime çanta hazırlamak için.çamaşırları yıkanacak ütülenecek beşiği kurulacak.ben daha pijama takımlarımı denemedim
Bende anca 32 ye hazır ederim kargo bekliyorum beşik araba için, pijama takımlarımı erken aldım oluyordu üstüme ama şimdi çok kilo aldım olur inşaAllah

Y
Ya hemen kurmayalım rica ediyorum önce bi süre tarif paylaşımları yapalım özellikle diyet yapan analar için bol bol yiyelim içelim dökelim saçalım sonra diyet yaparız arkadaşlar sütümüz kaçmasın maksat

Ya ne güzeel benimde 8 aralıkta 32. Hafta bitiyor rapor alıp 36. Hafta ayrılıcam inşallah

Merhaba arkadaşlar aranıza uzun zamandır katılmak istiyorum fakat nedense bi türlü olmadı bende 29+4 günlük hamileyim sohbetiniz çok güzel size birşey sormak istiyordum gebelik şekeri olan varmı diyetle düşürebildiniz ben 3 haftadır ugraşıyorum ama çok çok az düşürebildim insülin başlamakta istemiyorum önerebileceginiz bişey var mı, umarım kimsede yoktur ama var olan varsa diyetle düşürebildiyse banada umut olur diye yazmak istedim

Ben diyet yapıyorum öncelikle bi süre neyin çok yükselttiğini deneme yanılmayla çözdüm mesela bende ekmek hamurişi inanılmaz yükseltiyor geçen bi dilim çikolatalı sebastian yedim 125ti ama bi tane simit 190lara çıkarıyor. Beslenmenizi ona göre ayarlayabilirsiniz deneme yanılmayla çünkü diyet listesi çoks sıkıcı gerçekten uygulamak zor. Bir de yükseldiği zaman en iyi düşürme yöntemi yürüyüş. Yemeklerden sonra 15 dk yürüyüş bile çok etkiliyor. Hareketsizlik ve yemekten hemen sonra içilen su şekeri yükseltiyor.

Bende yedim kuzum mecbur emzirirken çünkü çalışıyordum sağmak zorundaydım bazen düşün eve geliyorum öğlen emziriyorum birde giderken sağıp bırakıyordum çıkana kadar yetsin diye çok çektim

Merhaba hoş geldin aramıza ablamda vardı gebelik şekeri diyet de yapamadı boğazına düşkündü biraz o yüzden insülin kullandı kolayına geldi diyelim. Şeker ölçüm cihazı ile takipte ol açlık tokluk. Ne yersen dokunuyor yükseltiyor az çok bilirsin onlara dikkat et. Patates inanılmaz bir anda yükseltiyordu ablamın şekerini. Bir gün 400 oldu enginar pişirdim hemen yedi düştü. İlaç kullanıcam diye de korkma dikkat etmene rağmen yüksekse mutlaka ilaç insülin kullan çünkü bebeğin daha önemli

Kuru maya yiyen bünyeyi misafir olarak kabul eder miyim bilmiyorum bacım kuru maya ne

Ahhhh al benden de o kadar kalçam resmen çekiliyor uyku gece zorluyor.
Karnım çok aşağıda değil ama kızıma göre sanki daha büyük bu sefer.
Maşallah canım çok güzel görünüyorsunuz :)

Benim iki arkadaş 37+Da doğurdu. Her şey olabilir valla bende 36da ayrılıcam ama her şeyimi hazır edicem o zmna kadar mesaiden çıkıp doğuma da gidebilirim yani nolur nolmaz
İşte her şey olabilir. Çünkü hazırlık bile yapılmıyor eve gidene kadar saat kaça geliyor. Sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…