- 1 Ağustos 2018
- 2.855
- 4.861
- 133
Ay bence bişey olmamıştır yaKızlar size bir sorum var dün ıspanakları yıkayıp sirkeli suya koymuştum unutmuşumBaktım yumuşamışlar sizce bozulmuş mudur yemek yapcaktım dokunur mu acaba baya uzun bi süre unuttum ama yani dün akşamdanbu saate
Ben de okudum onu. Ben de en başından tedavi ile olduğu için almaya odaklandık ama sonra çok masraf olduğu için elimiz varmadı. Zaten her gidişimiz ayrı para gerektiriyor rahatlayamadık. Bi süre sonra kontrol sürelerimiz de kısalacak ve daha çok harcama yapacağız sonra doğum ücreti filan gelecek biz yine rahatlayamayız. Belki bi tatlı götürürüzGeçen aralık ya da ocak annelerinde okudum biri yazmış doktorunuza hediye alacak mısınız eşim hiç sıcak bakmıyor felan biri de yazmış 20bin verdim üzerine o taksın bana bi altın bi zahmet ahaha dedim abla gel öpem aynı böyle düşünüyorum
Bak gör süt olsun diye başka neler neler yapıyosunnKuru maya yiyen bünyeyi misafir olarak kabul eder miyim bilmiyorum bacım kuru maya ne
Ben de gördüm onu. Hepimiz gizli takipteyizBen de okudum onu. Ben de en başından tedavi ile olduğu için almaya odaklandık ama sonra çok masraf olduğu için elimiz varmadı. Zaten her gidişimiz ayrı para gerektiriyor rahatlayamadık. Bi süre sonra kontrol sürelerimiz de kısalacak ve daha çok harcama yapacağız sonra doğum ücreti filan gelecek biz yine rahatlayamayız. Belki bi tatlı götürürüz
Geçen kontroldeyken benim şekerim felan düştü biraz , acıkmıştım baya sürekli acıktım acıktım diyorum neyse sekreter dedi ki isterseniz çikolata ikram edebilirim dedim lütfen. Kadın bana çiko verecekken dedi ki vallahi çikolata vermeye de korkuyorum doktor görünce kızar diyeBen de okudum onu. Ben de en başından tedavi ile olduğu için almaya odaklandık ama sonra çok masraf olduğu için elimiz varmadı. Zaten her gidişimiz ayrı para gerektiriyor rahatlayamadık. Bi süre sonra kontrol sürelerimiz de kısalacak ve daha çok harcama yapacağız sonra doğum ücreti filan gelecek biz yine rahatlayamayız. Belki bi tatlı götürürüz
Yok artık hahaha. Bence çikolatasını kıskandı alma tabi hak etmiyorGeçen kontroldeyken benim şekerim felan düştü biraz , acıkmıştım baya sürekli acıktım acıktım diyorum neyse sekreter dedi ki isterseniz çikolata ikram edebilirim dedim lütfen. Kadın bana çiko verecekken dedi ki vallahi çikolata vermeye de korkuyorum doktor görünce kızar diye
Tam o sırada doktor gördü bana diyor ama çikolata yemiyoruz ekonomist hanım. 29 haftalık hamileyim 2,8 kilo almışım şeker yüklemem harika çıkmış yiyim bi tane çiko ne olacakalmıcam çiko da vermiyor hastalarına
Evet takipteyim valla hazırlıklarını filan okuyorum heyecanlı oluyorBak gör süt olsun diye başka neler neler yapıyosunnvalla kiminin su içse oluyor kiminin de çok uğraşlı oluyor
Ben de gördüm onu. Hepimiz gizli takipteyizvakitlice olursa devlette kendi istediğim Dr umda olursa almak isterim bi gömlek tshirt falan. Gönül ister ki saat falan alayım ama çok fazla her şey.. Çikolata zaten şuara götürmek istiyorum ama eşim çok hasta bu sefer de muhtemelen o influenza, 39.5 şuan ateşi bu mikroplar bana da gelmez umarım sıra sıra baba oğul geçiriyorlar. Yarın sabaha kontrolüm var ama adam bu haldeyken yaptıramaz heralde çikolata da. Nasip olursa sonrakine inş
Yok zaten kiloya takıkYok artık hahaha. Bence çikolatasını kıskandı alma tabi hak etmiyor
Hoş buldum teşekkür ederimMerhaba hoş geldin aramızaablamda vardı gebelik şekeri diyet de yapamadı boğazına düşkündü biraz o yüzden insülin kullandı kolayına geldi diyelim. Şeker ölçüm cihazı ile takipte ol açlık tokluk. Ne yersen dokunuyor yükseltiyor az çok bilirsin onlara dikkat et. Patates inanılmaz bir anda yükseltiyordu ablamın şekerini. Bir gün 400 oldu enginar pişirdim hemen yedi düştü. İlaç kullanıcam diye de korkma dikkat etmene rağmen yüksekse mutlaka ilaç insülin kullan çünkü bebeğin daha önemli
Canım normal de 32. Hafta ayrılmamız gerekli demi bende uzatmak istiyorum bu işleri tam bilmiyorum daha beni aydınlatPatronum soruyor neden uzatmadığımı. Dedim ki ne olur ne olmaz son ana kadar çalışamam dedim
Evet 32den sonra devam ediceksen rapor alman gerekiyorCanım normal de 32. Hafta ayrılmamız gerekli demi bende uzatmak istiyorum bu işleri tam bilmiyorum daha beni aydınlat
Yağıza hamileyken de aynı iki doktora gidiyordum. Ama biri serklajımı yapan, gece gündüz koşup gelen bir doktor, hatta enfeksiyon sonrasında sürekli mesaj atar, nasılsın ağrın dindi mi diye. O derece ilgili bir doktor Allah razı olsun. Mesajıma anında döner fln. Hep duamda zaten. Eşim geçen hafta yokken mesela, tahlil verecektim, şişe su uzattı, eşin de yok git gel yapma, hastaneden çıkmadan ver tahlilini dedi. Us Polo tshirt almıştım yagıza hamileyken , doğum sonrasında da tatlı almıştık. Ama doğumu diğer doktora yaptırdım, hastanesi çok donanımlı ve yenidoğan yoğun bakım var diye. Ona da sadece tatlı götürdüm.Geçen aralık ya da ocak annelerinde okudum biri yazmış doktorunuza hediye alacak mısınız eşim hiç sıcak bakmıyor felan biri de yazmış 20bin verdim üzerine o taksın bana bi altın bi zahmet ahaha dedim abla gel öpem aynı böyle düşünüyorum
Evet. 32+0 oldu mu rapor hakkın var. Ama uzatmak istiyorum dersen 37 de de alabilirsin tamamen sana kalmış. Doğumdan sonra fazla haftam olsun dersen kaydırmış olursun izniniCanım normal de 32. Hafta ayrılmamız gerekli demi bende uzatmak istiyorum bu işleri tam bilmiyorum daha beni aydınlat
Ama eğer çalışacağım 37 ye kadar dersen bu sefer de 32. Haftada çalışabilir raporu alman gerekiyor.Canım normal de 32. Hafta ayrılmamız gerekli demi bende uzatmak istiyorum bu işleri tam bilmiyorum daha beni aydınlat
32. Haftada calisabilir raporu alman gerekiyo kuzum o sekilde 37 ye kadar calisabilirsinCanım normal de 32. Hafta ayrılmamız gerekli demi bende uzatmak istiyorum bu işleri tam bilmiyorum daha beni aydınlat
Bu hafta annem geldi şükür ertesi günde bende süt düğümlenmesi başladıbi göğsüm geçti derken sonra diğeri başladı bu hafta hem memislerimle uğraştım Melissa nın da dün oksijen makinası değişti daha hafif bi makinaya geçti elhamdulillah. Sen nasılsın canım nasıl geçiyor günlerin?
Bende 37 kadar yazar mi bu hafta doktorla konuşacam. Cunku zaten 37 nin bir yada 2 haftası 15 tatile denk geliyor.32. Haftada calisabilir raporu alman gerekiyo kuzum o sekilde 37 ye kadar calisabilirsin
Canım 32 de çalışır alınca 37 ye kadar rapor falan kullanmaman gerekli sonra 37+0 da çalışamaz alırsın. Ben ilk çocuğumda öyle yapmıştım ama şimdi 32 de direkt çalışamaza çıkacağım mecbur.Bende 37 kadar yazar mi bu hafta doktorla konuşacam. Cunku zaten 37 nin bir yada 2 haftası 15 tatile denk geliyor.
Kuzum ben bio oil mustela ve lierac sırayla denemis birisi olarak kasintimin hic geçmemesi ve çatlakların olmasi sebebiyle aktarci amcaya gittimGünaydın @serabeyaz sizden haber almak ne güzel Melissa kuzunla daha ne günler goreceksin annesi
Benimde göbeğim cok kasiniyor artik ben 21.haftada yaşadığım sancidan sonra korkup bir sey sürmüyorum bio oilde bitkisel icerikli ya rahmimi kasar mi diye birakmistim kullanmayı. Kullanayim bende yeniden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?