- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Kuzu bi riskin olmazsa insaAllah alirsin 32 de calisabilir raporuBende 37 kadar yazar mi bu hafta doktorla konuşacam. Cunku zaten 37 nin bir yada 2 haftası 15 tatile denk geliyor.
Not duygularima tercuman olduKuzum ben bio oil mustela ve lierac sırayla denemis birisi olarak kasintimin hic geçmemesi ve çatlakların olmasi sebebiyle aktarci amcaya gittim
Bana badem yağı ve kakao yagi verdi dönüşümlu sur dedi.
Badem.yagi da olmadi ama kakao yagindan cok.memnun.kaldim
En azindan kasinmiyor ve daha yavaş çatlıyor
Not. Opet den nefret ediyorum....
Evet baya kati. Biraz peteğin onune koyup öyle kullanabiliyorum. Bin TL döktüğüm kremler bos çıkınca 50 TL.lik kakao yagindan deva bulmakNot duygularima tercuman oldukakao yagi kullanmistim onceden katiydi isitip suruyodum cikolata gibi geziyodum
37. haftada çalışamaz mi almak gerekiyor bide bunu bilmiyordum.Canım 32 de çalışır alınca 37 ye kadar rapor falan kullanmaman gerekli sonra 37+0 da çalışamaz alırsın. Ben ilk çocuğumda öyle yapmıştım ama şimdi 32 de direkt çalışamaza çıkacağım mecbur.
Her cilt her seyi kabul etmiyo iste kizEvet baya kati. Biraz peteğin onune koyup öyle kullanabiliyorum. Bin TL döktüğüm kremler bos çıkınca 50 TL.lik kakao yagindan deva bulmak
Ben lr dan vs kac TL.lik kremler almistim cildim icin. Bana en iyi gelen bim deki 9.90 lik dogal zeytinyağlı krem olunca da bir depresyon yaşamıştım
Anladım cnm doğum sonrası daha önemli ama bilmiyorum şimdiden bel kalça ağrıları var.Evet 32den sonra devam ediceksen rapor alman gerekiyor
Evet. 32+0 oldu mu rapor hakkın var. Ama uzatmak istiyorum dersen 37 de de alabilirsin tamamen sana kalmış. Doğumdan sonra fazla haftam olsun dersen kaydırmış olursun iznini
Ozaman anladığım şu 32 den sonra devam etmek istersem çalışabilir raporu alıcam doktorumdan .Ama eğer çalışacağım 37 ye kadar dersen bu sefer de 32. Haftada çalışabilir raporu alman gerekiyor.
Canım ben 36 ya kadar çalışayım istiyorum ama çalışabilirmiyim hiç emin değilim32. Haftada calisabilir raporu alman gerekiyo kuzum o sekilde 37 ye kadar calisabilirsin
Canım peki 3 aylık doğum sonrası izin hakkımız hangi tarihten itibaren başlayacak mesela 36. Haftada ayrıldım diyelim 36. Haftadan sonramı 3 ay37. haftada çalışamaz mi almak gerekiyor bide bunu bilmiyordum.
Kuzum bu hafta ders programi düzenledik tekrar cuma bos diger gunler 9 la 13 arasi dersim.var sadece. Nöbetten de muafim. Çalışırım diyorum çünkü yoksa mayısın sonunda izin bitecek. Hazirana denk getirsem seminer sorun degil
Ne zaman alırsan o zaman başlıyor. Toplam 16 hafta. 4 aya denk geliyor.Canım peki 3 aylık doğum sonrası izin hakkımız hangi tarihten itibaren başlayacak mesela 36. Haftada ayrıldım diyelim 36. Haftadan sonramı 3 ay
16 hafta izin hakkın var. Diyelim 32de izin aldın ayrıldın iznin başlıyor. O yüzden herkes 37ye kadar çalışıyor ki o sıralarda doğum oluyor zaten doğumdan sonra bebeğini daha fazla bakabilmek için.Canım peki 3 aylık doğum sonrası izin hakkımız hangi tarihten itibaren başlayacak mesela 36. Haftada ayrıldım diyelim 36. Haftadan sonramı 3 ay
Ne zaman alırsan o zaman başlıyor. Toplam 16 hafta. 4 aya denk geliyor.
Anladım kızlar16 hafta izin hakkın var. Diyelim 32de izin aldın ayrıldın iznin başlıyor. O yüzden herkes 37ye kadar çalışıyor ki o sıralarda doğum oluyor zaten doğumdan sonra bebeğini daha fazla bakabilmek için.
İster çalış ister izne ayrıl mutlaka 32 de rapor alman gerekiyor canım. Ne zaman doğum iznine ayrılırsan 16 haftalık iznin de ozaman başlar. Mesela ben 30 haftalık doğum yaptım İlkinde 16 hafta mın tamamı doğum sonrasına aktarıldı öncesinde hiç kullanmadığımdan. keşke 5 6 ay olunca başlayabilsek hepimiz ama çok az malesef doğum izni. Doğum izni bitince bi 20 gün rapor almak planım var ama 10+5+5 şeklinde. Sonra bi süre çalışsam diyorum hazır yarım günken, doğum izni bittiği anda yarım gün çalışma hakkı başlıyor kullandığımız izin ve raporlar ondan gidiyor bu seferAnladım cnm doğum sonrası daha önemli ama bilmiyorum şimdiden bel kalça ağrıları var.
Ozaman anladığım şu 32 den sonra devam etmek istersem çalışabilir raporu alıcam doktorumdan .
Canım ben 36 ya kadar çalışayım istiyorum ama çalışabilirmiyim hiç emin değilim
Düşürmek değil de diyetle sınırı geçmeyecek şekilde tutuyoruz diyelim. Sizin açlık ve tokluk kaç çıkıyor acaba? Açlık yüksekse bu daha tehlikeli bir durum, vücut yapıyor ve diyetle düşmeyebiliyor. Ama tokluk ise diyetle kontrol altında tutmak daha kolayMerhaba arkadaşlar aranıza uzun zamandır katılmak istiyorum fakat nedense bi türlü olmadıbende 29+4 günlük hamileyim sohbetiniz çok güzel size birşey sormak istiyordum gebelik şekeri olan varmı diyetle düşürebildiniz ben 3 haftadır ugraşıyorum ama çok çok az düşürebildim insülin başlamakta istemiyorum önerebileceginiz bişey var mı, umarım kimsede yoktur ama var olan varsa diyetle düşürebildiyse banada umut olur diye yazmak istedim
Ama gerçekten çok azmış canım . Ben kızımda evdeydim ozmaan çalışmıyordum şimdi bankacıyım ama genel anlamda işim daha esnek sigorta departman olduğu için dayanabildiğim kadar dayanayım ama eminde olamıyorum doğum sonrası çok daha önemli ,doğum iznim bitince her türlü rapor almaya çalışıcam ozman.İster çalış ister izne ayrıl mutlaka 32 de rapor alman gerekiyor canım. Ne zaman doğum iznine ayrılırsan 16 haftalık iznin de ozaman başlar. Mesela ben 30 haftalık doğum yaptım İlkinde 16 hafta mın tamamı doğum sonrasına aktarıldı öncesinde hiç kullanmadığımdan. keşke 5 6 ay olunca başlayabilsek hepimiz ama çok az malesef doğum izni. Doğum izni bitince bi 20 gün rapor almak planım var ama 10+5+5 şeklinde. Sonra bi süre çalışsam diyorum hazır yarım günken, doğum izni bittiği anda yarım gün çalışma hakkı başlıyor kullandığımız izin ve raporlar ondan gidiyor bu seferyıllık izinlerimi falan yarım gün çalışma hakkım bitince kullanmak isterim. Sonraki 6 ayda 1.5 saatlik süt izni çok da mattah bişi değil gözümde ama bakalım bunlar plan, kader çok plana uygun olmuyor yaşayıp göreceğiz.
Sabah açlıgım 85üstü 95 ve altı arası git gel yapıyorDüşürmek değil de diyetle sınırı geçmeyecek şekilde tutuyoruz diyelim. Sizin açlık ve tokluk kaç çıkıyor acaba? Açlık yüksekse bu daha tehlikeli bir durum, vücut yapıyor ve diyetle düşmeyebiliyor. Ama tokluk ise diyetle kontrol altında tutmak daha kolay
Bana açlığı 90, tokluğu 140 altında tut dedilerSabah açlıgım 85üstü 95 ve altı arası git gel yapıyortoklukta 1. Saatlik 120 135 arası çıkıyor genelde benimde istegim diyetle drngeyi saglamak ama doktora gecen hafta gittigimde dahada düşmesi lazım diyince acaba başka ne yapabilirim diye sormak istedim akşam üstü 30 dakika yürüyorum yemeklerden sonrada 20 dakika yürüyorum sonuç bu şekilde
Bana açlığı 90, tokluğu 140 altında tut dedilerher gün ölçüp haftada 1 de sonuçları atıyoruz
16 haftalik dogum.izni var. Hangi tarihte ayrılırsan izne o tarihten baslar. Yani 32 de başlarsan izne bebek 8 haftalikken ise başlarsın tam.40 haftada dogurursan. Ne kadar geç başlarsan o kadar geç biter.Canım peki 3 aylık doğum sonrası izin hakkımız hangi tarihten itibaren başlayacak mesela 36. Haftada ayrıldım diyelim 36. Haftadan sonramı 3 ay
Ama gerçekten çok azmış canım . Ben kızımda evdeydim ozmaan çalışmıyordum şimdi bankacıyım ama genel anlamda işim daha esnek sigorta departman olduğu için dayanabildiğim kadar dayanayım ama eminde olamıyorum doğum sonrası çok daha önemli ,doğum iznim bitince her türlü rapor almaya çalışıcam ozman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?