2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ya evet ne yapmak lazim kizlar hani bebe dogunca hayatimizi kolaylastirmak icin tecrubeli analar bize taktik verin
Ben çorbalara katmak için ilik kaynatmak istiyorum annem burada ona söyledim yapalım dedi. Hem benim hem bebişin kemikleri güçlensin diye. Yarma ve nohut haşlayıp dolaba koyacağım. Öncelikle kendimi iyi beslemeye çalışacağım. Sulu köfte için köfte yuvarlanmayı düşünüyorum. Bebekten çok kendime çalışıyorum bir de mantı yapacağız. Aklıma şimdilik bunlar geldi.

Ya normalde doktorlar 5 gunluk 10 gunluk rapor veriyor ama pskiyatri bölümü daha uzun süreli veriyormus. Bir arkadas pskiyatriden aldim uzun süreli bir kere heyete felan da gerek yok dedi
Aynen ben de doğum sonrası depresyon diye 30 gün almıştım. Sicile de işlemiyor ileride yönetici amir falan olmaya engel değil. Diğer psikiyatri raporları işliyor ama tanıdık olmadan verirler mi bilemiyorum

Ya ne güzeel benimde 8 aralıkta 32. Hafta bitiyor rapor alıp 36. Hafta ayrılıcam inşallah
Kırmızı patik 32. Haftadan sonra rapor geçerli oluyor mu? ben hamilelerin çalışmasına engel durumlarda 32. Haftadan itibaren izne ayrılması için 32 haftadan başladığını biliyorum iznin. Bir engel yoksa zaten 37sonuna kadar çalışabiliyorsun. Ben de 32. Haftaya ulaşmaya çalışıyorum ama rapor alamıyoruz sanıyordum. Alabiliyorsak bu konuya hakimsen beni bilgilendirir misin?

32den sonra çalışabilir raporu ile 37ye kadar çalışabiliyoruz diye biliyorum raporu onun için alıxam çalışabilir raporu yani

Benim de öyle artık çok zor dayanıyorum zaten 12sinde doğum iznim başlayacak ona kadar bile bekleyemicem heralde öyle zor geliyor

Ben de bir ara 32 den sonra çalışıp uzatsam mı demiştim Ama şimdi bile çok zorlanıyorum eğilirken falan kaburgalarım ağrıyıor Hatta yanacak izinlerim var bu haftadan sonra onları kullanacağım Düzenli yardımcı bulamadım ev işleri oğlum kedi derken resmen pilim bitiyor

Sulu kofte? Sen nerelisin kuzuu?

32 den sonra izin veya başka bölümden rapor olsa bile 16 haftayı aktaramıyormuşuz Aktarma için mutlaka fiilen çalışma gerekiyormuş
Evet canım çalışma süreleri aktarılıyor sonrasına ben 32.haftada başlatacağım ama işe geleceğim yine rapor erken bitsin parası yatsın diye. Yoksa çok zorlanırım düzenli kredim var. Emzirme sorun olmayacak araba var kayınpederim getirecek gün içinde bende sağacağım. Oğlum iki aylıktı işe başladığımda getiren götüren de yoktu sağıp şişelere koydum sütümü eve ulaştırdım bazen gittim emzirdim döndüm zor zamanlardı

Günaydııın minnak annişler kızımın manikür setine bakın heleee sabahın köründe mobilyamızda geldi eve gitmek için sabırsızlanıyorum bugün bana gün geçmez
Ehehe kız olunca böyle şekilli şukullu şeyler alınıyor ben düz tırnak makası aldım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…