2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Destek olacak birileri varsa çok iyi Bu devirde ekonomi de çok zor

Rapor parası doğumdan sonra yatıyor 32. Haftada başlatsan da doğumdan sonra yatacak. Ben mi yanlış biliyorum acaba?

Kızlar yok sonra yatmıyor. Mesela 32 de aldınız rapor. 38 haftalıkken doğursan da doğurmasan da süt parasıyla yatıyor. Kalanı 10 hafta filan sonra yatıyor. Arkadaşım aldı mesela 6 hafta lığı. 2 ye bölmüşler yani

Ay ben bilmiyom ya tüm bildiklerim puf oldu. Bilen aydınlatsın bizi.
Kız aydınlattım ya 32 de rapor aldı mesela arkadasım 38 de doğurdu 6 haftalık parası ve 300 TL süt parası yattı gitti PTT den aldı 6 bin civarı. Geriye 10 haftası kaldı o da bitince alacak toptan. Yani anneye destek için doğduğu anda yatırmaya başlamışlar bi kısmını

37. Haftaya kadar çalıştım diyelim 38de doğurdum ve doğum belgesini işterine sgkya bildirdim. 15 gün içinde yatmıyor mu? Ben böyle biliyorum.
Yok canım yatmıyor rapor bitene kadar oğlumda öyle oldu sistem değişmediyse rapor bitiminde muhasebe raporu kapatıyor o zaman yatıyor doğumla ilgisi yok

Bağırma kız görmedim
Ben 37de izne ayrılcam o zaman param geç yatacak demek ühühühü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…