2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar raporu tam 32+0 da mı alıcaz. Ona göre randevu alayım hastaneden?
Yes beybisi. Benim pazara denk geliyor o yüzden inşallah nasip olursa 32+1de alacağım. Bu sabah kontrolde söyledi Dr sabah 8de gel dedi. Ben o güne randevu bulmaya çalış am muayenede çıksın aradan diye. Bulamazsam da sabah 8de gider raporu alırım.

İki gündür ağrım vardı kasıklarımda kemik ağrısı gibi magnezyum a başladım ben de ama şimdi kapı süsünün fotoğrafı geldi bütün agrimi unuttum

Her sey yolunda cok sukur kizlar 1770 gr olmuşuz boyunu sormadim serviks falan iyiymis ama doktorum is yapmani istemiyorum kendini yoracak uzanacak seyler yapma yaptigin tek is yemek olsun dedi
Ya maşaAllah kocaman olmuş canım artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kendini çok yorma eğilip kalkma :) diyorumdabende yapıyorum herşeyi

Ya maşaAllah kocaman olmuş canım artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kendini çok yorma eğilip kalkma :) diyorumdabende yapıyorum herşeyi
Valla bende hic durmuyorum da doktorum oyle diyince biraz tedirgin oldum hic dememisti boyle bisey yuksege de uzanma sakin dedi ben de artik yavasliycam insaAllah
Acaba ilk nst zamanını doktor mu ayarlıyor. Kimi 36 da kimi 32 de giriyor
Galiba doktora ya da hastanin durumuna gore

Valla bende hic durmuyorum da doktorum oyle diyince biraz tedirgin oldum hic dememisti boyle bisey yuksege de uzanma sakin dedi ben de artik yavasliycam insaAllah

Galiba doktora ya da hastanin durumuna gore
Yükseğe uzanma zaten kuzum çünkü allah korusun kordonundan ayrılır birşey olur diye diyorlar

İki gündür ağrım vardı kasıklarımda kemik ağrısı gibi magnezyum a başladım ben de ama şimdi kapı süsünün fotoğrafı geldi bütün agrimi unuttum
Magnezyuma yeni başladıysan hemen faydasını görürsün canım ben günde 2 kere içiyorum eğer birini unutursam tekde kalırsa gece uyurken ayağıma kramp giriyor iki gün önce oldu hala bacağım acıyor

Magnezyuma yeni başladıysan hemen faydasını görürsün canım ben günde 2 kere içiyorum eğer birini unutursam tekde kalırsa gece uyurken ayağıma kramp giriyor iki gün önce oldu hala bacağım acıyor
Korktum açıkçası yeni başladım ben, tam kasık ile bacağın birleştiği noktalar yürümekte yatmakta zorlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…