- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Vuruslari acitiyodu sebebi belli oldu teyzesiMaşallah sübhan allah nazar değmesinnerdeyse 2 kg olmuş ya ne güzel
Aynen kuzu annem de oyle dediYükseğe uzanma zaten kuzum çünkü allah korusun kordonundan ayrılır birşey olur diye diyorlar
Canim hic bekleme ya amnisure yapmadilar mi Allah korusunSelam kızlar size bir şey danışmak istiyorum pazar günü 2 yaşındaki oğlum kucağımdayken takılıp düştük oğlum altta ben üstünde ve kaldırıma karnımı çarptım oğlum topalladı hemen doktora götürdük film falan onun telaşesinden kendimi es geçtim o gece eşofmanıma geçen su fark ettim acile gittik her şey normal gözüküyor idrar kaçırmış olabilir misin dedi sanmıyorum dedim neyse bugün yine rahmimde sızlama ağrı hissediyorum iğne batar gibi sizce kendi doktoruma gidip tekrar kontrol ettirmeli miyim? Siz olsanız ne yapardınız yoksa hepinizde rahimde sızlama oluyor mu?
Geçmiş olsun. Zannetmem bi şey olacağını. Gerçekten çok korunaklı bi yerdeler. Banyoda karın üstü düşenlere bile bi şey olmuyor. Düşmeye bağlı acı ağrı olabilir tabi. Ama içiniz rahat etsin, randevuyu öne çekin bence. Suyun sebebi amniyon değildir diye düşünüyorumSelam kızlar size bir şey danışmak istiyorum pazar günü 2 yaşındaki oğlum kucağımdayken takılıp düştük oğlum altta ben üstünde ve kaldırıma karnımı çarptım oğlum topalladı hemen doktora götürdük film falan onun telaşesinden kendimi es geçtim o gece eşofmanıma geçen su fark ettim acile gittik her şey normal gözüküyor idrar kaçırmış olabilir misin dedi sanmıyorum dedim neyse bugün yine rahmimde sızlama ağrı hissediyorum iğne batar gibi sizce kendi doktoruma gidip tekrar kontrol ettirmeli miyim? Siz olsanız ne yapardınız yoksa hepinizde rahimde sızlama oluyor mu?
Ya bu saatten sonra çatlar mıyız bende son bi kaç gündür acayip kaşınmaya başladım kaşındıkça yağ sürüyorumKızlar bugün nstye girdiğimde karşı tarafta da 39+6 da bi bayan nstye bağlandı karnı benimkinin yarısıydıama yanları çatır çatır gitmiş yazık mosmordu. Demem o ki göbişleri yağarken jellerken yanları da atlamayın, vahşi pençeler atılmış gibi oluyor maazallah
Çok geçmiş olsun cnm allah korusun. Kendi druma giderdim ben olsam içim rahat etmezdi yoksaSelam kızlar size bir şey danışmak istiyorum pazar günü 2 yaşındaki oğlum kucağımdayken takılıp düştük oğlum altta ben üstünde ve kaldırıma karnımı çarptım oğlum topalladı hemen doktora götürdük film falan onun telaşesinden kendimi es geçtim o gece eşofmanıma geçen su fark ettim acile gittik her şey normal gözüküyor idrar kaçırmış olabilir misin dedi sanmıyorum dedim neyse bugün yine rahmimde sızlama ağrı hissediyorum iğne batar gibi sizce kendi doktoruma gidip tekrar kontrol ettirmeli miyim? Siz olsanız ne yapardınız yoksa hepinizde rahimde sızlama oluyor mu?
Bugün benim kızçe de hiç uyumadı sanırım çok haraketli artık can yakmaya başladılar benimki o kadar kilo olmamıştır daha küçük ama boyu uzadı sankiVuruslari acitiyodu sebebi belli oldu teyzesi
Aynen kuzu annem de oyle dedi
Bende çatlak var canım ilk doğumdan kalma ama allahtan derin değil beyaz ve ince çizgiler. Şuan her yeri yağlıyorum kremliyorum inşallah olmazKızlar bugün nstye girdiğimde karşı tarafta da 39+6 da bi bayan nstye bağlandı karnı benimkinin yarısıydıama yanları çatır çatır gitmiş yazık mosmordu. Demem o ki göbişleri yağarken jellerken yanları da atlamayın, vahşi pençeler atılmış gibi oluyor maazallah
Ben atlamıştım açıkçası. Hatta hiç yağ bile sürmedim yanlardan çatlamaları gördüm. Son haftalarda da en alt kısımlarım mor çatladıgını gördüm. Sezeryanden sonra evde her gün sürmeye başladım işte bio oili. Ne mor çatlak kaldı ne başka bi şey. Çok şaşırdım etkisine. Çok da dert etmemek lazım. Geç kalmış değiliz.Kızlar bugün nstye girdiğimde karşı tarafta da 39+6 da bi bayan nstye bağlandı karnı benimkinin yarısıydıama yanları çatır çatır gitmiş yazık mosmordu. Demem o ki göbişleri yağarken jellerken yanları da atlamayın, vahşi pençeler atılmış gibi oluyor maazallah
Bunu bende duydum ya. Aklım çıkıyorYükseğe uzanma zaten kuzum çünkü allah korusun kordonundan ayrılır birşey olur diye diyorlar
Rahim kasılmaları normal olabilir canım hepimizde var ama senin yaşadığın olay basit değil senin yerinde olsam doktoruma giderdim. Gelmiş geçmiş olsun canım allah beterinden korusunSelam kızlar size bir şey danışmak istiyorum pazar günü 2 yaşındaki oğlum kucağımdayken takılıp düştük oğlum altta ben üstünde ve kaldırıma karnımı çarptım oğlum topalladı hemen doktora götürdük film falan onun telaşesinden kendimi es geçtim o gece eşofmanıma geçen su fark ettim acile gittik her şey normal gözüküyor idrar kaçırmış olabilir misin dedi sanmıyorum dedim neyse bugün yine rahmimde sızlama ağrı hissediyorum iğne batar gibi sizce kendi doktoruma gidip tekrar kontrol ettirmeli miyim? Siz olsanız ne yapardınız yoksa hepinizde rahimde sızlama oluyor mu?
Asıl son zaman catlanıyor karın çevresi en büyük gerginliğe ulaşıyor ya. 35+ dan sonra özellikle. hatta bi arkadaşım 39 a kadar catlamadım dedi, 40 da catlamış kızcağız.Ya bu saatten sonra çatlar mıyız bende son bi kaç gündür acayip kaşınmaya başladım kaşındıkça yağ sürüyorum
Çok geçmiş olsun cnm allah korusun. Kendi druma giderdim ben olsam içim rahat etmezdi yoksa
Az kaldı çok şükür bir çoğumuz 30 a geldik o yüzden sabredin canlar iş yapmayı azaltın dolap kapaklarına tabaklara bardaklara perdelere falan uzanmayın ağır kaldırmayın.yatabildiğiniz kadar yatın doğumdan sonra uykular haram oldu şarkısı söylerizBunu bende duydum ya. Aklım çıkıyor
Doğuma çatlaksız gidip çatlakla çıkanı biliyorum demekki gerginken belli olmuyordu doğumdan sonra harita gibiAsıl son zaman catlanıyor karın çevresi en büyük gerginliğe ulaşıyor ya. 35+ dan sonra özellikle. hatta bi arkadaşım 39 a kadar catlamadım dedi, 40 da catlamış kızcağız.
Şaşırdım açılmış deriyi hiçbi şey geri kapatmaz diyordum ben ancak lazerle falan belki. Sevindim valla ama yine de olmaması için yağımıza kuvvet pehlivanlarımBen atlamıştım açıkçası. Hatta hiç yağ bile sürmedim yanlardan çatlamaları gördüm. Son haftalarda da en alt kısımlarım mor çatladıgını gördüm. Sezeryanden sonra evde her gün sürmeye başladım işte bio oili. Ne mor çatlak kaldı ne başka bi şey. Çok şaşırdım etkisine. Çok da dert etmemek lazım. Geç kalmış değiliz.
Ya olamaaaz bu ara inanılmaz kaşınıyor zaten karnımAsıl son zaman catlanıyor karın çevresi en büyük gerginliğe ulaşıyor ya. 35+ dan sonra özellikle. hatta bi arkadaşım 39 a kadar catlamadım dedi, 40 da catlamış kızcağız.
Ya neler diyorsunuz bütün moralmanım alt üst şu anDoğuma çatlaksız gidip çatlakla çıkanı biliyorum demekki gerginken belli olmuyordu doğumdan sonra harita gibi
Ya ben dün gece yine uyandım hayal kurdum şurda 7 8 hafta sonra bebik yanımda uyicak diye hayal ettim çok güzeldii allahmAz kaldı çok şükür bir çoğumuz 30 a geldik o yüzden sabredin canlar iş yapmayı azaltın dolap kapaklarına tabaklara bardaklara perdelere falan uzanmayın ağır kaldırmayın.yatabildiğiniz kadar yatın doğumdan sonra uykular haram oldu şarkısı söyleriz
Uyutmayacak ki zaten seniYa ben dün gece yine uyandım hayal kurdum şurda 7 8 hafta sonra bebik yanımda uyicak diye hayal ettim çok güzeldii allahmsanırım uyumadan saatlerce cocikimi izlicem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?