Temizleme pamugu oneriyor herkes ama ben biraz kolonya islak mendil camasur suyu severim o yuzden sadece suyla bezle temiz olur mu ki kaygısıyla en azindan boyle bir ıslak mendil olabilir.
O kimyasalli olanları elbette kullanmam ama kremli iyi gibi
Hamile kalma kilom 89, 24.hafta kontrolümde 85 çıktım. Hemşire ile telefonda konuştuk dün , en fazla 2 kg almışsındır dedi . Hamile kaldığım kilonun 1 kilo aşağısındayım onun hesabına göre
Tempodandir canim. Tasindin yeni duzen cocuk okul vs vucudun almamıştır. Benim ilk ütopik hedefim bes kiloydu. Ama sonirim 10 kilo bakalim.insallah uzerine çıkmam. Cunku 85 le hamile kaldim.zaten
Temizleme pamugu oneriyor herkes ama ben biraz kolonya islak mendil camasur suyu severim o yuzden sadece suyla bezle temiz olur mu ki kaygısıyla en azindan boyle bir ıslak mendil olabilir.
O kimyasalli olanları elbette kullanmam ama kremli iyi gibi
Kizlar primanin coconat oil icerikli bir ıslak havlusu var. Pisik onleyici diyor ayni zamanda. Fiyati daha yüksek ama ilk zamanlar için bence iyi.
Bu arada primanin bezlerinin fiyati gerçek mi ya
Allah nasip kısmet ederse ben ıslak mendil ilk 3 ay hiç kullanmıycam bebek temizleme pamuğu var ondan alıcam ılık su ile kullanıcam, ne pişik oluyor bebekte nede hasas vücuduna kimyasal değdirmiş oluyorum, sizede fikir olabilir diye yazdım
Ay kizlar nasil bi carpintiyla uyandim ya. Yatali 1 saat anca olmus bibuyandim ki kalbim agzimdan cikacak bebege bisey oldu hissiyle uyandim Allah esirgesin nazara geldik galiba
Sirtim belim.cok agriyor benimde dun oturdugum yerden utu yapayim dedim ama mahvoldum soyle biri sirtimi cignese kutur kutur ne guzel olur kaburgalarim.yerine otursa
Yipidin harman olduğu yer Yozgat canım sen nerelisin? He birde annemle konuştuk yemekler için yağda soğan+salça kavurup buzluya atacağız. Hemen hemen her yemekte kullanılan birşey soğan salça. Sadece malzemeleri birleştirmek kalıyor geriye inşaallah
Kızlar ben halen bebeğin neresi neresi bilemiyorum ayakları filan belli olacak diyorlar hangi haftalarda ayağı filan belli olacak. Bir de bebek kaçıncı haftada dönüyor acaba bebişlerimiz döndü mü bilen var mı?
Ay kizlar nasil bi carpintiyla uyandim ya. Yatali 1 saat anca olmus bibuyandim ki kalbim agzimdan cikacak bebege bisey oldu hissiyle uyandim Allah esirgesin nazara geldik galiba
Günaydııın minnak annişler kızımın manikür setine bakın heleee sabahın köründe mobilyamızda geldi eve gitmek için sabırsızlanıyorum bugün bana gün geçmez
Benimde hazırlıklar bitti sayılır bebek odam geldi anne yanını aldım. Banyo bakım ürünlerim tamam. Kıyafetler yıkandı ütülenmesi kaldı. Doğum çantasını hazırlamıyorum sadece. Erken hazırlarsam sanki davet olur diye. Kendime lohusa takımı almadım. Karar veremedim nasıl birşey alsam diye. Kapalı hatunlar aldıklarından örnek atarsa sevinirim. Hem rahat hem şık. Onun dışında doğuma yakın bir yardımcı çağırıp evi dip köşe temizleteceğim. Çocuk odası perdesi alacaktık herşeyi tam yapmayın dediler onu bıraktık. Doğum sonrası halledeceğiz biz gün sayıyoruz hayırlısıyla. He bide nevresim işte uyku seti aldım ama nevresimler yıkandı toz olmasın diye sermedim. Gerçi buraya yazınca da daha yapılacak şeyler varmış
Benimde hazırlıklar bitti sayılır bebek odam geldi anne yanını aldım. Banyo bakım ürünlerim tamam. Kıyafetler yıkandı ütülenmesi kaldı. Doğum çantasını hazırlamıyorum sadece. Erken hazırlarsam sanki davet olur diye. Kendime lohusa takımı almadım. Karar veremedim nasıl birşey alsam diye. Kapalı hatunlar aldıklarından örnek atarsa sevinirim. Hem rahat hem şık. Onun dışında doğuma yakın bir yardımcı çağırıp evi dip köşe temizleteceğim. Çocuk odası perdesi alacaktık herşeyi tam yapmayın dediler onu bıraktık. Doğum sonrası halledeceğiz biz gün sayıyoruz hayırlısıyla. He bide nevresim işte uyku seti aldım ama nevresimler yıkandı toz olmasın diye sermedim. Gerçi buraya yazınca da daha yapılacak şeyler varmış
Yipidin harman olduğu yer Yozgat canım sen nerelisin? He birde annemle konuştuk yemekler için yağda soğan+salça kavurup buzluya atacağız. Hemen hemen her yemekte kullanılan birşey soğan salça. Sadece malzemeleri birleştirmek kalıyor geriye inşaallah
Ay yok canim ya gozumu acmamla yataktan firlamam bir oldu nefes almayi unuttum o derece panik oldum kuzu neyseki cabuk gecti makinada camasir unutmusum gece atmistim onu falan serip geri yattim
Evet benim de aynı. Bu hamileliğimde bebek o kadar hareketli ki; geçen gün eşime dedim ki; iyi ki YagıZa hamileyken evham yapmamışım ; az hareketi var diye bi sorun olduğunu düşünmemişim diye.
Eczaneden alabilirsin evet o pedi. Rengi değişiyormuş amiyonsa eğer sıvı.
Hahahah aynısını bende dedim gerçekten eşime bunun yanında hamile değilmişim sanki ilkinde..
Artık gelen bir şey yok ama alıp deneyeceğim bugün..
Oğlumun bir de pazar günü 2 yaş doğum günü var mental olarak da yorgun hissettiğim için hiçbir şey yapmadım sonra niye kutlamadım diye vicdan yapmam umarım
Kızlar ben halen bebeğin neresi neresi bilemiyorum ayakları filan belli olacak diyorlar hangi haftalarda ayağı filan belli olacak. Bir de bebek kaçıncı haftada dönüyor acaba bebişlerimiz döndü mü bilen var mı?
Kuzum benim 27 hafta da doğum pozisyonundaydı düştükten sonra gittiğimde 1 hafta var arada makat pozisyondaydı değişiyor o sanırım
Ayakları belli olması için doğuma girmeye 1 haftan kalması lazım oğlumda öyleydi yani şişko olursan onu da göremezsin şu an duba gibiyim sanmıyorum ayak görebileceğimi