2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ben sanırım 32 de ayrılacağım yani adliyede çalışıyorum yoğun ve çok stresli çok zorlamak istemiyorum sanırım hem bebeği hem kendimi

İnsan hayret ediyor gercekten boyle seyler nasil oluyor o yurda nasil girebiliyor okula ameliyathaneye nasil giriyor hic mi guvenlik bunu cevirip kimlik sormamis Allahim agzim acik kaliyo ya valla buyuk basari milleti ayakta uyutmus
Şizofren manyak çok profesyonel. Kaç tane kimlik kartı çıkartmış doktorum diye.

Evet benim de aynı. Bu hamileliğimde bebek o kadar hareketli ki; geçen gün eşime dedim ki; iyi ki YagıZa hamileyken evham yapmamışım ; az hareketi var diye bi sorun olduğunu düşünmemişim diye.
Eczaneden alabilirsin evet o pedi. Rengi değişiyormuş amiyonsa eğer sıvı.

Ben 14 kilo aldım gayet mutluyum 6 kilo daha alabilirim doktorumda sen zayıfsın istediğin kadar al diyor

Canım biraz yürüyüşe çıksan benim çatı ağırlarım başladı nasıl yürürüm bilmiyorum zorlayacağım bakalım ayrıca fotoda hiç 12 kilo almış gb de değildin

Ben 14 kilo aldım gayet mutluyum 6 kilo daha alabilirim doktorumda sen zayıfsın istediğin kadar al diyor
Ooooh misss canım zayıfsan bebişte sağlıklı daha ne olsun

Bende 36 ya kadar zorlarım canım gece uyuyamamak sabah uyanmakta zorlanmak bunlar zorlaştırıyor . Heyet alabalirsek çok iyi olur , süt izni neden yok ?

İkili eğitim mi okulun? Benim okulum ikili eğitim ve seneye süt iznim olmayacak gibi görünüyor. Bu yüzden seneye 1. dönem aylıksız izne ayrılmayı düşünüyorum şimdiden

Bende 36 ya kadar zorlarım canım gece uyuyamamak sabah uyanmakta zorlanmak bunlar zorlaştırıyor . Heyet alabalirsek çok iyi olur , süt izni neden yok ?
İlk çocuğumda 37 yi bitirmiştim karne verdiğimde. Sonrasında 100 gün doğum izni vermişti doktorum

Kızlar merhaba , bebeğim sağlıklı şükür ama ben hiç kilo almadım, halbuki çok da iştahlıyım bu ara. Günde 4-5 öğün yiyorum neredeyse. Öyle çok sağlıklı beslendiğim de söylenemez gerçi ama hareketlilikten sanırım

Canım serviks çok kısa ya zaten benim, bebekte ağırlaştığı için dr bası yapsın istemiyor. Yoksa okadar istiyorum ki yürüyeyim bel ağrıma falan da iyi gelirdi Ama bilmiyorum 32den sonra mı tamam artık hareketlenebilirsin der görürsek eğer 34ten sonra mıı

İkili eğitim mi okulun? Benim okulum ikili eğitim ve seneye süt iznim olmayacak gibi görünüyor. Bu yüzden seneye 1. dönem aylıksız izne ayrılmayı düşünüyorum şimdiden

Merhaba canim
Bende bebegimin genel durumuna gore seneye icin ücretsiz izin düşünüyorum. Yari raporlu her iki tarafı da mağdur etmektense bunu çözüm olarak görüyorum. Insallah saglikli ve neşeli bebisler olurlar

Kuzum yediğin şeylerle alakalıdır
Tatli börek çörek yersen alirsin. Sebze yemege ağırlık veriyorsan zayiflayanlar bile oluyor.
Bazan da vucut almıyor herhalde ya
Bu hamileliğin kimyası farkli
Bebek saglikli ise dert etme

Kizlar primanin coconat oil icerikli bir ıslak havlusu var. Pisik onleyici diyor ayni zamanda. Fiyati daha yüksek ama ilk zamanlar için bence iyi.
Bu arada primanin bezlerinin fiyati gerçek mi ya

Heyet raporu alınca yerine ücretli öğretmen görevlendirmek zorundalar canım. Sonrasında 5’er günlük raporlarda da idareye bilgi verirsen ücretli öğretmen görevine devam edebiliyor(idarenin inisiyatifine bağlı) ben urfadayken öyle yapmıştık. Tabi aylıksız izinde kafan rahat oluyor. Geçen sene ben aldım, ne Çağıran oldu ne görüşen. Mis gibi oturdum evimde , çocuğumu 13 aylık ettim şükür.
Ben seneye 1.dönem düşünüyorum ama , sonrasında ikinci dönem de aylıksız izin alabilirim. Ele avuca gelecek, her verileni yiyecek kıvama gelince içim rahat bir şekilde görevime başlarım.
Beslenmem de çok sağlıklı değil ama oğlum çok hareketli, oyun istiyor sürekli. Okul, ev, çocuk derken aldığım kalorileri yakıyorum sanırım. Oğlumdayken bu aylarda 7 kg almıştım sanırım. Her hamilelik de aynı olmuyor, hareketlilik değiştiriyor bazı şeyleri

Kizlar primanin coconat oil icerikli bir ıslak havlusu var. Pisik onleyici diyor ayni zamanda. Fiyati daha yüksek ama ilk zamanlar için bence iyi.
Bu arada primanin bezlerinin fiyati gerçek mi ya
Ben doğacak bebeğimde en iyi ıslak mendili bile yıkayıp kullanmayı düşünüyorum

Hic mi kilon fark etmedi. Burda en az alan 3 bes aldi onlari takip etmeye çalışıyorum bende ama benim de alti yediği buldu sanırım

Hic mi kilon fark etmedi. Burda en az alan 3 bes aldi onlari takip etmeye çalışıyorum bende ama benim de alti yediği buldu sanırım
Hamile kalma kilom 89, 24.hafta kontrolümde 85 çıktım. Hemşire ile telefonda konuştuk dün , en fazla 2 kg almışsındır dedi . Hamile kaldığım kilonun 1 kilo aşağısındayım onun hesabına göre

Ben doğacak bebeğimde en iyi ıslak mendili bile yıkayıp kullanmayı düşünüyorum
Temizleme pamugu oneriyor herkes ama ben biraz kolonya islak mendil camasur suyu severim o yuzden sadece suyla bezle temiz olur mu ki kaygısıyla en azindan boyle bir ıslak mendil olabilir.
O kimyasalli olanları elbette kullanmam ama kremli iyi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…