Ben öğretmenim, 37 kadar çalışırım çünkü ikinci dönem izin lazim olacak. Yetmedigi yerde heyetle dönemi kapatirim diyorum. Kizimda 24 kasim doğumluydu. Izin bittikten sonra uc defa heyet aldim ama su an vermiyorlar ya yuksek bir ucret istiyorlar ama psikiyatri 3 aylik heyet raporu veriyormuş lohusa depresyonu teshisiyle , eylüle kadar evdeyim ,gitmeyecek olursak onu denerim diyorum. Çünkü bizde süt izni de yok
Aynen canım o turnusoldan. Amniyon sızıyorsa eğer mavi mor oluyorKuzu bu turnosol ayri bisey mi yoksa bildigimiz asit baz ayrimi yapan turnosol kagidindan mi kirtasiye deyince acaba oyle mi dedim
Şizofren manyak çok profesyonel. Kaç tane kimlik kartı çıkartmış doktorum diye.İnsan hayret ediyor gercekten boyle seyler nasil oluyor o yurda nasil girebiliyor okula ameliyathaneye nasil giriyor hic mi guvenlik bunu cevirip kimlik sormamis Allahim agzim acik kaliyo ya valla buyuk basari milleti ayakta uyutmus
Evet benim de aynı. Bu hamileliğimde bebek o kadar hareketli ki; geçen gün eşime dedim ki; iyi ki YagıZa hamileyken evham yapmamışım ; az hareketi var diye bi sorun olduğunu düşünmemişim diye.Hareketleri iyi kıpır kıpır sürekli hatta ilk gebeliğimde hiç bu kadar hareket hissettiğimi hatırlamıyorum. Bu gebeliğim sürekli kıpır kıpır.. Hiç bilgim yok bu yöntemlerden kuzum turnusollu ped kendim alabiliyor muyum?
Bi yandan da baya basarili buldum yani helal olsun kac kisiyi ayakta uyutmuşŞizofren manyak çok profesyonel. Kaç tane kimlik kartı çıkartmış doktorum diye.
Ben 14 kilo aldım gayet mutluyumKızlar iştahım çok aşırı açıldı benim sizinde mi öyle dün gece mesela kalktım brokoli tuzladım yiyorum herşey çekiyor canım zaten 5 kilo aldım ama korkuyorumda çok artacak kilo diye haftada 3 gün spor salonuna tekrar başlıyorum çok yormadan çalışırım .
Canım biraz yürüyüşe çıksan benim çatı ağırlarım başladı nasıl yürürüm bilmiyorum zorlayacağım bakalım ayrıca fotoda hiç 12 kilo almış gb de değildinTurnusol kağıdı alırsan canım eczaneden yada kırtasiyeden gazlı bezin içine kendin koyarak hazırlayabilirsin
İşte sen neden 5 kilo aldın da ben 12 kilo aldım bu onun cevabı. Cana bak brokoli istiyor, ben de kaç gündür pasta mı yapsam helva mı diye düşünmekten nöronlarımı çürüttümen büyük egezersizim günde 15 20 kere wcye gitmek.
Ben öğretmenim, 37 kadar çalışırım çünkü ikinci dönem izin lazim olacak. Yetmedigi yerde heyetle dönemi kapatirim diyorum. Kizimda 24 kasim doğumluydu. Izin bittikten sonra uc defa heyet aldim ama su an vermiyorlar ya yuksek bir ucret istiyorlar ama psikiyatri 3 aylik heyet raporu veriyormuş lohusa depresyonu teshisiyle , eylüle kadar evdeyim ,gitmeyecek olursak onu denerim diyorum. Çünkü bizde süt izni de yok
Ooooh misss canım zayıfsan bebişte sağlıklı daha ne olsunBen 14 kilo aldım gayet mutluyum6 kilo daha alabilirim doktorumda sen zayıfsın istediğin kadar al diyor
Bende 36 ya kadar zorlarım canım gece uyuyamamak sabah uyanmakta zorlanmak bunlar zorlaştırıyor . Heyet alabalirsek çok iyi olur , süt izni neden yok ?Ben öğretmenim, 37 kadar çalışırım çünkü ikinci dönem izin lazim olacak. Yetmedigi yerde heyetle dönemi kapatirim diyorum. Kizimda 24 kasim doğumluydu. Izin bittikten sonra uc defa heyet aldim ama su an vermiyorlar ya yuksek bir ucret istiyorlar ama psikiyatri 3 aylik heyet raporu veriyormuş lohusa depresyonu teshisiyle , eylüle kadar evdeyim ,gitmeyecek olursak onu denerim diyorum. Çünkü bizde süt izni de yok
İkili eğitim mi okulun? Benim okulum ikili eğitim ve seneye süt iznim olmayacak gibi görünüyor. Bu yüzden seneye 1. dönem aylıksız izne ayrılmayı düşünüyorum şimdidenBen öğretmenim, 37 kadar çalışırım çünkü ikinci dönem izin lazim olacak. Yetmedigi yerde heyetle dönemi kapatirim diyorum. Kizimda 24 kasim doğumluydu. Izin bittikten sonra uc defa heyet aldim ama su an vermiyorlar ya yuksek bir ucret istiyorlar ama psikiyatri 3 aylik heyet raporu veriyormuş lohusa depresyonu teshisiyle , eylüle kadar evdeyim ,gitmeyecek olursak onu denerim diyorum. Çünkü bizde süt izni de yok
İlk çocuğumda 37 yi bitirmiştim karne verdiğimde. Sonrasında 100 gün doğum izni vermişti doktorumBende 36 ya kadar zorlarım canım gece uyuyamamak sabah uyanmakta zorlanmak bunlar zorlaştırıyor . Heyet alabalirsek çok iyi olur , süt izni neden yok ?
Canım serviks çok kısa ya zaten benim, bebekte ağırlaştığı için dr bası yapsın istemiyor. Yoksa okadar istiyorum ki yürüyeyim bel ağrıma falan da iyi gelirdi Ama bilmiyorum 32den sonra mı tamam artık hareketlenebilirsin der görürsek eğer 34ten sonra mııCanım biraz yürüyüşe çıksan benim çatı ağırlarım başladı nasıl yürürüm bilmiyorum zorlayacağım bakalım ayrıca fotoda hiç 12 kilo almış gb de değildin
Ooooh misss canım zayıfsan bebişte sağlıklı daha ne olsun
İkili eğitim mi okulun? Benim okulum ikili eğitim ve seneye süt iznim olmayacak gibi görünüyor. Bu yüzden seneye 1. dönem aylıksız izne ayrılmayı düşünüyorum şimdiden
Kızlar merhaba , bebeğim sağlıklı şükür ama ben hiç kilo almadım, halbuki çok da iştahlıyım bu ara. Günde 4-5 öğün yiyorum neredeyse. Öyle çok sağlıklı beslendiğim de söylenemez gerçi ama hareketlilikten sanırım
Heyet raporu alınca yerine ücretli öğretmen görevlendirmek zorundalar canım. Sonrasında 5’er günlük raporlarda da idareye bilgi verirsen ücretli öğretmen görevine devam edebiliyor(idarenin inisiyatifine bağlı) ben urfadayken öyle yapmıştık. Tabi aylıksız izinde kafan rahat oluyor. Geçen sene ben aldım, ne Çağıran oldu ne görüşen. Mis gibi oturdum evimde , çocuğumu 13 aylık ettim şükür.Merhaba canim
Bende bebegimin genel durumuna gore seneye icin ücretsiz izin düşünüyorum. Yari raporlu her iki tarafı da mağdur etmektense bunu çözüm olarak görüyorum. Insallah saglikli ve neşeli bebisler olurlar
Kuzum yediğin şeylerle alakalıdır
Tatli börek çörek yersen alirsin. Sebze yemege ağırlık veriyorsan zayiflayanlar bile oluyor.
Bazan da vucut almıyor herhalde ya
Bu hamileliğin kimyası farkli
Bebek saglikli ise dert etme
Ben doğacak bebeğimde en iyi ıslak mendili bile yıkayıp kullanmayı düşünüyorumKizlar primanin coconat oil icerikli bir ıslak havlusu var. Pisik onleyici diyor ayni zamanda. Fiyati daha yüksek ama ilk zamanlar için bence iyi.
Bu arada primanin bezlerinin fiyati gerçek mi ya
Heyet raporu alınca yerine ücretli öğretmen görevlendirmek zorundalar canım. Sonrasında 5’er günlük raporlarda da idareye bilgi verirsen ücretli öğretmen görevine devam edebiliyor(idarenin inisiyatifine bağlı) ben urfadayken öyle yapmıştık. Tabi aylıksız izinde kafan rahat oluyor. Geçen sene ben aldım, ne Çağıran oldu ne görüşen. Mis gibi oturdum evimde , çocuğumu 13 aylık ettim şükür.
Ben seneye 1.dönem düşünüyorum ama , sonrasında ikinci dönem de aylıksız izin alabilirim. Ele avuca gelecek, her verileni yiyecek kıvama gelince içim rahat bir şekilde görevime başlarım.
Beslenmem de çok sağlıklı değil ama oğlum çok hareketli, oyun istiyor sürekli. Okul, ev, çocuk derken aldığım kalorileri yakıyorum sanırım. Oğlumdayken bu aylarda 7 kg almıştım sanırım. Her hamilelik de aynı olmuyor, hareketlilik değiştiriyor bazı şeyleri
Hamile kalma kilom 89, 24.hafta kontrolümde 85 çıktım. Hemşire ile telefonda konuştuk dün , en fazla 2 kg almışsındır dedi . Hamile kaldığım kilonun 1 kilo aşağısındayım onun hesabına göreHic mi kilon fark etmedi. Burda en az alan 3 bes aldi onlari takip etmeye çalışıyorum bendeama benim de alti yediği buldu sanırım
Temizleme pamugu oneriyor herkes ama ben biraz kolonya islak mendil camasur suyu severimBen doğacak bebeğimde en iyi ıslak mendili bile yıkayıp kullanmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?