2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar benim hevesim vardı ahşap sepet besiklerden aldım ama 1 yaşına kadar kullanır mı bilmiyorum , park yatak şimdiden alayım mı sizce

Kızlar baş ağrımın sebebini buldum. Sürekli yanan kalorifer. Merkezi sistem ve hiç kapatmıyorlar. Ev 2+1 bi peteği kapatırsam bile su akıyor. Napacam ben ya? Peteğe su koymak işe yarar mı?
Uyku ve baş ağrısı yapıyor bana sıcak. 12de yatmıştım şimdi uyandım. Malak gibi uyumuşum ya hale bak.

Ne güzel kız deliksiz uyuyabilmen nemlendir e su koy her odaya baya işe yarar tıkanmamak amaçlı

Buhar makinası kullan canım ortalığı nemlendir. Peteklere de suluk as mutlaka faydası oluyor. Madem merkezi sistem yatak odasının camını aç odanın kapısını kapat havalansın yatarken kapatırsın.

Göğüslerim sızlıyor süt sızlaması bu ama biliyorum çünkü sağ göğsüm günde 2-3 damla akmış oluyor. Oğlumda da başlamıştı 7.ayda. Doktora danışsam mı ki gittiğimde. Benim gibi olan var mı

Nemlendirici olan bu buhar makinalarından alabilirsin bebek içinde lazım edecek petekler bu kadar sıcak yapiyorsa bebeğinin burnuda tıkanır

Ya benim göğüslerde adet öncesi gibi ağrı ve şişlik var süt sızlaması nasıl bilmiyorum. Bi de göğüs ucumda hafif sarımsı kabuk kabuk bişiler vardı anlamadım yağladım geçti

Ya benim göğüslerde adet öncesi gibi ağrı ve şişlik var süt sızlaması nasıl bilmiyorum. Bi de göğüs ucumda hafif sarımsı kabuk kabuk bişiler vardı anlamadım yağladım geçti
Ağrı değil de canım damar damar sızlıyor sanki bıçak batar gibi hissediliyor. Bunda sonra ağrısız sızısız geçmeyecek sanki zaten çatı ağrım bel ağrım kalça kemiğim sürekli ağrıyor bitmedi ekleniyor. İki gündür de bacaklarıma kramp giriyor eşimi uyandırıyorum ovalıyor ayaklarımı oynatıyor geçiyor sonra

Memiktolarda bi aksiyon yok ama 2 gecedir kalça ağrısı öldürüyor beni. 865 tane yastıkla yatıyorum her boşluğu dolduruyorum zaten daha ne yapabilirim ki ben en rahat sırt üstü yatıyorum ya hoff, bacaklarımı kırıp, ama bu saatten sonra doğru değil. Yan yatınca da bacak aramda yastık da olsa çok ağrıyor kalça ve femur birleştiği yer. Bel ağrısına kantaronla masaj çok iyi geldi. Kramp için magnezyum şart mimozacım, kullanmıyorsan yada magnorm kullanıyorsan yetmiyordur,takviye et bence.

Magvital kullanıyorum canım hemde sabah akşam.8 aylık hamileyken oturarak uyuyordum artık.bazanın başlığına iki yastık sırtıma birtane kalçama başka türlü olmamıştı yan yatmam lazımdı ama kalkamıyordum tuvalete falan.doğuma kadar oturarak uyumuştum.bakalım şimdiki gidişatım nasıl olacak

Valla ilk hamileliğimde ne ağrı ne bulantı ne yatarken extra yastık hiçbi şey bilememişim ben öyle laylaylom öyle konforlu.. Aradaki 8 sene beni çok göçertmiş demekki çürümüşüm içten gündüzleri de çok aktifim onda istanbulu göbeğinde denetçiydim fellik fellik dolanıyordum günde 1.5 saat gidiş bi okadar dönüş iş ev arası.. Bizden geçmiş azizim

Ayy bende bende sırt üstü acayip rahat ediyorum ya. Bacaklarımı kırıp. Ebebekteki o ikili cırtcırtlı yastıktan car ama gene de sort üstü donmüş buluyorum kendimi

Ayy bende bende sırt üstü acayip rahat ediyorum ya. Bacaklarımı kırıp. Ebebekteki o ikili cırtcırtlı yastıktan car ama gene de sort üstü donmüş buluyorum kendimi
O yastık belime göbeğime rahat ok ama kalça bacak sorunsalı büyüyor. Alışacağız heralde buna da bi şekilde kolay yolunu deneye yanıla bulacağız, umarım yani

Kızlar sabah bi uyandım sağ elimi bükemiyorum. Ödem toplamış. Tansiyonum 13 8 çıktı. Su filan içtim hareket ettim şuan çok şükür iyiyim. Acaba oda sıcak olduğu için mi oldu.
Bende odem olmuyo ama tansiyon genelde 12 13 civari gecen gun 10/5 cikti nasil kotuydum demek ki benim tansiyonum normali o

Bende odem olmuyo ama tansiyon genelde 12 13 civari gecen gun 10/5 cikti nasil kotuydum demek ki benim tansiyonum normali o
Ben de Malesef oluyor. Ayak bileklerimde filan. Bana hemşire dedi sen kilo almamışsın ödemin var dedi.çok su içiyorum ama yetmiyor demek ki. O değil eğer sezaryen olursa spinal de ödem engel galiba komple uyuşturuyormuş bazı doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…