2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Geçen kayınvalidem dedi herşey gençken güzel diye bende anne ne demek istiyorsun ben yaşladım mı dedim yok kızım yanlış anladın diyor eşimin ilk benim ikinci evliliğim mayıs ayında evlendim daha senesi dolmadı. Eşim benle aynı yaşta oğlunu bekletmeseydin kılları ağırana kadar dedim kaldı ama bence yaşla ilgisi yok oğlumda 25 yaşındaydım daha da zor geçti benim için. Her hamilelik çok farklı

Kızlar sabah bi uyandım sağ elimi bükemiyorum. Ödem toplamış. Tansiyonum 13 8 çıktı. Su filan içtim hareket ettim şuan çok şükür iyiyim. Acaba oda sıcak olduğu için mi oldu.
AKŞAM NE YEDİN CANIM YATMADAN.YEDİĞİN DE DOKUNMUŞ OLABİLİR.DÜN ÖĞLEN TAVUK PATATES YEDİM İŞ YERİNDE EVE GİTTİM BACAKLARIM AYAKLARIM ŞİŞMİŞ ÖZELLİKLE SOL AYAK BİLEĞİME ÇORAP OTURMUŞTU PATATES YAPTI DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Mantı yemiştim aci biber turşusu ile. Belki de biber yaptı. Şimdi düşününce anladım

Cok feci laf sokmussun
Benim de cok yorulursam sol ayak bilegim sisiyor ya

Valla ben kimse bana gelmesin ben gideyeyim istiyorum
Haftaya yatılı misafirim var
Yılbaşında kimse gelmeden ben kaçacağım ama 10 saatlik yol nasıl olacak bilmiyorum

Kızlar sabah bi uyandım sağ elimi bükemiyorum. Ödem toplamış. Tansiyonum 13 8 çıktı. Su filan içtim hareket ettim şuan çok şükür iyiyim. Acaba oda sıcak olduğu için mi oldu.
Geçmiş olsun
Yattığınız oda ısısını 20yi geçirmemeye çalışın Bi de yediklerinize dikkat edin

Kiz bende bunu hep kendime söylüyorum. Dahs erken evlenseydik kocamla daha uyumlu olurdum. Daha gençken hamilelik daha kolaydır deyip duruyorum baskasi dese zoruma gider ama

Valla ben kimse bana gelmesin ben gideyeyim istiyorum
Haftaya yatılı misafirim var
Yılbaşında kimse gelmeden ben kaçacağım ama 10 saatlik yol nasıl olacak bilmiyorum
DİNLENE DİNLENE GİDECEKSİN CANIM 2 SAATTE BİR İNİP YÜRÜMEN VE BOL SU İÇMEN GEREKLİ.OTOBÜSLE KESİNLİKLE GİTME.YATILI BİRDE ALLAH KOLAYLIK VERSİN ŞU ARA BENDE KİMSE GELMESİN BANA İSTİYORUM VALLA.HEP YATASIM VAR

Yatak çarşaf işi yoruyor beni her gelene ser topla kaldır yıka ütüle bi de yemek kendime bile yemek yapmaktan bunaldım misafire ne yapacağım hiç bilmiyorum

O yastık belime göbeğime rahat ok ama kalça bacak sorunsalı büyüyor. Alışacağız heralde buna da bi şekilde kolay yolunu deneye yanıla bulacağız, umarım yani
benim de altta kalan kalçam agrıyor. hergün değil ama ara ara yokluyor. ya da üstüne uzun süre yattıgımda akşam tv izlerken falan hatırlatıyor baya

ay biz de dun bebek arabamızla beşiğimizin kargosunu aldık ama açmadık bugun açarız kurarız. ama ben yne sabah meraktan kapagını açtım kutunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…