2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Teşekkür ederim kuzum umarım dediğin gibidir valla telaşla bavul vs hazırladım bişi olursa diye

Asıl son zaman catlanıyor karın çevresi en büyük gerginliğe ulaşıyor ya. 35+ dan sonra özellikle. hatta bi arkadaşım 39 a kadar catlamadım dedi, 40 da catlamış kızcağız.
O arkadaşın ben olabilir miyim38 e kadar çatlamadım kızım 40 ta doğdu az da olsa göbekte hatta basende çatlama oldu. Şimdi göğüslerimde görüyorum tek tük var inşaAllah artmaz

Teşekkür ederim kuzum umarım dediğin gibidir valla telaşla bavul vs hazırladım bişi olursa diye
Canım su gelişinden şüphelendiğin sulu bi akıntı varsa turnusolla kendin de deneyebilrisin evde. Bebeğin hareketleri iyiyse düzenli bir sancın yoksa sakin kalmaya çalış. Doktorların suyun yeterli demesine ikna olmuyorum ben turnusollu ped yada amnisure yapmadan. Benim foş diye yerleri ıslatacak şekilde geldiği halde suyum ilkimde hastane de suyun fena gözükmüyor ama demişlerdi ve turnusolla ped verip öyle emin olmuşlardı amniyon sıvısı olduğuna. Ama o şekilde fiziki bir darbeyle çok da kolay zarar göreceğini düşünmüyorum, inşallah yani

Kızlar su sahte doktor olayına ne diyorsunuz ya cocuk cerrahı olarak göstermiş kendini bi de. Kaç anne derdine deva bulmak için çaldı o kapıyı ya. Ameliyathaneden resmî var şizofrenin elinde aletler fln Allah işinin ehli insanlara denk getirsin hepimizi inş

Amin.
Ya şimdi keşfette kendine çapanın gurur diye çiçek gönderdiğini gördüm adı ayşe olanının. Allahım sen hayırlı evlat nasip eyle. Ne diyeyim ya. Çok çok çok büyük bir kötülük. Ameliyata girmiş dikiş atmış. Cinayetle aynı bence kötülüğü.

İnsan hayret ediyor gercekten boyle seyler nasil oluyor o yurda nasil girebiliyor okula ameliyathaneye nasil giriyor hic mi guvenlik bunu cevirip kimlik sormamis Allahim agzim acik kaliyo ya valla buyuk basari milleti ayakta uyutmus

Hareketleri iyi kıpır kıpır sürekli hatta ilk gebeliğimde hiç bu kadar hareket hissettiğimi hatırlamıyorum. Bu gebeliğim sürekli kıpır kıpır.. Hiç bilgim yok bu yöntemlerden kuzum turnusollu ped kendim alabiliyor muyum?

Ya normalde doktorlar 5 gunluk 10 gunluk rapor veriyor ama pskiyatri bölümü daha uzun süreli veriyormus. Bir arkadas pskiyatriden aldim uzun süreli bir kere heyete felan da gerek yok dedi
Anladım kuzum iyiymiş ozaman psikiyatri bulmaya çalışırız artık parça parça almaktan iyidir
Kızlar ben bugün tetanoz oldum tek hatırlatma dozu inşallah bi yan etkisi olmaz ama hafif kolum ağrıyor gibi.
Ben de haftaya ikinci dozu olcam ama eminde değilim ikincilerde çok ağrı olmuyormuş

Kızlar iştahım çok aşırı açıldı benim sizinde mi öyle dün gece mesela kalktım brokoli tuzladım yiyorum herşey çekiyor canım zaten 5 kilo aldım ama korkuyorumda çok artacak kilo diye haftada 3 gün spor salonuna tekrar başlıyorum çok yormadan çalışırım .

Bugün benim kızçe de hiç uyumadı sanırım çok haraketli artık can yakmaya başladılar benimki o kadar kilo olmamıştır daha küçük ama boyu uzadı sanki
Ya o kadar rahatsız durumdayim ki acaba ben mi abartiyorum diyorum, neyin normal neyin anormal olduğunu da kestiremiyorum, mesanede baskı var tamam ama rahim de de ağrılar oluyor sanki bazen anı ağrılar oluyor gaza benzeyen ama.gaz değil nasıl anlayacagim ya

Turnusol kağıdı alırsan canım eczaneden yada kırtasiyeden gazlı bezin içine kendin koyarak hazırlayabilirsin
İşte sen neden 5 kilo aldın da ben 12 kilo aldım bu onun cevabı. Cana bak brokoli istiyor, ben de kaç gündür pasta mı yapsam helva mı diye düşünmekten nöronlarımı çürüttüm en büyük egezersizim günde 15 20 kere wcye gitmek.

Kuzu bu turnosol ayri bisey mi yoksa bildigimiz asit baz ayrimi yapan turnosol kagidindan mi kirtasiye deyince acaba oyle mi dedim

Ben öğretmenim, 37 kadar çalışırım çünkü ikinci dönem izin lazim olacak. Yetmedigi yerde heyetle dönemi kapatirim diyorum. Kizimda 24 kasim doğumluydu. Izin bittikten sonra uc defa heyet aldim ama su an vermiyorlar ya yuksek bir ucret istiyorlar ama psikiyatri 3 aylik heyet raporu veriyormuş lohusa depresyonu teshisiyle , eylüle kadar evdeyim ,gitmeyecek olursak onu denerim diyorum. Çünkü bizde süt izni de yok

O mesaneye baskı beni hayattan soğuttu, 16. haftadan beri arada yapıyor bunu aşağıya tepiyor hep. Gayet normal olduğunu düşünüyorum artık korkmuyorum ben. 2 gün önce de gece 4te feci bir sancıyla uyandım aha dedim doğuruyorum, kalktım gezdim biraz gaz sancısıymış. Hamile olmadan önce gaz sancısını çok net ayırt edebiliyordum ama şu an dediğin gibi hangisi gaz sancısı bilemiyorum ben de.

Arkadaşlar günaydın herkese. Benim 11 yıl önceki sezaryen dikiş yerimde sızı oluyor bazen bu gebelikte 7 kilo aldım Sizde de oluyor mu ?
Benim sezeryan uzerinden iki yil gecti ondan mi bilmiyorum ama baya baski yapıyor dikis yerlerime, 15 kilo aldim ben ondam da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…